Gazete Emek- 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2020) A grubu üçüncü maçında A Milli Takım ile İsviçre Milli Takımı, Azerbaycan’ın başkenti Bakü’deki Olimpiyat Stadı'nda karşı karşıya geldi. Karşılaşmada İsviçre'ye 3-1 yenilen Türk Miili Futbol Takımı EURO 2020'ye veda etti.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya yönelik paylaşım yapan Peker, ''Süslü süleyman, özel günlere değer veren bir kişilik olduğum için bugün seninle ilgili bir paylaşım yapmayacağım. Ama şunu unutma, seni mahvedeceğim. Bütün çaldığın çırptığın ne varsa hepsinin dosyası önümde. Bu azap bitsin diye Yüce Allah’a yalvaracaksın ama bitirmeyeceğim'' ifadelerini kullandı.

GÜNÜN ÖZETİ

Sedat Peker'den Soylu hakkında dikkat çeken 'uyuşturucu' iddiası

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, Twitter'dan yaptığı paylaşımda İzmir limanına 5 ton uyuşturucu madde geleceğini öne sürdü.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

İsmail Saymaz, Veyis Ateş'le yaptığı programı yazdı: Ben ikna olmadım

Sözcü yazarı İsmail Saymaz, Veyis Ateş’in hakkındaki iddialara ilişkin konuştuğu canlı yayınına ilişkin, "Eylemlerinin gazetecilikle hiçbir ilgisi bulunmuyor. Doğruysa bir suç ilişkisi, bu" diye konuştu.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Veyis Ateş ile Sezgin Baran Korkmaz görüşmesinin ses kaydı yayınlandı

TİP Genel Başkanı Ahmet Şık, eski Habertürk TV sunucusu Veyis Ateş ile firari Sezgin Baran Korkmaz arasındaki görüşmenin ses kaydını yayınladı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

https://www.gazeteemek.net/gundem/veyis-ates-ile-sezgin-baran-korkmaz-gorusmesinin-ses-kaydi-yayinlandi-h21735.html

“Doların fiyatını yükselttiği" gerekçesiyle ifade veren Levent Üzümcü: Savcıların uğraşacağı iş mi kalmadı?

“Doların fiyatını yükselttiği" ve paylaşımının sonuna üç nokta eklediği için ifade vermeye çağrılan oyuncu Levent Üzümcü, "Türkiye'nin savcılarının, mahkemelerinin uğraşacağı iş mi kalmadı?”  dedi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

 “AYM olası bir seçimin manipüle edilebilmesinin önünü açıyor”

CHP Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel, Anayasa Mahkemesi'nin kişisel bilgilerin İletişim Başkanlığı ile paylaşılması kararındaki tehlikeye dikkat çekti.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Ertuğrul Kürkçü Deniz Poyraz cinayeti ile başlayan süreci anlattı: Her şey 7 Haziran sonrasına işaret ediyor

Siyasetçi Ertuğrul Kürkçü, Deniz Poyraz’ın katledildiği HDP İzmir il binasına yapılan silahlı saldırıyı değerlendirdi. Kürkçü, “HDP etrafında yürütülen kuşatmalar, yöneticilerimizin uğradığı saldırılar, karalama ve yaftalama kampanyaları ile AKP-MHP’nin tutum ve icraatına baktığımızda gördüğümüz her şey, şu an işleyen süreçle 7 Haziran sonrası süreç arasındaki kopmaz bağları gösteriyor.” dedi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

325 Kürt gazeteciden ortak çağrı: Kürtler arasındaki savaş derhal durmalı

Irak Kürdistan Bölgesel Yönetimi’nde 325 Kürt gazeteci, ortak bildiri ile “Kürtlerin hiçbir gücü ya da partisi işgalcilerle ilişki geliştirmemeli ve Kürtlerin bir başka gücü ya da partisine zarar verecek ilişkilerden kaçınmalıdır.”   açıklaması yaptı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Urfa’da iki aile arasında silahlı kavga: Ölü ve yaralılar var

Urfa'nın Suruç ilçesinde husumetli olan iki aile arasında çıkan silahlı kavga çıktı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Eski AİHM Yargıcı Türmen: HDP'ye yapılan saldırı ve Deniz Poyraz'ın öldürülmesi Türkiye için bir tehlike çanı

Eski AİHM Yargıcı Rıza Türmen, “Bu tür siyasal cinayetler bir siyasal partinin binasının basılması gibi olaylar demokrasi ile ilişkisini kesen otoriter/ totaliter rejimlerde görülür.” dedi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Sedat Peker'den Bakan Soylu'ya: Bütün çaldığın çırptığın ne varsa hepsinin dosyası önümde

Organize suç örgütü lideri  Sedat Peker, İçişleri Bakanı  Süleyman Soylu'ya seslenerek, "Bütün çaldığın çırptığın ne varsa hepsinin dosyası önümde"dedi.

HABERLERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Veyis Ateş, Sezgin Baran Korkmaz ile yaptığı görüşmeyi yayınlayan Ahmet Şık’ı hedef aldı

Veyis Ateş, Korkmaz ile yaptığı telefon görüşmesinin ses kaydını yayınlayan Türkiye İşçi Partisi (TİP) İstanbul Milletvekili gazeteci Ahmet Şık’a “Ahmet Şık dokunulmazlık zırhına sığınıp Sezgin Baran Korkmaz’ın omzundan bana ateş açma” dedi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Sıfır puanla EURO2020’ye veda eden Türkiye’nin hocası Şenol Güneş’in yıllık maaşı 33 milyon TL

Türkiye A Milli Futbol Takımı, EURO 2020 A Grubu son maçında Bakü’de İsviçre ile karşı karşıya geldi. Türkiye maçtan 3-1 mağlup ayrıldı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Ahmet Şık, kendisi ile ilgili paylaşım yapan Veyis Ateş'e cevap verdi

Ahmet Şık 'Hakikat kendini kolay ele vermez' ifadelerini kullandığı paylaşımındakendisini hedef alan Veyis Ateş’e yanıt verdi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Editör: TE Bilişim