Gazete Emek- Bugünün öne çıkan gündem başlıkları şu şekilde; 


 

 Şenyaşar ailesinin Adalet Nöbeti 533'üncü gününde devam ediyor.  

    

 TMMOB ve bağlı odalarının Gezi Davası kararına karşı başlattığı Adalet Nöbeti’nin 4'üncü ayına ilişkin Mimarlar Odası Ankara Şubesi’nde basın toplantısı düzenlenecek. (11.00)    

   

  Hasta ve infazı yakılan tutuklular için ailelerin başlattığı Adalet Nöbeti, Diyarbakır ve İzmir’de devam edecek. (11.00-16.00) 

  İzmir Aliağa'ya sökümü için getirilen asbestli gemiye karşı hukuki mücadele veren avukatlar, Alsancak'ta bulunan bürolarında açıklama yapacak. (11.00) 

   

  DBP Eş Genel Başkanı Keskin Bayındır'ın katılacağı bir törenle Bingöl İl Örgütü’ne atama yapılacak. (11.00) 

  Songül İlker, Denizli T Tipi Kapalı Cezaevi'nde tutulan ağır hasta tutuklu oğlu Ekim Polat’ın sağlık durumuna dikkati çekmek ve taleplerinin karşılanması için cezaevi önünde oturma eylemini sürdürecek. (10.00-16.00) 

    

TUAY-DER, cezaevlerinde artan ölümlere dair Sanat Sokağı'nda açıklama yapacak. (12.00) 

    

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas'ı resmi törenle karşılayacak, baş başa görüşme ve ortak basın toplantısının ardından resmi akşam yemeği verecek. (Ankara/17.00/17.15/18.30/19.00)   

    

Türkiye İstatistik Kurumu, ağustos ayına ilişkin tüketici güven endeksi verilerini açıklayacak.   

(Ankara/10.00)   

    

  Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında 28 Ağustos Pazar günü deplasmanda Trabzonspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına basına açık yapacağı antrenmanla devam edecek. İdman öncesinde yeni transferlerden Dries Mertens basın mensuplarının sorularını yanıtlayacak.   

(İstanbul/10.15/10.30)    

    

Türkiye Basketbol Federasyonu ile akaryakıt şirketi TotalEnergies Türkiye arasındaki sponsorluk imza töreni Sinan Erdem Spor Salonu'nda düzenlenecek.   

(İstanbul/12.00)   

    

 UEFA Şampiyonlar Ligi'nde play-off turu rövanş maçları başlayacak.

Editör: TE Bilişim