Gazete Emek-  Dersim Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu, maddi imkansızlıklarla ilgili yarım kalan Tunceli Eğitim ve Sağlık Vakfı'nın yurt inşaatıyla ilgili olarak “Kente gelecek hiçbir öğrenci açıkta kalmayacak, gerekirse otel kiralayacağız” dedi.

HDP'li Sezai Temelli, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Kürt sorunu çözmek için meşru bir organa ihtiyacımız var. HDP'yi meşru organ olarak görebiliriz" açıklamasına yanıt verirken, "Çözümün adresi ve asıl muhatabı İmralı'dır" dedi.

GÜNÜN ÖZETİ

AKP'ye yakınlığıyla bilinen ORC Araştırma’nın son anketinden dikkat çeken sonuçlar ortaya çıktı.

İktidara yakınlığıyla bilinen ORC Araştırma, son anket sonuçlarını Twitter hesabından paylaştı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

 Leyla Güven'in elbisesi, renklerinden dolayı cezaevine alınmadı

DTK Eş Başkanı Leyla Güven’e gönderilen elbise, renkleri gerekçe gösterilerek verilmedi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Bütün kamyonları parçalamıştı; Şırnak’ta parasını alamadığı iddia edilen ‘kepçe operatörü’ konuştu

Basında, Şırnak’ta parasını alamadığı için çalıştığı şirkete ait bütün kamyonları parçalayan ve kepçe operatörü olduğu iddia edilen Hakan Mağrur,  konuya ilişkin açıklama yaptı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Türkiye Milli Takımı'nın yeni hocası Kuntz imza töreninde konuştu: Sergen'in hoca olduğunu duyduğumda kahkaha ile güldüm

Türkiye Futbol Federasyonu'nun A Milli Takım teknik direktörlüğü için anlaşmaya vardığı Alman hoca Stefan Kuntz,kendisi için düzenlenen imza töreninde açıklama yaptı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Maçoğlu duyurdu: Kente gelecek tek bir öğrenci açıkta kalmayacak

Kira fiyatlarının artması, öğrencilerin yurtlarda yer bulamaması ve barınma sorununa ilişkin konuşan Dersim Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu,  “Kente gelecek hiçbir öğrenci açıkta kalmayacak, gerekirse otel kiralayacağız” dedi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Cüneyt Arkın’dan sert tepki: “Saraylar yapıyoruz niye yurt yapmıyoruz”

Sanatçı Cüneyt Arkın, üniversite öğrencilerinin barınma sorununa ilişkin "Kaç yıl oldu hala bir şey değişmemiş. Saraylar yapıyoruz niye yurt yapmıyoruz?" diye tepki gösterdi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

HDP'den "Kürt sorununu HDP ile çözebiliriz" diyen Kılıçdaroğlu'na yanıt

HDP'li Sezai Temelli,  "Kürt sorunu çözmek için meşru bir organa ihtiyacımız var. HDP’yi meşru organ olarak görebiliriz" diyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yanıt verdi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Öğrenciler kiralara isyan etti; Banklarda sabahladılar

Artan kiralar ve talebe yetişecek kadar evin bulunmaması nedeniyle öğrenciler, “Barınamıyoruz” diyerek bir araya geldi. Kadıköy Yoğurtçu Parkı’nda toplanan gençler, banklarda sabahladı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Bülent Arınç’tan dikkat çeken açıklama: Dindar insanlar bile tamamen tersine dönecek

Hayat pahalılığından söz eden eski TBMM Başkanı Bülent Arınç, "Dindar insanlarımızın bile tamamen tersine döneceğini bir gün göreceksiniz. Değer yargıları değişebilir" dedi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Erdoğan’dan ‘öğrenci yurdu’ açıklaması: Gençlerimizle aramıza yalanların girmesine izin vermeyeceğiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Gençlerimizle aramıza yalanların girmesine izin vermeyeceğiz.” başlığıyla Türkiye’deki yurt sayılarını paylaştı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Editör: TE Bilişim