Gazete Emek- Parlamenter sistemin ‘dibi boyladığını’ iddia eden ve CHP ile İYİ Parti’ye çağrıda bulunan Bahçeli, "CHP'ye ve İyip’e sesleniyorum. Gelin bu onurun içinde siz de yer alın. Gelin işbirliği yapalım darbe anayasasından kurutulalım.” dedi.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, AKP'den ayrılış sürecini ilişkin bir video yayınladı. Davutoğlu,"Birtakım değerlerin yaşadığını zannettim. Bir gün gelir bu değerlerle bu doğru yolu bulurlar diye düşündüm. Yanılmışım" dedi.


GÜNÜN ÖZETİ


Ahmet Davutoğlu'nun '128 milyar dolar' videosu sosyal medyaya sızdırıldı

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, kayıp öne 128 milyar dolara ilişkin yaptığı bir açıklamadaki gafı sosyal medyaya sızdırıldı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

 

Aşı olup da koronavirüse yakalanan kişi sayısını açıklandı

Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Sema Kultufan Turan, 15 milyon koronavirüs aşılamasında 2 bin 500 kişinin Covid-19’a yakalandığını açıkladı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Ahmet Davutoğlu: Pişmanım

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, AKP'den ayrılış sürecini ilişkin bir video yayınladı. 


HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN


Cebindeki son parasını eşine bırakan işçi Fedai Kuşçi yaşamına son verdi

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde koronavirüs geçirdiği süreçte çalışamayan ve ücretini alamayan işçi Fedai Kuşçi, cebindeki son parasını eşine bırakarak yaşamına son verdi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN


AKP’li Nurettin Canikli'den '128 milyar dolar nerede?' sorusuna yanıt: Hane halkının cebinde

AKP Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Canikli, '128 milyar dolar nerede?' sorusunu, "Bu rezerv kesinlikle peşkeş çekilmedi, buharlaşmadı. 75 milyar dolar bankada 36 milyar dolar hane halkının cebinde" diyerek yanıtladı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Bahçeli'den CHP ve İYİ Parti'ye yeni anayasa çağrısı: Gelin bu onurun içinde siz de yer alın

MHP lideri Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulundu. Bahçeli, yeni anayasa tartşmalarına da değinerek, parlamenter sisteminin 'dibi boyladığını' iddia etti ve CHP ile İYİ Parti'ye sürece destek vermeleri için çağrı yaptı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN


AKP’li Rektör Melih Bulu, İletişim Fakültesi’ne de dekan oldu

Boğaziçi Üniversitesi'ne rektör olan AKP’li Melih Bulu'nun, yeni kurulan İletişim Fakültesi'ne de dekan olduğu ortaya çıktı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Canan Kaftancıoğlu'nun Alan Kurdi paylaşımı tepki çekti


CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun,  Merkez Bankası’nın eksilen 128 milyar dolar rezervi ile ilgili bir paylaşımında Alan Kurdi’nin fotoğrafını kullanması tepki çekti.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

İBB’nin hibe ettiği atları kaybeden Hatay Dörtyol belediye başkanı MHP'den istifa etti

İBB'den hibe edilen 100 atın kaybolması sonrası hakkında soruşturma başlatılan  Dörtyol Belediye Başkanı Fadıl Keskin MHP'den istifa etti.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN


Mazlum Kobani, İsveç Savunma Bakanı ile görüştü

Demokratik Suriye Güçleri (DSG) Genel Komutanı Mazlum Kobani, İsveç Savunma Bakanı Peter Hultqvist, ile bir araya geldi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN


3. dünya savaşı bir futbol organizasyonu üzerinden çıkar mı? 

İngiltere, İspanya, İtalya'dan 12 kulüp bir araya gelerek "Avrupa Süper Ligi" adıyla hafta içinde oynanacak yeni bir turnuvanın kurulması konusunda anlaşma sağladığını açıkladı. Birçok kişi Avrupa Süper Ligi'ne ilişkin değerlendirmede bulundu. İşte Avrupa Süper Ligi ile ilgili detaylar ve eleştiriler...

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Mithat Sancar: Kobanê davası, siyasi  bir intikam davasıdır

HDP Eş Genel Başkanı Mithat Sancar, partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulundu. Sancar, "Savcı'nın dosyada unuttuğu belge, emniyetin yargıya nasıl talimat verdiğini açıkça gösteriyor.” dedi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN



Kemal Kılıçdaroğlu: 128 milyar dolar arka kapıdan birilerine peşkeş çekildi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında açıklamalar yaptı. Salgın döneminde herkesin fedakarlık yaptığını, ancak Saray'ın yapmadığını söyleyen CHP Lideri, "Bu beyler milyarları aldılar, hangi fedakârlığı yaptılar?" dedi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

TFF Başkanı Nihat Özdemir: Avrupa Süper Ligi’ne katılana yaptırım uygularız 

TFF Başkanı Nihat Özdemir'den son dakika Avrupa Süper Ligi açıklaması geldi. Türkiye olarak UEFA'nın yanında olduklarını belirten Özdemir ayrıca herhangi bir Türk takımının Avrupa Süper Ligi'ne katılmayacağını ifade etti.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN


İstanbul'da kira fiyatlarının son 1 yılda en çok arttığı 5 ilçe belli oldu. Endeksa'nın verilerine göre son bir yıllık değer artışının en yüksek olduğu ilçeler arasında Bayrampaşa, Beylikdüzü, Şile, Başakşehir ve Esenyurt yer alıyor.


HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Editör: TE Bilişim