Gazete Emek- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kabine toplantısına ilişkin açıklamalarda bulundu. Erdoğan, kısa çalışma ödeneğinin son kez olmak kaydıyla mart sonuna nakdi yardımın ise 17 Mart'a kadar uzatıldığını duyurdu. Ancak restoran ve kafelerin açılmasının yol haritasının önümüzdeki günlerde açıklanacağını söyledi.

AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde "Bizim Yunus Yılı Açılış Töreni"nde Türkçe'nin kullanıma dair yaptığı konuşmanın aynısını, 2017'de AKP İzmir Milletvekili Binali Yıldırım'ın da yaptığı ortaya çıktı.

GÜNÜN ÖZETİ

Erdoğan’dan kısıtlamalara ilişkin açıklama: Mart başı itibarıyla kademeli normalleşme başlatıyoruz

Kabine toplantısının ardından açıklama yapan Erdoğan, "Hafta sonu uygulamasından başlayarak, sokağa çıkma kısıtlamasını illerdeki duruma göre aşamalı şekilde kaldırıyoruz" dedi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

AKP’li yazar Osman Ünlü: Zalim olan hükümete isyan etmek de günahtır

AKP'ye yakınlığıyla bilinen Türkiye Gazetesi yazarı Osman Ünlü, "Müslümanlar ihtilal yapmaz, fitne ve fesat çıkarmaz. Zalim olan hükümete de isyan etmek günahtır" dedi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Emine Erdoğan: Domatesin tadını bilmeyen torunlarım için üzülüyorum

‘İklim Değişikliğiyle Mücadele Toplantısı’nda konuşan Emine Erdoğan, “Çocukluğumda yediğim domatesin tadını bilmeyen torunlarım için üzülüyorum” diye konuştu.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Meral Akşener’den salgına rağmen kongreleri ile övünen Erdoğan’a: Böyle şuursuzluk olmaz

Meral Akşener, partisinin grup toplantısında Garê’de yaşamını yitirenlere ilişkin Cumhurbaşkanı Erdoğan’a tepki göstererek, "Gara'daki kahrolası o mağara labaleb şehit doluyken, sen pandemiye rağmen kongre salonu labaleb dolu diye sevinemezsin. Böyle şuursuzluk olmaz” diye konuştu.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Google Kürtçe reklamı kabul etmedi

Google ADS, Sidar Jîr'in "Şerm (Ayıp)” adlı kitabının Kürtçe reklam başvurusunu, “reklam politikasını ihlal ettiği” ve "desteklenmeyen dil" kategorisine girdiği gerekçesiyle kabul etmedi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Kılıçdaroğlu'dan Erdoğan'ın hakaretlerine cevap: İnsan için ahlak elbiseden daha önemlidir

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, kendisini hedef alan Erdoğan’a sosyal medya hesabından yayınladığı bir video ile “İnsan için ahlak elbiseden daha önemlidir” diyerek yanıt verdi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Genel-İş, “Doğrusu bu” diyerek grevdeki işçilerin maaşını açıkladı

DİSK'e bağlı Genel İş 1 Nolu Şube Başkanı Ahmet Arıkan grev hakkında açıklamalarda bulundu.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na Garé tepkisi: ‘Bunların sorumlusu Cumhurbaşkanı'dır' nasıl diyorsun ya? Terbiyesiz herif

Cumhurbaşkanı  Erdoğan, “Kılıçdaroğlu ve şürekası bilsin ki, baş veririz ama onlar gibi teröristler ve destekçileri karşısında baş eğmeyiz.” Dedi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Erdoğan'ın AKP kongresinden aradığı asker annesi konuştu: Haberim yoktu, mezarlıktaydım

Garé’de yaşamını yitiren 13 kişiden Uzman Çavuş Mevlüt Kahveci'nin annesi Ayşe Güler, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından canlı yayında telefonla aranmasına ilişkin, "Benim kongreden aradığından haberim yoktu. Mezarlıkta aradı, gelişigüzel aradı ve konuştum" diye konuştu.

HABERİN DETAYI TIKLAYIN

Erdoğan, Binali Yıldırım’ın konuşmasını 4 yıl sonra tekrar yaptı

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın "Bizim Yunus" Yılı açılış Töreni'nde yaptığı konuşma, Binali Yıldırım’ın 4 yıl önceki konuşmasının aynısı olduğu ortaya çıktı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Faruk Bildirici, tartışma programlarını 1 ay inceledi ve sonuçları paylaştı: Mehmet Metiner, Zafer Şahin başı çekiyor

Medya Ombudsmanı Faruk  Bildirici tartışma programlarının konuk profillerini inceledi. Bildirici, “Sinirlerim bozulmadan izlemeyi noktalayabildiğim için şükrediyorum” diye konuştu.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Editör: TE Bilişim