Gazete Emek- İBB'nin borçlanma limitini aştığı iddiaları hakkında basına konuşan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, ‘Kimi aldatıyorlar? Bana bütçe dersi vermeye kalkmasınlar akıllarını başlarından alırım. 16 milyon aklınızı başınızdan alır. İstanbul'a ihanet eden kim varsa en tepeden en alta kadar deşifre ederiz. Tiyatro oynamaya kalkmasınlar” dedi. Oyuncu Fırat Tanış, sosyal medya üzerinden İmamoğlu'na tepki gösterdi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Diyarbakır Kırklar Dağı mevkiinde "Devlet Bahçeli Hatıra Ormanı" kuracağını açıklamasıyla kentte tartışma yaratan konuya ilişkin "Aramızı bozmaya çalışıyorlar, biz birlikteyken amaçlarına ulaşamadılar. Şimdi de dağıtarak sonuç almaya çalışıyorlar. Bizi asla bölemeyecekler." diye konuştu. 

GÜNÜN ÖZETİ

Fırat Tanış’tan İmamoğlu’nun ‘bütçe’ açıklamasına sert tepki: Daha çok bekleriz 

Sanatçı Fırat Tanış,  İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun  İstanbul'da yapımı onaylanmayan projeler için "Tiyatro oynamaya kalkmasınlar" ifadesine sert tepki gösterdi. 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

Kar yağışı nedeniyle 10 ilde eğitime ara verildi 

Giresun, Ordu, Kastamonu,Karabük, Rize, Bolu, Gaziantep, Denizli, Adıyaman ve Artvin'de yoğun kar yağışı nedeniyle eğitime ara verildi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

Bahçeli'den Diyarbakır'daki 'hatıra ormanı' tepkilerine yanıt: Brüksel'dekiler sizi benden daha çok anlayamaz

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM'de düzenlenen haftalık grup toplantısında sanatçı Sezen Aksu'yu hedef aldı.Bahçeli, "Bu sanatçıya diyorum ki, serçeysen serçeliğini bil, sakın kuzgunluğa heves etme" dedi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

Ebru Polat'tan dikkat çeken 'Devlet Bahçeli' iddiası: "Erol Köse şahittir"

Şarkıcı Ebru Polat, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin, kendisini MHP'den vekil aday adayı yapmak istediğini fakat kendisinin kabul etmediğini iddia etti. 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 


 

Pervin Buldan'dan Erdoğan'a 'İmralı' yanıtı: Diyalog görüşmelerini sonuna kadar destekleriz

 HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Edirne’deki en büyük hesabı İmralı'dakine verecek” sözlerine ilişkin, "İmralı'da yürütülecek diyalog görüşmelerini sonuna kadar destekleriz. Ancak, bir taraftan mutlak tecriti uygulamaya devam edenlerin diğer taraftan İmralı'dan söz etmelerini samimi bulmadığımızı ifade etmek isterim" dedi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

Ekrem İmamoğlu, Fırat Tanış'ın  'tiyatro' tepkisi üzerine özür diledi 

İmamoğlu, Tanış'ın 'tiyatro' tepkisi üzerine sosyal medya hesabından özür açıklaması yaptı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

8 siyasi parti bir araya geldi: Toplumsal sorumluluğu yerine getirmeye kararlıyız

HDP çağrısıyla sol siyasi partiler Ankara’da bir araya geldi. Basına kapalı gerçekleştirilen toplantının ardından yapılan açıklamada, “Üzerimize düşen toplumsal sorumluluğu yerine getirmeye kararlıyız” denildi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

Cübbeli Ahmet Hoca, Sezen Aksu'ya destek veren Ali Babacan’ı hedef aldı

Cübbeli Ahmet Hoca bu defa da Sezen Aksu’ya destek çıkan Ali Babacan’ı hedef aldı. Babacan için "Bugün rey için ana babasını satanlar yarın yönetime gelirse düşünün neleri satarlar?" dedi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

Diyarbakır'da 982 iş yeri kapandı, en az 10 bin kişi işsiz kaldı

Diyarbakır Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (DESOB) Başkanı Alican Ebedinoğlu, 982 iş yerinin kapandığını ve en az 10 bin kişinin işsiz kaldığını belirterek, “Hiçbir tarihte kapanan esnaf sayısını bu oranda görmedik. Bir güvensizlik var. Fiyatlardaki istikrarsızlık esnafı çok zorluyor” dedi. 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

Avrupa Konseyi Sözcüsü Cutting: Demirtaş davası 8-10 Mart'ta incelenecek

Andrew Cutting, Avrupa Konseyi Bakanlar Komitesi'nin 8-10 Mart 2022 tarihleri arasında Selahattin Demirtaş davasını inceleyeceğini belirtti.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

Kırmızı ete zam kilo başına 10 liraya varan zam! 

Et ve Süt Kurumu üreticiden aldığı karkas etin alım fiyatını artırdı. Büyükbaş hayvanda kiloda 10 lira ile 4 lira arasında değişen oranlarda zam yapıldı.Kuzu ve koyun etinde kiloda 10 lira zam yaparken keçi etinin fiyatını artırılmadı. 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

Mehmet Ceyhan'dan 'PCR testi' kararlarına tepki: Düzeltilmesi lazım

Prof. Dr. Mehmet Ceyhan,Türkiye'de aşısız kişiler için PCR testi uygulamasına geçtiğimiz gün son verilmesine ilişkin "Bunu bilimsel olarak zaten tartışmaya gerek yok; mantık olarak da son derece anlamsız. Mutlaka düzeltilmesi gereken bir karar” dedi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 


 

Editör: TE Bilişim