Gazete Emek- Milletvekilliği düşürülen ve ardından tutuklanarak Sincan Cezaevine gönderilen HDP’li Ömer Faruk Gergerlioğlu’na ailesi tarafından gönderilen berenin “Kar maskesi olarak kullanılabilir” gerekçesiyle verilmediği ortaya çıktı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Türkiye’de ikameti olan vatandaşların sokağa çıkma yasağında pasaport göstererek kısıtlamaları ihmal etmesine tepki göstererek, "Açık söylüyorum, kim ikamet sahibi ve pasaportuyla bu işi istismar etmeye kalkarsa ikametini iptal ederim hemen. Elimde böyle bir yetki var, acımam da” dedi.

GÜNÜN ÖZETİ

Cumhurbaşkanı Sözcüsü İbrahim Kalın’dan Erkan Oğur’a: Birlikte susmaya karar verdik

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, türküsünün düzenlemesini yapmasının ardından gelen eleştirilere "Hatam olabilir" diye yanıt veren müzisyen Erkan Oğur'la ilgili olarak açıklama yaptı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN


 

Şükriye Tutkun'dan, "Hatam olabilir" diyen Erkan Oğur'a tepki: İbrahim Kalın'dan ben özür diliyorum

AKP'ye bilinen Şükriye Tutkun, “Bu benim hatam idi" ifadelerini kullanan Erkan Oğur’a tepki gösterdi. Tutkun, Erkan Oğur’un adına İbrahim Kalın’dan özür diledi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Ömer Faruk Gergerlioğlu’na gönderilen bere ‘Kar maskesi olarak kullanılabilir’ denilerek verilmedi

Sincan Cezaevinde tutuklu bulunan HDP’li Ömer Faruk Gergerlioğlu’na ailesi tarafından gönderilen berenin “Kar maskesi olarak kullanılabilir” gerekçesiyle verilmediği ortaya çıktı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

İBB’nin MHP’li Hatay Dörtyol Belediyesi’ne hibe ettiği 50 at kayboldu

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) Adalar'dan toplayıp MHP’li Hatay Dörtyol Belediyesi’ne hibe ettiği 50 at, üzerlerindeki çiplere rağmen kayboldu.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

AYM'den üç siyasi parti hakkında suç duyurusu

AYM, gelir giderlerinde usulsüzlük olduğunu tespit ettiği üç siyasi partiye suç duyurusunda bulundu.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Son anket: MHP’lilerden Erdoğan’a 128 milyar dolar şoku

Aksoy Araştırma'nın yaptırdığı son anket açıklandı. 128 milyar dolar nerede?" afişlerine ilişkin yapılan ankette en çok dikkat çeken detay, MHP seçmeninin %51,8’inin “128 Milyar dolar nerede?” afişlerinin Cumhurbaşkanı’na karşı hakaret içermediğini söylemesi oldu.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Süleyman Soylu'nun namaz fotoğrafına Roger Garaudy cevabı: Ben artist değilim

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun Diyarbakır'da namaz kılarken çekilen fotoğrafını eleştiren Saadet Partisi Genel İdare Kurulu üyesi Muammer Bilgiç'e yanıt veren ilahiyatçı yazar Prof. Dr. Hayri Kırbaşoğlu, Garaudy’in namazla ilgili bir anekdotunu hatırlattı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Twitter'dan erişim sorununa ilişkin açıklama

Sosyal medya platformu Twitter'da Türkiye saati ile 03:00 sıralarında bu yana dünya çapında erişim sorunu yaşıyor.  Yaşanan soruna ilişkin açıklama yapan Twitter, sorunun çözümü için çalışmaların devam ettiğini açıkladı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

AKP’li belediyeden yapılmayan etkinlikler için 12,5 milyon TL harcama

Bursa’nın AKP’li Yıldırım Belediyesi’nin  pandemiyle geçen 2020 yılında kültür ve sanat etkinliklerine 12,5 milyon TL harcandığı ortaya çıktı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Muhalefetin oylarıyla reddedilip tekrar oylanan 'Güvenlik Soruşturması' kanunu yasalaştı

Kamuya ilk kez atanacaklar için Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması getiren 18 maddelik yasa Resmi Gazete'de yayınlanarak yürürlüğe girdi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Kredi borcu ertelenen  Serdar Ortaç: Ben Tayyip ağabeyi, Emine ablamı kişilik olarak seviyorum

Buket Aydın'ın Koltuk programına konuk olan şarkıcı Serdar Ortaç, İddia edildiği gibi maddi durumunuzu kurtarmak için mi iktidara yakın duruyorsunuz?” sorusunu,  “Ben devletçi bir adamım. Devletin başına Kemal Kılıçdaroğlu geçse onu da savunurum.” diye yanıtladı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Edirne Valiliği, pandemi gerekçesiyle afiş ve pankart asma yasağı getirdi

Edirne Valiliği, pandemi gerekçesiyle  afiş ve pankart asma yasağı getirdi. Kentte SOL Parti'nin "İstanbul Sözleşmesi" pankartı ve CHP'nin "128 milyar dolar nerede" pankartı polis tarafından indirildi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Süleyman Soylu: Acımam iptal ederim

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İstanbul'da Koronavirüs Salgınıyla Mücadele Değerlendirme Toplantısı'nda konuştu. Soylu, “Bir mesele var; yabancıların da muafiyetleri. Kim ikamet sahibi ve pasaportuyla bunu istismar etmeye kalkarsa ikametini iptal ederim. Böyle bir yetkim var, acımam” dedi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Editör: TE Bilişim