Gazete Emek- Kadir İnanır'ın sağlık durumu ile ilgili tedavi gördüğü Pamukkale Üniversitesi'nden açıklama yapıldı. Açıklamada, "Üniversite Hastanemizde tedavi altında olan değerli sanatçımız Kadir İnanır’ın klinik seyrinde bir sapma gözlenmesi üzerine akşam üzeri ameliyata alınmıştır. Ameliyat başarılı geçmiş olup, kendisinin yoğun bakımda tedavisi devam etmektedir" ifadeleri yer aldı.

Kabine toplantısının ardından açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Döviz artışıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Erdoğan, "Kurdaki yükselişe bağlı fiyat artışı yatırım, üretim ve istihdamı doğrudan etkilemez. Kurdaki rekabet gücü yatırım, üretim ve istihdamda artışa yol açar." dedi.




GÜNÜN ÖZETİ


Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a dava yanıtı: Sen kimsin de kimi affediyorsun

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kılıçdaroğlu'na açtığı 17 davadan vazgeçmesine ilişkin çıkan haberler üzerine Kılıçdaroğlu'ndan sert yanıt geldi.
 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN




Diyanet'ten 'Bütçe' açıklaması: "Yüzde 96'sı personel masraflarına gidiyor"

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, "Bizim bütçemizin 96'sı maaşlara, personel masraflarına gidiyor. Geriye kalıyor yüzde 4. O yüzde 4’le biz planladığımız hizmetlerin yarısını bile yapamıyoruz." dedi.
 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN



Sanatçı Kadir İnanır ameliyat edildi

Pamukkale Üniversitesi Hastanesi nöroloji servisinde gözetim altında tutulan Kadir İnanır'ın ameliyat edildiği açıklandı. 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN



Ekmek fiyatları 4 lirayı bulacak

TL’nin dolar kuru karşısındaki hızlı değer kaybının ve yüksek enflasyon oranlarının sürmesinin ekmek fiyatlarını 3-4 TL aralığına kadar arttıracağı belirtildi. 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN




Binali Yıldırım: Kıraathaneler insanların kendilerini geliştirdiği yerlerdir

Erzincan’da bir çocuk kütüphanesinin açılışını yapan AKP Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, “Kıraathane deyince okunan, eğitim alınan insanların kendilerini geliştirdiği yerler olarak hatırlıyoruz." ifadelerini kullandı. 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN





TBMM'de gerginlik: Süleyman Soylu komisyonu terk etti 

İçişleri Bakanlığının 2022 yılı bütçesinin görüşmeleri sırasında gerginlik yaşandı. Bakan Süleyman Soylu komisyonu terk etti.
 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN




Barış Atay: Parlamenter sisteme hemen dönüş intihar olur

Türkiye İşçi Partisi Genel Başkan Yardımcısı Barış Atay, Millet İttifakı'nın iktidara gelmesi durumunda  ilk işin parlamenter sisteme dönüş olmasının "intihar" olacağını ileri sürdü.
 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN




CHP'den asgari ücret önerisi:6 bin TL olmalı ve altı ayda bir belirlenmeli

CHP Milletvekili Erdoğan Toprak, "Asgari ücretin 5 bin 500 - 6 bin TL düzeyinde olması ve hızlı enflasyon artışına karşı alım gücünün korunması için de yılda bir değil altı ayda bir belirlenmesi kaçınılmazdır" ifadelerini kullandı. 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN


 

Editör: TE Bilişim