Gazete Emek- Konya katliamından sanıklarından olan, katliamın gerçekleştiren Mehmet Altun’un babası İbrahim Altun, annesi İsmihan Altun ve eşi Zehra Altun tahliye edildi.

Gaziantep'te düğünde uğradığı  saldırıya ilişkin konuşan müzisyen Erdal Erdoğan, "Kürtçe niye çalıyorsun?’ denilmedi ama ‘ne çalıyorsunuz?’ dediler, onların amacı neydi bilmiyorum” dedi. 



GÜNÜN ÖZETİ

Ağrı Belediyesi'nden işçilere sendika değiştirme baskısı

Ağrı Belediyesi Başkanı Savcı Sayan tarafından sendika değiştirme baskısına maruz kalan 3 işçinin iş akdi feshedildi. 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Cumhurbaşkanı kararıyla evi kamulaştırılan cami görevlisi yaşamına son verdi

Cumhurbaşkanlığı kararıyla ”Acele kamulaştırma” ile Temmuz ayında Hüseyin Güleç’in evine el konulmuştu. İzmir Bergama Kozak yolu üzerindeki Osmanlı Camisi’nde tuvalet görevlisi olarak çalışan 42 yaşındaki Hüseyin Güleç evinde intihar etti.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN


Alaattin Çakıcı’dan Kılıçdaroğlu'na: İlk siyasi cinayetiniz ben olayım

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun gündeme getirdiği siyasi cinayetler tartışmasına katılan Alaatin Çakıcı, Kılıçdaroğlu'na yönelik isim vermeden, "Bu ülkede siyasi cinayetlerin olacağını gündeme getiren vatan hainlerine diyorum ki; ilk siyasi cinayetiniz ben olayım." ifadelerini kullandı. 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN


Doğu Perinçek'ten Erdoğan'a: "AKP, MHP ve Vatan Partisi Türkiye'yi beraber yönetmeli"

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a seslenerek "AKP, MHP ve Vatan Partisi'nin birlikte Türkiye'yi yönetmesi lazım" dedi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN


Konya katliamında 3 şüpheli hakkında tahliye kararı

Konya’nın Meram ilçesinde Dedeoğulları ailesini katleden Mehmet Altun’un babası İbrahim Altun, annesi İsmihan Altun ve eşi Zehra Altun’un tahliye edildi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN


Akşener Irak ve Suriye tezkeresi kararını açıkladı; AKP ve MHP ile ortak hareket edilecek

Irak ve Suriye ile Lübnan'a asker gönderme konusunda cumhurbaşkanlığına verilen yetki süresinin uzatılmasına ilişkin tezkereler Meclis'e sunuldu. Meral Akşener evet oyu vereceklerini açıkladı. 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN


Kılıçdaroğlu'dan İmamoğlu tartışmalarına cevap: Benden izin aldı

Millet İttifakı ortaklarından İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret etti

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN


"Düğünde Kürtçe çaldığı için saldırıya uğradı" denilen Müzisyen yaşadıklarını anlattı: Niye saldırdıklarının cevabını arıyoruz

Gaziantep'te  düğünde uğradığı  saldırıya ilişkin konuşan müzisyen Erdal Erdoğan, "Kürtçe niye çalıyorsun?’ denilmedi ama ‘ne çalıyorsunuz?’ dediler, onların amacı neydi bilmiyorum” dedi. 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN


İsmail Saymaz, Diyarbakır'da 'Hafıza Odası' etkinliğinde Ertuğrul Özkök ile eleştirilen halayı anlattı: Bir nevi Özkök'ün özeleştirisiydi

Ahmet Güneştekin'in Diyarbakır'da açtığı sergiye katılan Gazeteci İsmail Saymaz, Ertuğrul Özkök ile olan halay görüntülerine ilişkin konuştu.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN


AYM, Osman Baydemir hakkında 'hak ihlali' kararı verdi

AYM, HDP eski Milletvekili Osman Baydemir’in 2006 yılında katıldığı bir eylem nedeniyle kendisine verilen kovuşturmayı erteleme kararıyla ilgili yaptığı bireysel başvuruda hak ihlali kararı verdi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Editör: TE Bilişim