Gazete Emek-Bugünün öne çıkan gündem başlıkları şu şekilde; 

 İHD Ankara Şubesi, Hrant Dink'in ölüm yıldönümü dolayısıyla, Adakale Sokak'ta açıklama yapacak. (15.00)

 

 

Katledilişinin 15’inci yılında Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink, “15 Eksik Yıl” sloganıyla vurulduğu Şişli Halaskar Gazi Caddesi’nde anılacak. (15.00) 

 

 

 

 

 TMMOB Mimarlar Odası Ankara Şubesi, Diyarbakır'a sürgün edilen ve memurluktan çıkarılma cezası verilen Mimarlar Odası Ankara Şube Yönetim Kurulu üyesi Ali Atakan'a ilişkin Mimarlar Odası Konferans Salonu'nda açıklama yapacak. (11.00)

 

 

  

 Konya’da ırkçı katliama uğrayan Dedeoğulları ailesinin yakınları ve avukatları, HDP Meclis grubunu ziyaret edip, ortak açıklama yapacak. (12.30) 

 

 

 

 Diyarbakır ve Van’da başlatılan Adalet Nöbeti devam edecek. (13.00-16.00)

 

 

 

 

İYİ Parti'nin Meclis Grup Toplantısı düzenlenecek.(TBMM/14.00/10.30) 

 

 

 

 

 

Sivas Madımak Katliamı Davası'nın duruşması Ankara 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülecek. (14.00)

 

 

 

 TBMM Genel Kurulunda, Bireysel Emeklilik Tasarruf ve Yatırım Sistemi Kanunu ile Bazı Kanunlarda ve 375 Sayılı KHK'da Değişiklik Yapan Kanun Teklifi'nin görüşmeleri devam edecek. Genel Kurulda, Anayasa Mahkemesinde boşalacak bir üyelik için seçim yapılacak, daha sonra Öğretmenlik Meslek Kanunu Teklifi'nin görüşmelerine başlanacak. 

 

 

 

 

 

 Eğitim Sen İzmir 2 Nolu Şube, KHK ile ihraç edilen kamu emekçileri için Karşıyaka İskelesi karşısında sürdürdüğü oturma eylemine devam edecek. (17.30)

 

 

 

 

 

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasına Çaykur Rizespor-Fraport TAV Antalyaspor, Göztepe-Demir Grup Sivasspor, Yukatel Kayserispor-Medipol Başakşehir, Trabzonspor-GZT Giresunspor ve Fenerbahçe-Altay maçlarıyla devam edilecek.(Rize/İzmir/Kayseri/17.00/Trabzon/İstanbul/20.00)

Editör: TE Bilişim