Gazete Emek- HaberTürk yazarı Nagehan Alçı, 28 Şubat davasında dönemin Genelkurmay 2. Başkanı emekli Orgeneral Çevik Bir, emekli orgeneral Çetin Doğan’ın da bulunduğu 14 isim hakkında yakalama kararı çıkartılmasına ilişkin olarak, "Hemen hepsi 80 yaşını geçmiş, çok büyük sağlık sorunları bulunan 14 general ile ilgili verilen hapis kararını doğru bulmuyorum" dedi. 

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, “Şu an Delta varyantı Türkiye’de yüzde 90’ı geçti. Delta Plus giderek artmaya başlıyor. Bu varyant değişikliği toplumda bulaşıcılığın daha da yoğunlaştığı anlamına geliyor” dedi. 



GÜNÜN ÖZETİ

Sedat Peker’in gündeme getirdiği Hadi Özışık ‘gazeteciliği’ bıraktı

Suç örgütü lideri Sedet Peker'in yayınladığı videonun ardından Hadi Özışık'n kardeşi Süleyman Özışık Türkiye gazetesindeki köşe yazarlığı görevini bıraktı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN


Resmi Gazete’de yayımlandı; Devlet Denetleme Kurulu dernek ve vakıfları denetleyebilecek 

Devlet Denetleme Kuruluşu Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi Resmi Gazete'de yayımlandı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN


AKP’li Gercüş Belediye Başkanı, ihaleyi cezaevi arkadaşına verdi

AKP’li Gercüş Belediye Başkanı Gündüz Günaydın’ın, parke taşı ihalesini, birlikte yargılandıkları cezaevi arkadaşı Nuri Gezer’in oğluna verdiği ortaya çıktı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN


Nagehan Alçı'dan Erdoğan'a 'af' çağrısı: 14 generale verilen hapis kararını doğru bulmuyorum

HaberTürk yazarı Nagehan Alçı28 Şubat davasında 14 isim hakkında yakalama kararı çıkartılmasına ilişkin olarak, "Hemen hepsi 80 yaşını geçmiş, çok büyük sağlık sorunları bulunan 14 general ile ilgili verilen hapis kararını doğru bulmuyorum" dedi. 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN


"Çözüm Süreci, Kürtler Arap Baharı’ndan etkilenmesin diye başladı"

HDP'li Sırrı Sakık, Gelecek Partili İlhami Işık, DEVA Partili Cihan Ülsen ve CHP'li Nevaf Bilek, Kürt sorununda gelinen 20 yıllık sürecini değerlendirdi. Konuya ilişkin konuşan siyasetçi Sırrı Sakık, "AKP'nin bugün geldiği noktada, Ankara'nın dehlizlerine teslim olduğu bir süreci hep birlikte yaşıyoruz" ifadelerini kullandı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN


Fatih Altaylı'dan Doğu Perinçek'e çok sert Afganistan eleştirisi: Akıl sağlığını yitirmiş

Habertürk yazarı Fatih Altaylı, Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek'in yaptığı açıklamalarda Taliban'ı savunmasına tepki gösterdi. 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN


Sağlık Bakanı Koca: Delta varyantı Türkiye’de yüzde 90’ı geçti

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Türkiye’de Delta varyantının her geçen gün yoğunlaştığını söyledi. 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN


Taliban’ın Sözcüsü Şahin’den Türkiye'ye 'iş birliği' çağrısı: "Türkiye'ye ihtiyacımız var"

“Türkiye bizim için çok önemli bir aktör” diyen Taliban Sözcüsü Suheyl Şahin, "Tüm altyapımız çöktü. Biz Afganistan’ı yeniden ve her alanda imar edeceğiz. Bu konuda da en fazla Türkiye’ye ihtiyacımız var." diye konuştu.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN


İstanbul'da ilginç olay: Kovaladığı hırsızların aracıyla evine döndü

İstanbul Sultangazi'de, evine giren hırsızların peşinden koşan Serkan İlhan, farkında olmadan hırsızların kullandığı araç ile evine tekrar geri döndü.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN


Editör: TE Bilişim