Gazete Emek- Van Valiliği, HDP'li vekillerin  sosyal medyada paylaştığı Van-Başkale’deki bir gözaltı operasyonundaki Özel Harekât Timi'nin dakikalarca havaya ateş açtığı görüntülere ilişkin açıklama yaptı. 

 

 

 

 

 

HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun kendilerine yönelik açıklamalarına yanıt verdi. Buldan, "Bizleri milletvekili olarak görmediğini söyleyen ve bunu açıklayan bir zat var. Biz de kendisini bakan olarak görmüyoruz ve tanımıyoruz. Ne olacak? Sen istesen de istemesen de, kabul etsen de etmesen de bu ülkede 10 milyona yakın insan bizlere oy verdi" dedi.

 

 

GÜNÜN ÖZETİ 

 

Pervin Buldan'dan Soylu'ya: "Biz de kendisini bakan olarak tanımıyoruz; çok daha kalabalık geleceğiz"

 

 

HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan'dan kendisini  "Bunlara vekil denmesine karşıyım" diyerek hedef alan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya yanıt verdi. Buldan,  "Biz de kendisini bakan olarak görmüyoruz ve tanımıyoruz. Ne olacak? Sen istesen de istemesen de, kabul etsen de etmesen de bu ülkede 10 milyona yakın insan bizlere oy verdi." ifadelerini kullandı. 

 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

 

 

 

 

İslam Memiş'ten dikkat çeken uyarı: Dikkat edin elinizdekinden olmayın

 

 

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, piyasalardaki son görünümü değerlendirirken, gram altın ve dolarda alış yapabileceği seviyeleri açıkladı.

 

 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

 

 

 

 

13 ilde yapilan son anket sonuçları açıklandı 

 

 

ORC Araştırma 'Siyasi Eğilimler Araştırması'nı yayımladı. İl il seçmenlere "Bu pazar seçim olsa hangi partiye oy verirsiniz" diye sordu.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

 

 

 

 

Kılıçdaroğlu: "Dezenformasyon yasası geçerse AYM'ye götüreceğiz"

 

CHP lideri  Kemal Kılıçdaroğlu, AKP ve MHP’nin sunduğu basına ve sosyal medyaya sansür ve baskı getiren düzenlemeyi yasalaştığı taktirde Anayasa Mahkemesi'ne götüreceklerini söyledi.

 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

 

 

Uzmanlardan yeni varyant uyarısı! "Ağır hastalığa yol açıyor, küresel sağlık riski daha yüksek"

 

Tokyo Üniversitesi'nde Omicron'dan türeyen varyantlar üzerinde çalışmalar yapan Kei Sato, BA.4, BA.4 ve BA.2.12.1 varyantlarının insanların akciğer dokularında daha etkili bir şekilde yayıldığını belirtti.

 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

 

 

Ekonomist Selçuk Geçer tarih verdi: Dolar kuru için korkutan tahmin!

 

Ekonomist Selçuk Geçer, Youtube hesabında yeni bir analiz edildi. Geçer, Dolar kurunun yeniden yükseleceğini söyledi.

 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

 

 

 

 

Van Başkale’de tepki çeken gözaltı operasyonuna ilişkin valilikten açıklama 

 

 

Van Valiliği, HDP'li vekillerin  sosyal medyada paylaştığı Van-Başkale’deki bir gözaltı operasyonundaki Özel Harekât Timi'nin dakikalarca havaya ateş açtığı görüntülere ilişkin açıklama yaptı.

 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

 

 

 

 

Ahmet Türk'ten "çözüm süreci" açıklaması: Umutlu değilim ama her şey olabilir!

 

 

Altılı masanın belirleyeceği cumhurbaşkanı adayına ilişkin konuşan Kürt siyasetçi Ahmet Türk, “Gerçekten Türkiye’nin demokratikleşmesine katkı sunacak bir insan bizim için önemlidir. Ama geçmişte demokratik değerlere sahip çıkmamış isimlerin aday gösterilmesini de istemiyoruz." dedi.

 

 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

 

 

 

 

Pınar Gültekin'i katleden Cemal Metin Avcı'ya verilen cezaya itiraz: İstinaf mahkemesine taşınacak

 

 

Muğla Cumhuriyet Başsavcılığı, Cemal Metin Avcı'ya verilen ceza ile kardeşinin beraat kararlarının istinafa taşınacağını açıkladı.

 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

 

 

 

‘Aktroll’ olduğunu itiraf eden Orhan Sarıkaya, 3 isim verdi

 

 

Eski ATV ve Sabah gazetesi çalışanı Orhan Sarıkaya,‘Aktroll’ olduğunu itiraf etti ve isim verdi. Sarıkaya,  “3 tane troll grubu var; Berat Albayrak, Süleyman Soylu ve Metin Külünk. Trollerden tweet başına para alan da var, aylık maaş alan da var. Bu işin kuyruğu Fahrettin Altun'dur.” dedi. 

 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

 

 






 

Editör: TE Bilişim