Gazete Emek- İktidar yanlısı Fatih Tezcan'ın yaptığı yayında Sedat Peker'den bahsederek "Daha bir şey bilmiyorsunuz" demesi dikkat çekerken, Twitter profilindeki değişiklikler de göze çarptı. Tezcan kapak fotoğrafını "enayi" olarak değiştirirken profil fotoğrafına da "kurt kışı geçirir ama yediği ayazı unutmaz" yazılı bir görsel yerleştirdi.

Gazeteci Cemile Taşdemir'in sosyal medya hesabından yaptığı ''Uğur Dündar, Fatih Altaylı, Sevilay Yılman ve daha nicelerinin suskunluğu asaletlerinden değilmiş onu öğrenmiş olduk" paylaşımı gündem oldu. Bu paylaşıma ağır sözlerle karşılık veren Fatih Altaylı ise "Yaratık, benim bu rezillikle ne alakam var. Şerefsizlik yapma. Utanmaz olma." dedi.



GÜNÜN ÖZETİ



Fatih Tezcan: Sedat Peker daha hiçbir şey konuşmadı

Fatih Tezcan yaptığı yayında “Sedat Peker daha hiçbir şey konuşmadı” dedi. Tezcan yayında “Devletin içerisinde birileri Fatih Tezcan’ı ortadan kaldıracağız diye karar almışlar” diyerek bir süre olmayacağını söyledi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN


Uğur Şahin: Aşımız Delta varyantına karşı da etkili

BioNTech’in CEO’su ve kurucu ortağı Uğur Şahin de Delta varyantının baskın tür haline geleceğini ifade ederek, BioNTech aşısının bu mutasyon karşısında da etkili olduğunu açıkladı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN


Uğur Dündar, Sevilay Yılman ile anılan Fatih Altaylı’dan sert tepki: Şerefsizlik yapma

Gazeteci Cemile Taşdemir'in sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşıma karşılık veren Fatih Altaylı, " Bu rezillikle ne alakam var. Şerefsizlik yapma. Utanmaz olma." dedi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN


PTT'de yolsuzluk iddiası: Birbirlerini işten çıkarıp 850'şer bin TL tazminat aldılar

Gazeteci Murat Muratoğlu, PTT Kargo bünyesinde yalnızca idare kurulundan oluşan bir şirket kurulduğunu ve birbirlerini işten çıkarıp 850’şer bin TL tazminat aldıklarını iddia etti.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN


Erdoğan AKP'li belediye başkanlarına seslendi: İhaleleri mutlaka şeffaf bir şekilde gerçekleştirin

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AKP'li belediye başkanlarına  "İhaleleri mutlaka şeffaf bir şekilde gerçekleştirin, hatta canlı yayınlayın" dedi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN



Uğur Dündar yazılarına ara verdi:  Kendimi ne zaman toparlarım bilmiyorum 

Uğur Dündar, Yılmaz Özdil'le yaşadığı tartışmanın ardından yazılarına ara verdiğini duyurdu. 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN


Evliliği reddettiği için vurulan 16 yaşındaki çocuk yaşamını yitirdi

Diyarbakır'da evlenmeyi reddettiği gerekçesiyle akrabası Aslan Karakaş tarafından vurularak ağır yaralanan 16 yaşındaki Emine Karakaş, tedavi gördüğü hastanede yaşamı yitirdi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN


Abdülkadir Selvi, Erdoğan'ın toplantısına işaret etti: Perşembe günü haber kanalları art arda son dakika geçerse şaşırmayın

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, "Perşembe günü haber kanalları birbiri ardına son dakikalar geçerse şaşırmayın." dedi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN


Diyarbakır'da AKP'li Başkan, Erdoğan'ın fotoğrafı önünde saygı duruşunda bulundu

Diyarbakır Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, sosyal medya hesabından  Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın portresi önünde saygı duruşu yaptığı görüntüler ortaya çıktı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN


Sistematik olarak kızına cinsel istismarda bulunan erkek serbest bırakıldı

8 yaşından beri sistematik olarak babası Yücel Koç tarafından cinsel istismara maruz bırakılan  17 yaşındaki Tuana Koç, sosyal medya hesabından adalet çağrısında bulundu.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN


İlyas Salman: 7 kardeşim yoksulluktan, bir tanesi de yanarak hayatını kaybetti

Armağan Çağlayan'ın YouTube kanalına konuk olan oyuncu İlyas Salman, kardeşlerinden 7'sini yoksulluktan kaybettiğini, bir kardeşinin ise yanarak  hayatını kaybettiğini söyledi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN



Fahrettin Koca: Delta varyantı 134 kişide görüldü


Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Bilim Kurulu toplantısının ardından gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Koca, “Salgının kısa süre içerisinde biteceğine inancım tam” dedi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN


CHP'den dikkat çeken iddia: 'Paramount Otel'de kalan siyasetçi Binali Yıldırım'

CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, Halk TV'de katıldığı bir programda eski Başbakan Binali Yıldırım'ın 2017 yılında Sezgin Baran Korkmaz'a ait olan Paramount Otel'de kaldığını öne sürdü.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 


Editör: TE Bilişim