Gazete Emek- Konya'da Dedeoğulları ailesinden 7 kişinin yaşamını yitirdiği ırkçı katliama dair yürütülen soruşturmaya ilişkin paylaşım yapan ailenin avukatı Abdurrahman Karabulut, hakim ve savcılar ile il emniyet müdürlüğü ve polisler hakkında suç duyurusunda bulunduklarını belirtti.

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer de "Yüz yüze eğitime geçilmesi bir tercih olmaktan çıkmış zorunluluk haline gelmiştir. Okullarımız ilk açılan ve son kapatılan yerler olmalıdır. Yüz yüze eğitim için gerekli adımları Sağlık Bakanlığı ile birlikte attık atmaya devam ediyoruz. Okullarımızın bu süreçte hazırlanabilmesi için 650 milyon lirayı tüm il ve ilçelerimizdeki okullarımıza göndermiş bulunuyoruz," dedi.


GÜNÜN ÖZETİ

İki bakandan kritik yüz yüze eğitim açıklaması: Daha fazla fedakarlık isteyeceğiz

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, YÖK Başkanı Özvar ve Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Bilim Kurulu toplantısı sonrası açıklamalarda bulunuyor. Bakan Koca, "Bilim Kurulu, yeni dönemde okulların kapanmasını gündeme almak bile istemiyor." dedi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN


Tanju Özcan tepki çeken açıklaması için özür diledi

Çocuğu olmadığını belirten ve kendisine yardım etmesini isteyen bir kadınla arasında geçen diyaloğu anlatan Tanju Özcan, kendisine gelen tepkiler üzerine kadınlardan özür diledi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN


Konya katliamına ilişkin yetkililer hakkında suç duyurusu

Meram'da Dedeoğulları ailesinden 7 kişinin yaşamını yitirdiği ırkçı katliamla ilgili hakim, savcı, emniyet müdürlüğü ve polisler hakkında suç duyurusunda bulunuldu.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN


Fahrettin Koca: PCR testi uygulaması 6 Eylül'de başlıyor

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, aşı sürecini aksatmış öğretmenler, okul çalışanları, konser, sinema gibi toplu ortamlarda bulunacakların ve şehirler arası seyahate çıkacakların 6 Eylül itibarıyla PCR testi yaptırması gerektiğini duyurdu.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN


Şemdinli'deki yangın için 'acil' müdahale çağrı

Şemdinli'de giderek yayılan yangın için "acil müdahale" çağrısı yapıldı. Bitlis’te 30 Ağustos’ta başlayan orman yangını ise, büyük oranda kontrol altına alındı.


HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN



HDP'nin ek süre talebi kabul edildi

Anayasa Mahkemesi, HDP’nin ek süre talebini kabul etti ve HDP’ye savunma için 30 gün ek süre verdi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN


Kadın futbolu kulüpler derneği kuruldu!


‘Kadın Futbolu 2. Lig ve 3. Lig Kulüpler Derneği' kuruldu. Derneğin paylaştığı fotoğraflarda hiçbir kadının bulunmaması tepkilere neden oldu.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN



Şenol Güneş’ten istifa çağrılarına yine ilginç yanıt: Anlayamadık

A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş,taraftarların istifa tezahüratlarında bulunması ile ilgili verilen soruya ise ''İstifa ile ilgili seyirci tezahürat yapar. Niye bağırdınız diye söylemem mümkün değil. Kazanırsan alkışlar, kaybedersen olumsuz bakar. Birini suçlayarak çözüm bulmanın doğru olduğunu düşünmüyorum." yanıtını verdi

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Fazıl Say iktidarı eleştirdi ve aday olmasını istediği ismi açıkladı

Ünlü piyanist Fazıl Say, Twitter'dan AKP'ye tepki gösterdi ve iktidarın değişmesi gerektiğini yazdı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN


Araştırma: Moderna aşısının antikor seviyesi Biontech’ten iki kat fazla çıktı

Moderna ve BioNTech’i karşılaştıran yeni bir araştırmaya göre; Moderna aşısı BioNTech aşısından iki kat daha fazla antikor ürettiğini ortaya çıkardı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

1,2 milyar TL zarar eden PTT'den yöneticilerine rekor tazminat

PTT'de ‘Evrak vurgunu’ sırasında görevde olanların da aralarında olduğu 5 yöneticiye 1,6 milyon TL tazminat ödendi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN


Doğalgaza bir zam daha geldi!

Doğalgaza bir kez daha zam geldi.Bu ay mesken tarifesi sabit kalırken sanayi ve elektrik üretim amaçlı tarifeye yüzde 15 zam yapılırdı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN




Editör: TE Bilişim