Gazete Emek- Güneş gazetesi yazarı Rasim Ozan Kütahyalı, eşi Nagehan Alçı ile hukukçu Ümit Kocasakal arasında yaşanan tartışma sonrası "Nagehan’cım lütfen benim hatırım için hoşgörülü ol. CHP'ye zarar verip, bize faydalı olan bu tip gibilere ihtiyacımız var" dedi. Kütahyalı, "Bunlar bizim köpeğimiz. Onlar bize lazım, hoşgörülü ol" ifadesini kullandı. Alçı ise Kütahyalı'nın kendisine yönelik nasihatlarına sert tepki gösterdi.

Suç örgütü lideri Sedat Peker, yeni videosunda 'rüşvet alan milletvekilini', Demirören'i ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu konu edeceğini söyledi.

GÜNÜN ÖZETİ

Tecavüzcü Musa Orhan'a 'hakaret' ettiği gerekçesiyle hakkında dava açılan Ezgi Mola'ya destek yağdı

Oyuncu Ezgi Mola hakkında, İpek Er'e cinsel saldırıda bulunan ve intihara sürükleyen uzman çavuş Musa Orhan'a sosyal medyadan hakaret ettiği gerekçesiyle 2 yıl 4 ay hapis istemiyle dava açıldı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Hukukçu Kocasakal'dan Rasim Ozan Kütahyalı'ya sert yanıt

Hukukçu Ümit Kocasakal, kendisine hakaretlerde bulunan Rasim Ozan Kütahyalı’ya Twitter hesabı üzerinden yanıt verdi.

HABERİN DETAYI  İÇİN TIKLAYIN

Emine Şenyaşar: “Erdoğan da Soylu da çocuklarımın nasıl katledildiğini biliyor”

Urfa Adliyesi önünde 86 gündür adalet nöbeti tutan Emine Şenyaşar, "Cumhurbaşkanı Erdoğan da İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da kimin haksız olduğunu, çocuklarımın nasıl katledildiğini biliyor " dedi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Normalleşme takvimini protesto eden Hakan Altun'a başka müzisyenler de katıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanan normalleşme takvimine tepki olarak enstrümanının tellerini kesen Hakan Altun’a başka müzisyenler de destek verdi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Meral Akşener’den Erdoğan’a sert tepki: Provokasyonun azmettiricisi olduğunu itiraf etti

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, “Erdoğan geçen haftaki grup konuşmasında Rize'deki provokasyon çalışmasının azmettiricisi olduğunu itiraf etti.” dedi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Mustafa Şentop'tan '10 bin dolar alan siyasetçi' açıklaması

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun “Ayda 10 bin dolar rüşvete bağlanan siyasetçi kim? Şentop bu konuyu açıklamak zorundadır.” İfadelerine yanıt verdi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

İBB Sözcüsü Ongun, AKP dönemindeki arsa yolsuzluğunun detaylarını anlattı

Ekrem İmamoğlu'nun değindiği arsa satışı üzerinden kamunun nasıl zarara uğratıldığını anlatan İBB Sözcüsü Murat Ongun, "Gelin size kamunun, önceki İBB yönetimi tarafından sadece bir örnekte ne kadar zarara uğratıldığının film gibi hikayesini anlatayım" dedi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Nagehan Alçı ve eşi Rasim Ozan Kütahyalı sosyal medya üzerinden kavga etti: Rasim Ozan'ın çirkin ifadelerini kınıyorum

AKP'ye yakınlıkları ile bilinen Nagehan Alçı ve eşi Rasim Ozan Kütahyalı sosyal medya üzerinden kavga etti. Negahan Alçı, "Rasim Ozan'ı kınıyorum" dedi.  Rasim Ozan Kütahyalı ve Nagehan Alçı kavgasına Cüneyt Özdemir de dahil oldu.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Fahrettin Koca: Maskelerin yüzümüzü terlettiği son yaz olacak

Bilim Kurulu toplantısının ardından açıklama yapan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Yaz ayları sonunda salgından değil daha güzel günlerden bahsedeceğimiz salgını bireysel gündemlerimizden çıkaracağımız görünür oldu. Maskelerin yüzümüzü terlettiği son yaz, bu yaz olacak," dedi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Ağrı'da AKP'nin yüzde 80 oy aldığı köyden toplu istifa: 19 yıldır Erdoğan'ın izinde yürüyorduk

Ağrı'da 19 yıldır AKP'ye toplu bir şekilde destek veren Sarıbuğday köyü toplu bir şekilde istifa dilekçesi vererek AKP'den ayrıldı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

AKP'li belediye başkanının 'fakir olan intihar eder mi?' açıklaması tepki çekti

AKP’li Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, ekonomik nedenlerle  intihar eden vatandaşları suçladı. Gültak’ın, “İntiharlar psikolojiktir, fakir olan intihar eder mi?” sözlerini sarfetmesi tepki çekti.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Sedat Peker, “Erdoğan ile bu pazar helalleşeceğiz” dediği sözünden geri adım attı

Sedat Peker, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ilişkin hazırlayacağı videoyu ertelediğini duyurdu. Peker, "Tayyip abiyle helalleşme videosunu 14 Haziran sonrasına bırakıyorum." dedi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

TFF'den yeni yabancı kuralı; Mehmet Topuz'lar geri geliyor!

TFF daha önce açıkladığı ancak pandemi koşulları nedeniyle 1 yıl ertelediği yabancı oyuncu kuralının ilan edildiği şekilde uygulanacağı duyurdu. Yeni kural ile takımların kaç yerli kaç yabancı futbolcu oynatacağı belli oldu. Bu kurala tepkiler de çığ gibi büyüdü.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

HDP’li Ceylan: Cezaevlerindeki ölümlerin önüne geçmek gerekiyor

HDP Amed İl Eşbaşkanı Zeyyat Ceylan, siyasi iktidarın Kürt halkına yönelik baskılarına ve cezaevlerinde devam eden açlık grevi eylemlerine ilişkin konuşarak, “Ölümlerin önüne geçebilmek için dışarıda güçlü bir kamuoyu oluşturmak gerekiyor” dedi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Diyarbakır'da ilginç istifa dilekçesi! Çok sayıda kişi AKP önünde tepki gösterdi

Diyarbakır’da salgın hastanesinin başhekimi “tarihsiz istifa dilekçesi” ile görevden alındı, halk tepki gösterdi

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Barış Yarkadaş, Erdoğan'ın Süleyman Soylu'nun yerine getirmeyi düşündüğü kişiyi açıkladı

Gazeteci Barış Yarkadaş, KRT TV'de Gürkan Hacır'ın sunduğu programda organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in açıklamalarının hedefindeki Süleyman Soylu'nun yerine bakanlık koltuğuna Erdoğan'ın getirmeyi düşündüğü ismi açıkladı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

İlk defa bir ankette MHP baraj üstü gösterildi!

Optimar Araştırma Şirketi Başkanı Hilmi Daşdemir, TV100 ekranlarında yaptıkları son anketin sonuçlarını paylaştı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Editör: TE Bilişim