Gazete Emek- Yerine kayyum atanan Kars Belediye Eş Başkanı Ayhan Bilgen, Twitter hesabında AYM'nin HDP'nin kapatılması istemiyle hazırlanan iddianameyi kabul etmesini kınadığı paylaşımında HDP'ye yer vermemesi dikkat çekti.

Cumhurbaşkanı  Erdoğan, Kabine toplantısının ardından kameraların karşısına geçti. Erdoğan, "Salgın döneminin dünyada parlayan yıldızı olduk" ifadelerini kullandı. 1 Temmuz'dan itibaren sokağa çıkma kısıtlamalarının sona ereceğini açıkladı.  



GÜNÜN ÖZETİ

Sezgin Baran Korkmaz'ın ilk ifadesi ortaya çıktı: "Siyasilerle ilgili ABD’ye bilgi vermeyi teklif etti”
ABD’yi dolandırdığı ve kara para akladığı iddiasıyla Viyana’da gözaltına alınan Sezgin Baran Korkmaz’ın ilk ifadesi ortaya çıktı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN


Yeni araştırma: BioNTech ve Sinovac aşıları karşılaştırıldı

Hong Kong'da yapılan bir araştırmada,  koronavirüse karşı BioNTech'in geliştirdiği aşıyı olanların Sinovac aşısını olanlara göre daha fazla antikor oluştuğu ortaya konuldu.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN



AYM, HDP’nin kapatılması yönünde hazırlanan iddianameyi kabul etti

Halkların Demokratik Partisinin (HDP) kapatılması istemiyle ikinci kez hazırlanan iddianamenin ilk incelemesini tamamlayan Anayasa Mahkemesi (AYM) iddianamenin kabulüne karar verdi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN



Hande Fırat, eşi ile ilgili Suriye iddialarına yanıt verdi: Üzüldüm

Hürriyet yazarı Hande Fırat ile eşi Murat Özvardar, "Hande Fırat'ın eşi Murat Özvardar'ın Suriye'de bir sanayi şehrini yağmaladı’ iddiasına ilişkin açıklama yaptı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN


Diyarbakır kayyumunun çok tartışılan 'karpuz heykeli'ne bir yenisi daha eklendi

Sosyal medyada birçok vatandaş, kayyum yönetimindeki Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’nin ‘çocuklu karpuz’un yerine ‘dev karpuz’ heykelinin kente getirildiğini duyurdu.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN


Baran Korkmaz ile fotoğrafı çıkan Yargıtay Üyesi Nemli'den açıklama: Hukukum yoktur


Avusturya'da yakalanan ve Türkiye'ye iadesi için hakkında işlemleri devam eden Sezgin Baran Korkmaz ile fotoğrafı ortaya çıkan Yargıtay üyesi Tekman Savaş Nemli, "Şahsımın da yer aldığı fotoğraf üzerine yapılan haber ve yorumlar gerçeği yansıtmamaktadır" dedi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN


CHP'den dikkat çeken Sezgin Baran Korkmaz açıklaması


CHP sözcüsü Faik Öztrak, "Şu aile fotoğrafına bir bakar mısınız? Erdoğan ortada. Bir yanda yurtdışına kaçan Sezgin Baran Korkmaz. Bir yanda ABD’de Mormon tarikatının önemli bir üyesi, Jacob Kingston. Sezgin Baran Korkmaz yurtdışına nasıl kaçtı? Bu kaçışa kimler göz yumdu?" dedi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN



Erdoğan'dan kabine toplantısı sonrası açıklama: Kısıtlama tümüyle kalkıyor

"Salgın döneminin dünyanın parlayan yıldızı olduk." diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Erdoğan, 1 Temmuz'dan itibaren sokağa çıkma kısıtlamalarının sona ereceğini açıkladı.  

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN


Ayhan Bilgen'den 'HDP' demediği için gelen tepkilere cevap: Ben partimin adını biliyorum

Kobanê Davası'ndan tutuksuz yargılanan Eski Kars Belediye Eş Başkanı Ayhan Bilgen, HDP'nin kapatılması istemiyle açılan davaya ilişkin iddianamenin kabul edilmesini kınadığı paylaşımına gelen tepkilere yanıt verdi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN



Bekir Güneş yazdı: Amedspor kongresinde ilginç protokol!
Bir de kongrede çekilen bir fotoğraf var. Ben o fotoğrafa bakarken utandım. Kentteki STK temsilcileri protokolde en önde oturuyor ama Amedspor'un seçilen başkanı ve yönetim kurulu üyeleri ayakta bekliyor.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN


Erdoğan'ın müzik yasağına tepki yağdı

"Müzikle ilgili sınırlamayı daha ileri bir saat olan 24.00’ee çekiyoruz. Kusura bakmasınlar; gece, kimsenin kimseyi rahatsız etmeye hakkı yoktur" diyen Erdoğan'ın sözlerine tepki yağdı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Editör: TE Bilişim