Gazete Emek- Bugünün öne çıkan gündem başlıkları şu şekilde;

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Parti Meclisi toplantısına başkanlık edecek, Yenimahalle Belediyesi Havva Gürbüz Kreş ve Gündüz Bakımevi Açılışı, Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Tesisi Temel Atma Töreni'ne katılacak.

(Ankara/11.00/16.00)


Adana'da şoförler, akaryakıta yapılan zamları protesto edecek. (10.00)CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Parti Meclisi toplantısına başkanlık edecek, Yenimahalle Belediyesi Havva Gürbüz Kreş ve Gündüz Bakımevi Açılışı, Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Tesisi Temel Atma Töreni'ne katılacak.

(Ankara/11.00/16.00)


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Kongre Merkezi'nde Türkiye-Afrika Ekonomi ve İş Forumu'na katılacak.

(İstanbul/14.30)




Aydın Ekoloji ve Yaşam Platformu, kentte yaşanan ekolojik yıkıma dikkat çekmek ve platform açılışları için Menderes Parkı’nda etkinlik gerçekleştirecek. (17.30)



HABER-SEN, PTT yönetiminin baskılarına ilişkin İstanbul Sirkeci’de bulunan PTT Başmüdürlüğü önünde açıklama yapacak. (14.00)




İstanbul, Adana ve Mersin'de kadınlar, TJA Sözcüsü Ayşe Gökkan’a verilen hapis cezasını protesto edecek. (13.00-19.00)




HDP Kadın Meclisi Sözcüsü Ayşe Acar Başaran, partisinin genel merkezinde haftalık basın toplantısı düzenleyecek. (11.00)




HDP Eş Genel Başkanı Mithat Sancar başkanlığındaki heyet bütçe buluşmaları kapsamında Ankara’da Türkiye Engelliler Konfederasyonu’nu ziyaret edecek. (13.00)





Kobane Davası’nın 5’inci duruşması 4’üncü gününde devam edecek. (10.00)




Suruç Katliamı davasının 21'inci duruşması Hilvan Cezaevi Kampüsü’nde görülecek. (09.00)



Editör: TE Bilişim