Gazete Emek- Bugünün öne çıkan gündem başlıkları şu şekilde;

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Genel Merkezinde İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'le bir araya gelecek. (Ankara/12.00)


Meclis Plan ve Bütçe Komisyonu’nda, 2022 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Teklifi ile 2020 Yılı Merkezi Yönetim Kesin Hesap Kanunu Teklifi'nin görüşmeleri başlayacak. (13.00)


HDP'li milletvekilleri Meclis'te 2022 Yılı Merkezi Bütçe Kanunu'na ilişkin basın toplantısı düzenleyecek. (12.30)


Diyarbakır, Ankara ve İstanbul’da Sağlık Bakanlığı’nın dayattığı "5 dakikada bir randevu" uygulaması meslek sağlık örgütleri tarafından protesto edilecek. (12.30-15.00)



SES önceki dönem Eş Genel Başkanı Gönül Erden’in tutuklu bulunduğu bir aylık süreçte yaşadığı hak ihlallerine ilişkin SES Genel Merkezi’nde basın toplantısı düzenlenecek. (12.30)


Kadınlar Birlikte Güçlü, "Cinsiyetçi, ırkçı, gerici, tekçi politikalara boyun eğmiyoruz, mücadeleyi büyütüyoruz" şiarıyla Karşıyaka İskele Meydan'ında açıklama yapacak. (18.30)


Suruç Aileleri İnisiyatifi, Suruç Katliamı'nın 75'inci ayında hayatını kaybedenleri anmak ve adalet talebinde bulunmak için Kadıköy'de bulunan Halitağa Meydanı'nda açıklama yapacak. (18.00)



HDP Kadın Meclisi, bütçe buluşmaları kapsamında, “Savaşa, ranta, talana değil; kadınlara bütçe” sloganıyla Ankara Neva Palas Otel’de kadınlarla bir araya gelecek. (17.00)



ESP, Suruç Katliamı’na ilişkin 22 Ekim'de görülecek duruşma öncesinde İzmir Alsancak Kıbrıs Şehitleri Caddesi’nde açıklama yapacak. (18.00)

Editör: TE Bilişim