Gazete Emek-  AKP Ordu Milletvekili Şenel Yediyıldız, 2023 seçimlerinde verilecek oyun hesabının namaz kılmamaktan, oruç tutmamaktan daha fazla olduğunu söyledi.

Nokta TV'den Devrim Hacısalihoğlu'nun programına konuk olan Cumhuriyet yazarı Mine Kırıkkanat, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'na ilişkin ilginç bir iddiada bulundu. Kırıkkanat, iktidara yakın medyanın elinde Kılıçdaroğlu ile ilgili can alıcı bir dosya olduğunu iddia etti.

GÜNÜN ÖZETİ

AKP'den barınma sorununa ilişkin açıklama: Seferberlik ilan ettik

AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki, “Bütün AK Partili belediyeler sonuna kadar öğrencilerimize yardımcı olacaklar. Bu konuyu provokatif bir şekilde eylem sebebi yaparak sokağa dökülmek, bazı işgüzar muhalefetin işi olsa gerek.” diye konuştu.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

AKP'li vekil: 2023'te kullanılacak her oy, kılınmayan namaz, tutulmayan oruçtan daha önemli

AKP Ordu Milletvekili Şenel Yediyıldız, 2023 seçimlerinde kullanılacak her 'oy'un, "kılınmayan namazdan, tutulmayan oruçtan, gidilmeyen hacdan" daha önemli olduğunu söyledi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Kemal Kılıçdaroğlu: Kaçak çayları Rize meydanında yakacağım

Rize’de bir takım ziyaretlerde bulunan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu “İnşallah iktidar olacağız. Kaçak çayları, Rize meydanında yakacağım. Hiç kimsenin, Rizelilerin alın terini çalmasına asla izin vermeyeceğim” dedi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Merkez Bankası faiz kararını açıkladı; Dolar, yükselişe geçti

Merkez Bankası politika faizini 100 baz puan indirerek %18,00'ye indirdi. Kararın açıklanmasının ardından dolar yükselişe geçti.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Serdar Ortaç’ın Adana’da Beşiktaş hakkında yaptığı harekete taraftarlardan tepki

Şarkıcı Serdar Ortaç, Beşiktaş ve Adana Demirspor karşılaşması sonrası sahne aldığı sırada müziği durdurup, Beşiktaş taraftarlarına hakaret etmesi büyük tepki çekti.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

İbrahim Tatlıses'e hapis cezası verildi

Fulya Akbay Toprak'ı tehdit ettiği iddiasıyla 4 yıla kadar hapis istemiyle yargılanan İbrahim Tatlıses'e, 2 ay 15 gün hapis ve 740 lira para cezası verildi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Mine Kırıkkanat: Kılıçdaroğlu ve ekibi hakkında çok kapsamlı, çok yıkıcı bir dosya var

Cumhuriyet yazarı Mine Kırıkkanat, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'na ilişkin ilginç bir iddiada bulundu. Kırıkkanat, , “Kılıçdaroğlu ve ekibi hakkında çok kapsamlı bir dosya var.” dedi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Sağlık Bakanlığı’ndan ‘bebeklere koronavirüs aşısı yapıldığı’ iddialarına ilişkin soruşturma

Sağlık Bakanlığı, Prof. Dr. Zafer Kurugöl'ün bir bebeğe yanlışlıkla koronavirüs aşısı yapıldığı yönündeki iddialarına ilişkin soruşturma başlatıldığını duyurdu.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

DSÖ’den baskın varyant uyarısı: Daha bulaşıcı ve rekabeti geride bırakıyor

DSÖ’den Dr. Maria Van Kerkhove, dünya genelindeki baskın varyantın Delta mutasyonu olduğunu belirtti ve uyarılarda bulundu.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Erdoğan: Ne Kürt sorunu, biz bu sorunu çoktan çözdük, bitirdik

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'de Kürt sorunu olmadığını belirterek, "Biz bu işi çoktan çözdük, aştık, bitirdik" ifadelerini kullandı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Cübbeli Ahmet Hoca: Çocuklarınızı imam hatiplere göndermeyin

Kamuoyunda Cübbeli Ahmet Hoca ismiyle bilenen Ahmet Mahmut Ünlü, imam hatiplerdeki cemaat bağlantılı hocalardan şikayetçi oldu.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Editör: TE Bilişim