Gazete Emek- İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, gazeteciler Hadi ve Süleyman Özışık hakkında "hakaret", "iftira" ve "örgüt içindeki hiyerarşik yapıya dahil olmamakla birlikte örgüte bilerek ve isteyerek yardım"dan suç duyurusunda bulundu.

  Menzil tarikatına yakınlığıyla bilinen GATA’nın Eski Başhekim Yardımcısı Ali Edizer Twitter hesabından kendisine "şaklaban" diyen Adalet Bakanı Abdulhamit Gül'e yönelik açıklamalarda bulundu. Edizer, "Savcı meselesinde bir hafta sabredeceğim" dedi.

GÜNÜN ÖZETİ

Soylu'nun avukatı Sedat Peker ve Hadi-Süleyman Özışık hakkında detaylı açıklama ile şikayetçi oldu

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, gazeteciler Hadi ve Süleyman Özışık hakkında "hakaret", "iftira" ve "örgüt içindeki hiyerarşik yapıya dahil olmamakla birlikte örgüte bilerek ve isteyerek yardım"dan suç duyurusunda bulundu.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Ali Edizer, bu defa Bakan Gül'ü hedef aldı: Bir hafta sabredeceğim

Menzil tarikatına yakınlığıyla bilinen, GATA’nın eski Başhekim Yardımcısı Ali Edizer, Adalet Bakanı Abdulhamit Gül'ü hedef aldı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Avrupa Parlamentosu’nun Türkiye raporu: Ülkücü hareket terör örgütü listesine eklenmeli

Avrupa Parlamentosu, Türkiye raporunda Ülkücü hareketin (Bozkurtlar) "AB terör örgütleri listesine eklenmesi" fikrini ilk kez gündemine taşıdı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Sokak röportajında iktidarı eleştiren KHK’lı öğretmen gözaltına alındı

KHK ile 2016 yılında mesleğinden ihraç edilen sınıf öğretmeni Sümeyya Avcı gözaltına alındı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Abdurrahman Dilipak dikkat çeken paylaşım: Ankara’da bir şeyler oluyor

Yeni Akit yazarı Abdurrahman Dilipak, Twitter hesabından dikkat çekici bir paylaşımda bulundu. Dilipak, paylaşımında “Süprizlere hazırlıklı olun uyası yaptı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Hadi Özışık, Süleyman Soylu’dan özür diledi: Peker’i sakinleştirmek istedim

Sedat Peker, gazeteci Hadi Özışık ile yaptığı görüşmeyi ifşa etti. Süleyman Soylu da ifşa sonrası sessiz kalmayarak Hadi ve Süleyman Özışık kardeşler hakkında suç duyurusunda bulunacağını duyurdu. Özışık ise görüşmeyi kendi inisiyatifi ile yaptığını belirtti ve Süleyman Soylu’dan özür diledi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Mazlum Kobani ABD'li heyetle yaptıkları görüşmenin detaylarını paylaştı: Yapıcı oldu

Demokratik Suriye Güçleri (DSG) Genel Komutanı Mazlum Kobani, ABD'li heyet ile yapıcı bir görüşme gerçekleştirdiklerini belirtti.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

‘Erdoğan ile Soylu, Sedat Peker'in iddialarını görüştü’ iddiası

Gazeteci Barış Yarkadaş, AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ile İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun Sedat Peker'in iddiaları üzerine görüştüklerini iddia etti.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Efkan Ala'nın mecliste itiraf gibi açıklamasına HDP'den tepki

Eski İçişleri Bakanı ve AKP Genel Başkan Yardımcısı Efkan Ala, TBMM Genel Kurulu’da yaptığı konuşma sırasında “Türkiye’de birçok konuda sorun olduğunu görmeyen, bilmeyen mi var?” dedi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Oyuncu Tolga Karel: Sözde sanatçılar "Sedat abiyle çekilen fotoğrafları siliyormuş"

Yurtdışına yerleşen oyuncu Tolga Karel, yayımladığı organize suç örgütü lideri Sedat Peker’le çekildiği bir fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaştı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

'Erdoğan’ın, Soylu’yu görevden alma olasılığı daha yüksek'

Korkusuz gazetesi yazarı Can Ataklı bugünkü köşe yazısında, Sedat Peker'in AKP'li isimleri hedef alan videolarına ilişkin “Soylu, aslında daha ilk gün yerle bir oldu ama direniyor” değerlendirmesinde bulundu.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Koronavirüs genelgeleri hakkında soruşturma başlatan savcıya ilişkin valilikten açıklama

Şanlıurfa Valiliği, salgın tedbirleri hakkında soruşturma başlatan Cumhuriyet Savcısı hakkınca inceleme başlatıldığı haberlerine yalanladı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

İzmir’de deprem

İzmir’de peş peşe deprem meydana geldi. Kandilli depremlerin büyüklüklerini 4.0 ve 4.1 olarak açıklarken,  AFAD ise  14.14'teki depremin büyüklüğünü 4.3 olarak duyurdu.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Benzin ve motorine zam

Akaryakıtta tavan fiyat uygulamasının sona ermesiyle benzin ve motorine 10 kuruş zam yapıldı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Editör: TE Bilişim