Gazete Emek-  MİT’e ait TIR’ların durdurulmasına ilişkin  görülen davada 18 sanığa “silahlı terör örgütüne üye olma”, “devletin gizli kalması gereken belgelerini temin etme” ve “devletin gizli kalması gereken belgelerini açıklama” suçlarından verilen hapis cezaları, Yargıtay tarafından onandı.

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan'ın milletvekilleriyle yaptığı istişare toplantısının detaylarını yazdı. Selvi, Erdoğan'ın seçim hazırlıklarına başladığını söyleyerek seçimin 2023'te olduğunu söyledi.

GÜNÜN ÖZETİ

MİT TIR'larının durdurulması davasında 18 sanık için verilen cezalar onandı

MİT’e ait TIR’ların durdurulmasına ilişkin  görülen davada 18 sanığa “silahlı terör örgütüne üye olma”, “devletin gizli kalması gereken belgelerini temin etme” ve “devletin gizli kalması gereken belgelerini açıklama” suçlarından verilen hapis cezaları, Yargıtay tarafından onandı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Altan Tan, Cumhur ve Millet ittifaklarının Kürt politikasını yazdı: Biz ahmak ve cahil değiliz

Siyasetçi Altan Tan, “Kürtler ile tüm demokratlar ortak bir program ile hem iktidara hem de muhalefete seslenmeli ve bu seslerine kim doğru düzgün cevap verirse o tarafta yer almalı ve destek vermeli.”dedi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Abdulkadir Selvi, Erdoğan’ın seçim çalışmalarına başladığını açıkladı

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan'ın milletvekilleriyle yaptığı istişare toplantısının detaylarını yazdı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Mahmut Çiftçi yazdı: CHP’yi iktidara getirecek iki hamle: Samimiyet ve cesaret

Bir önceki yazımızda iktidara muhalif kanatlardan biri olan HDP’ye bazı öneri ve eleştirilerde bulunmuştuk, bu yazımızda da ana muhalefete yani CHP’ye bazı öneri ve eleştirilerimizi ileteceğiz.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Bahçeli'nin danışmanı, Nur Sürer ve Ercan Kesal'ı hedef aldı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin danışmanı Yıldıray Çiçek, Nur Sürer ile Ercan Kesal'ı hedef gösterdi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Deniz Çakır yargılandığı davadan beraat etti

İstanbul’daki bir kafede başörtülü kadınlara hakaret ettiği iddiasıyla ‘halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama’ suçundan yargılanan oyuncu Deniz Çakır beraat etti.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Ahmet Davutoğlu, AKP’den neden ayrıldığını açıkladı

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Samsun’un Vezirköprü ilçesinde ilçe başkanlığı açılışında açıklamalarda bulundu. Davutoğlu, “Milletin parasına göz dikmemesi için bu partiyi kurduk.” ifadesini kullandı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Fenerbahçe'nin yeni Teknik Direktörü belli oldu

Fenerbahçe, Portekizli teknik direktör Vitor Pereira ile anlaştığını açıkladı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Diyanet’ten dikkat çeken ‘cimri koca’ fetvası: Kadın, eşinin rızası olmadan parasından alabilir

Diyanet’in dergisinde yayımlanan fetvada 'Kadın, kendisine yeterince para vermeyen kocasının rızası olmadan parasından alabilir' denildi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Unutulmaya yüz tutmuş bir enstrümandan dökülen ritimler kadının sesi oluyor

Stera Müzik Topluluğu’nun kadın üyeleri, kadim bir geleneğin parçası olan erbaneler ile Türkiye’nin İstanbul Sözleşmesi'nden çekilmesine karşı tepki gösterdi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Çiftçilerin çoğu borçlu; “Tarımsal anlamda gidişatımız çok da iç açıcı değil”

TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası (ZMO) Antalya Şubesi Başkanı Vural Şahin, "Borçlu olan çiftçinin artıya geçmesi için yanında olabilmeliyiz. Biz burada fikir üretip doğru adımları iletebiliriz ama devlet tarafından ekonomik desteğin olması şart.” diye konuştu.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Sosyal medyadan İzmir Belediyesi'nin işçilere 7 bin lira maaş vermesini eleştirenlere Tunç Soyer'den cevap: İşçilerin maaşı yüksek değil

İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Tunç Soyer, belediyenin verdiği en düşük işçi maaşının 7 bin 134 lira olması eleştirilen bir Ekşi Sözlük yazarına, “Asıl konu hak ettiği maaşı alan işçilerimiz değil, hak ettiğini alamayan vatandaşlarımız.” diye yanıtladı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Editör: TE Bilişim