Gazete Emek- Günün önemli gündem başlıkları şu şekilde;

- AKP'li Melih Bulu'nun Boğaziçi Üniversitesi’ne rektör olarak atanmasına karşı düzenlenen eylemlere ilişkin yaşanan gelişmeler takip edilecek.

- Ankara Üniversite öğrencileri, Boğaziçi öğrencilerinin tutuklama ve gözaltına alınması karşı Çankaya Belediyesi önünde basın açıklaması gerçekleştirecek. (14.00)

- BTS ve HABER-SEN baskı, ihraç, sürgün ve alınan yürüyüş kararına ilişkin Posta İşletme Merkezi önünde basın açıklaması yapacak. (09.00)

- İstanbul Emek, Barış Demokrasi Güçleri, "Baş eğmeyeceğiz, aşağı bakmayacağız" şiarıyla Kadıköy Rıhtım da eylem yapacak. (18.00)

- Birleşik Mücadele Güçleri, 4 Şubat’ta ilan edecekleri kuruluşları için Sancaktepe, Sultangazi ve Bahçelievler ilçelerinde halk ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirecek. (11-18.00)

- CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, parti genel merkezinde düzenlenecek olan Çiftçi Buluşması programının açılışında konuşacak. (13.30)

- Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Beştepe’de "2021–2030 Karayolu Trafik Güvenliği Strateji Belgesi ve Eylem Planı ile Trafik Medya Yüzlerinin Tanıtımı ve Trafik Medya Ödülleri Programı"nda konuşacak. (14.00)

- Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, yüz yüze eğitime geçiş sürecinin ayrıntılarına ilişkin düzenleyeceği basın toplantısı takip edilecek.  (10.00)

- TÜİK, 2010-2019 dönemi sürdürülebilir kalkınma göstergelerini açıklayacak.  (10.00)

- Koronavirüs salgınına ilişkin yaşanan tüm gelişmeler takip edilecek.

Editör: TE Bilişim