Gazete Emek-  Sedat Peker, Eylül 2015'deki taşlı, sopalı Hürriyet gazetesi baskınını, bir milletvekilinin talebiyle kendisinin yaptırdığını söyledi, "Milletvekilinin telefon sinyallerine bakabilirsiniz" dedi.

Şanlıurfa Adliyesi önünde adalet nöbetini sürdüren Emine Şenyaşar ve oğlu Ferit Şenyaşar, “kamu memuruna hakaret” iddiasıyla darbedilerek gözaltına alındı. Şenyaşar ailesinin yerinde, HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan oturma eylemine başladı.

GÜNÜN ÖZETİ

Sedat Peker, Hürriyet Gazetesi'ne yapılan saldırıyı AKP'li bir vekilin ricası ile yaptığını söyledi; kim o vekil?

Oganize suç örgütü lideri Sedat Peker, 6. videosunu yayımladı. 2015'teki Hürriyet gazetesi baskınını bir milletvekilinin talebi üzerine kendisinin yaptırdığını söyledi. Peker, AKP’li bir milletvekilinin “Bizim gençlik kolları bu işleri bilmez” diyerek kendisinden ricacı olduğunu ve saldırıyı gerçekleştirmeye yardımcı olduğunu ifade etti.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

CHP'den Süleyman Soylu'ya: Sedat Peker'den 10 bin dolar alan siyasetçiyi açıkla

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, "Sedat Peker'den ayda 10 bin dolar alan siyasetçiyi Soylu derhal açıklamalıdır!" dedi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Meral Akşener’e saldırı girişimi!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Rize İkizdere’de Cengiz İnşaat'ın taş ocağı için yaptığı çalışmaya karşı direnen köylüleri ziyareti sırasında bir grup saldırı girişiminde bulundu.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Fahrettin Koca: "Kapanma dönemi sonrası günlük vaka sayımız 10 binin altına düştü"

Bilim Kurulu toplantısının ardından konuşan Fahrettin Koca, “Kapanma dönemi sonrası günlük vaka sayımız 10 binin altına düştü.” dedi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Tarihi kilise herkesin gözü önünde yok oluyor

 500 yıllık tarihi Surp Sarkis kilisesi son zamanlarını yaşıyor. Sahipsizlikten ve bakımsızlıktan yıkılmaya yüz tutmuş olan kilisenin işlenmiş taşları yerlerinden sökülerek çalınmış.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

AKP'li Abdurrahim Boynukalın'dan ‘Hürriyet baskını’ açıklaması

2015 yılında Hürriyet gazetesine yönelik saldırıyı organize ettiği iddiası bir süre basında dile getirilen AKP'li Abdurrahim Boynukalın, Twitter hesabından, "Açıkçası çok rahatladım. Yıllardır üzerimize yapışan cam, kamera, turnike kırma gibi kriminal meselelerin bizimle alakası olmadığı açıkça ifade edilmiş" dedi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Kobanê Davası’nda yarına kadar ara: “Bu dava HDP’yi, barışı yargılamaya çalışan bir davadır”

HDP eski Eş Genel Başkanları Figen Yüksekdağ ve Selahattin Demirtaş’ın da aralarında bulunduğu 28'i tutuklu 108 siyasetçinin yargılandığı Kobane Davası'nın ara verilen 2'nci duruşması Sincan Cezaevi'nde görülmeye başladı. Siyasilerin savunmalarının ardından dava yarın 9.30'da devam edilmesi üzerine ertelendi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Peker, 'eski sağ kolum' dediği Erdal Aras'la Süleyman Soylu'nun görselini paylaştı

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, 'sağ kolum' dediği Erdal Aras'ın İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yla birlikte çekilmiş fotoğrafını yayınladı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Ali Koç, yeniden Fenerbahçe başkanlığına aday olduğunu açıkladı: Bundan sonra çok farklı olacak

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, düzenlediği basın toplantısında yeniden adaylığını duyurdu.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Buldan gözaltına alınan Şenyaşar ailesinin yerine adalet nöbetini devam ettirdi

Urfa Adliyesi önünde 73 gündür adalet nöbetini sürdüren Emine Şenyaşar ve oğlu Ferit Şenyaşar, HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan’ın ziyareti öncesi gözaltına alındı. Şenyaşar ailesinin yerinde, HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan oturma eylemine başladı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Salgın tedbirlerini eleştiren savcı Eyüp Akbulut görevden uzaklaştırdı

HSK, salgın tedbirlerini eleştirdiği videoyla gündem olan Viranşehir Savcısı Eyüp Akbulut'u geçici olarak görevden uzaklaştırdı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Editör: TE Bilişim