Gazete Emek- Cumhurbaşkanı Erdoğan, muhalefetin eski Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'a ilişkin eleştiri ve sorularına yanıt verdi.  Erdoğan, "CHP ve şürekâsı Berat Albayrak'ı ve onun nezdinde tüm ailemle birlikte şahsımı hedef alan bir kampanya yürütüyor. Berat Beyin önce enerjide ardından ekonomide ifa ettiği görevlerdeki en büyük talihsizliği damat sıfatının bu alanlardaki birikimi, gayreti ve başarısının önüne geçirilmiş olmasıdır” dedi.

HDP eski Eş Başkanı Selahattin Demirtaş’ın T24’te konuk yazar olarak yazısı yayınlandı. Demirtaş, “Önümüzdeki seçimler; partiler, kimlikler, inançlar arasında değil, iyiler ve kötüler arasında olacak. İyilerin tarafındaysanız yeriniz bellidir, kararsız olmaya gerek yok” dedi.

GÜNÜN ÖZETİ

“Onların oylarının Allah belasını versin” diyen Özhaseki hakkında suç duyurusu

AKP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki hakkında, HDP seçmenini hedef alarak sarf ettiği sözler nedeniyle suç duyurusunda bulunuldu.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Kafe-bar ve turizm emekçileri, “Geçinemiyoruz”  diyerek eylem düzenledi

Kafe ve Bar ve turizm işçileri, kapalı olan iş yerlerinin  tekrar açılması talebiyle açıklama yaptı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

“Kod29'la işten atmalar da işten atma tehditleri de artıyor!”

HDP'li Habip Eksik, işçileri Kod29’la işten çıkarılmalarına ilişkin, “Salgın döneminde bu sebeple çok fazla mağduriyet ortaya çıkarmıştır. Salgın döneminde ortaya çıkan bu durum telafisi mümkün olmayan sonuçlar doğurmaya devam etmektedir”diye konuştu.

HABERİN DETAYLARI İÇİN TIKLAYIN

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 3 ay sonra Berat Albayrak'a ilişkin ilk açıklamayı yaptı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Berat Albayrak  ile ilgili sessizliğini bozdu. Erdoğan, “ Ülkemizin pek çok kazanımında Berat Bey'in imzası var. En büyük talihsizliği 'damat' sıfatının, birikimi, gayreti ve başarısının önüne geçirilmiş olmasıdır” diye konuştu.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

HDP'li vekil Taşdemir'den Garé açıklaması: Yalan ve iftira atmak bir bakanın işi olmamalı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun Garé’ye gittiğini söylediği HDP’li Dilan Dirayet Taşdemir açıklama yaptı. Taşdemir, "Toplum bu tür yalanlardan bıkmış durumda. Halkın derdi açlıktır, yoksulluktur, intiharlardır. Düşünün bir kentte aynı gün 7 kişi yoksulluktan intihar ediyor. İstifa etmesi gerekenler de bize saldırmayı iş bilmiş durumdalar" diye konuştu.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Fahrettin Koca, katıldığı cenaze töreninde kendi yasağına uymadı!

YÖK Başkanı Yekta Saraç'ın babası Muhammed Emin Saraç'ın cenaze töreninin kalabalık olması tepkilere neden oldu. Cenaze töreninde sosyal mesafe kurallarına uymadığı görülen Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, birçok sosyal medya kullanıcısından tepki aldı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Perinçek'in 'HDP eriyor' sözleri alay konusu oldu: Bize de geliyor bilgi

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek’in  “Güneydoğu’da HDP eriyor, Vatan Partisi oylarını katlıyor” sözleri alay konusu oldu.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

HDP’nin Van’daki 'İş ve Aş Buluşmaları'na polis engeli

"İş ve Aş Buluşmaları" etkinliği kapsamında Van’da açıklama yapmak isteyen HDP’li vekillere polis engel oldu.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

AKP’li Özlem Zengin hakkındaki paylaşıma hakaret soruşturması

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, AKP Grup Başkanvekili Özlem Zengin'e ilişkin sosyal medya paylaşımı nedeniyle Mert Yaşar hakkında resen soruşturma başlattı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Demirtaş: Önümüzdeki seçimler; partiler, kimlikler, inançlar arasında değil, iyiler ve kötüler arasında olacak

Selahattin Demirtaş, cezaevinde kaleme aldığı yazısında "Önümüzdeki seçimler; partiler, kimlikler, inançlar arasında değil, iyiler ve kötüler arasında olacak” ifadelerine yer verdi.

 HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

NASA'dan teşekkür mektubu alan 'Diyarbakır'ın astronomu' Abdulkadir Topkaç, yaşamını yitirdi

27 yıl boyunca teleskobu ile yaptığı gözlemleri TÜBİTAK ve NASA ile paylaşıp teşekkür mektubu alan 'Diyarbakır'ın astronomu' Abdulkadir Topkaç, kansere yenik düştü.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Koronavirüs ne zaman bitecek? DSÖ beklenen tarihi verdi

Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) Avrupa Bölge Direktörü Dr. Hans Kluge, koronavirüs salgınının 2022 yılının başlarında biteceğini açıkladı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

AKP'li Özlem Zengin: Artık talimatla bebek sahibi oluyorlar, 'bebekli kadınlar cezaevinde' demek için

Cezaevinde çıplak arama iddialarını reddeden AKP Grup Başkanvekili Özlem Zengin, cezaevinde bulunan çocuklu kadınları hedef aldı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Fırıncılar derneği, vatandaşa ucuz ekmek satan Halk Ekmek’i şikayet etti

İstanbul Ekmek Üreticileri Derneği (EKÜDER), "İhtiyaç sahiplerine şova yönelik ücretsiz ekmek dağıtımına son verilmesin” diyerek İBB’yi şikayet etti.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Editör: TE Bilişim