Gazete Emek- Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ın Mansur Yavaş ısrarı sürüyor. Anketlerde Mansur Yavaş’ın oyunun Ekrem İmamoğlu’nun üç katı fazla çıktığını ileri süren Özdağ, “Ekrem İmamoğlu’nu tehlikeli bir siyasetçi olarak görüyoruz. Diyarbakır’da ayrı konuşuyor, Edirne’de ayrı konuşuyor” dedi.

Oksijen Gazetesi'nde yayınlanan "Kürtlerin oyu belirleyici olacak" başlıklı yazısında olası seçimler hakkında yorumlarda bulunan Konda Genel Müdürü Bekir Ağırdır, "Yaklaşmakta olan seçimlere dair tüm tartışmalarda konu kaçınılmaz olarak Kürtlerin oyuna geliyor. Herkes elinde kâğıt kalem, hangi olası adayın ne kadar oy alabileceğini hesaplarken, Kürtlerin hangisine daha fazla oy verebileceğini tartışıyor. Bu çok doğal, çünkü seçimlerin sonucunu ve özellikle de Cumhurbaşkanlığı seçiminin sonucunu Kürt oyları belirleyecek" dedi.

GÜNÜN ÖZETİ 

MHP'li belediyeden tepki çeken 45 milyon liralık vazo projesi!

MHP’li Kütahya Belediyesi’nin kentin ortasına inşa edeceği vazo şeklindeki kule için tam 45 milyon TL harcayacağı ortaya çıktı

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

Anket şirketi temsilcilerinden seçim değerlendirmesi: 3 aday da Erdoğan'ı geçiyor

MAK Araştırma Koordinatörü Mehmet Ali Kulat, Yöneylem Araştırma Koordinatörü Derya Kömürcü ve AKSOY Araştırma Şirketi'nin kurucusu Ertan Aksoy yapılacak olası bir seçime ilişkin değerlendirmelerde bulundu. 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

Ümit Özdağ: Ekrem İmamoğlu tehlikeli bir siyasetçi

Geçtiğimiz günlerde Mansur Yavaş'ı Cumhurbaşkanı adayı gösteren Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, İBB Başkanı İmamoğlu'nun tehlikeli bir siyasetçi olduğunu ileri sürerek, "Diyarbakır'da ayrı, Edirne'de ayrı konuşuyor. Bu, Türk halkına yalan söylemektir" dedi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

Meteoroloji'den uyarı: 39 il için kuvvetli yağış ve toz taşınımı bekleniyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, İstanbul başta olmak üzere 39 il için kuvvetli sağanak yağışla birlikte sel uyarısı yaptı. Bazı kesimlerde ise Afrika üzerinden toz taşınması bekleniyor.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

Demet Akalın, Erdoğan'dan ne istediğini açıkladı: "Kimse cesaret edememiştir ama ben ettim"

Şarkıcı Demet Akalın, Dolmabahçe Sarayı'ndaki iftar programında görüştüğü Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan gece 00.00'dan sonra uygulanan müzik yasağının kaldırılmasını rica ettiğini söyledi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

Altın fiyatları yükselişe geçti!

Altın fiyatları, mart ayının ortasından bu yana en yüksek seviyeyi gördü.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

HDP ve HDK'nin 1 Mayıs açıklamasına polis müdahalesi: Çok sayıda gözaltı

 HDP ve HDK'nin 1 Mayıs deklarasyonunu açıklayacağı basın açıklamasına polis müdahale etti. HDP İstanbul İl Eş başkanı Ferhat Encü ve HDK Eş Sözcüsü Esengül Demir'in de bulunduğu çok sayıda kişi gözaltına alındı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

Bekir Ağırdır: Üç farklı Türkiye var, üç farklı Kürt var

Konda Genel Müdürü Bekir Ağırdır, Oksijen Gazetesi'nde yayımlanan "Kürtlerin oyu belirleyici olacak" başlıklı yazısında AKP'ye dönüşün zor olduğunu söyledi. 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

Ekonomist Mahfi Eğilmez,doların geleceğini yazdı: "Böyle gitmesi mümkün değil"

Mahfi Eğilmez, kişisel blogunda yayımladığı yazısında doların geleceğini yazdı. Eğilmez, "Dolar halen dünya parası konumunda bulunuyor. Ne var ki bunun sonsuza kadar böyle gitmesi mümkün değil" ifadelerini kullandı. 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

Bakan Kirişci'den ayçiçek yağı açıklaması: "Ukrayna, yüzde 25 ucuza ayçiçek yağı vermeyi taahhüt ediyor"

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, “Ukrayna, fiyatının yüzde 25 aşağısına ayçiçek yağı vermeyi taahhüt ediyor” açıklamasında bulundu.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

Editör: TE Bilişim