Gazete Emek- Cezaevinde tutulan HDP eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, bir süre önce kumpas mağduru olan İBB'nin köpeği Boji'ye Twitter üzerinden "Bir ara bizim kumpas davasını izlemeye gel, göreceksin ki aynı b*kun laciverdi." İfadeleri ile seslendi.


Gıda, fatura, kira ve akaryakıttaki önlenemeyen yükseliş, halkın tepkisine neden olurken; AKP'ye yakınlığı ile bilinen A Haber tepki çeken bir habere imza attı. ABD'deki enflasyonun 30 yılın zirvesine ulaştığını belirten A Haber, ülkede temel ihtiyaç malzemelerine erişelemediğini yazdı. 



GÜNÜN ÖZETİ


BioNTech aşısının uzun dönem sonuçları açıklandı

BioNTech'in yeni tip koronavirüs (Kovid-19) aşısının 12-15 yaş grubu üzerinde ciddi bir yan etkiye yol açmadığı ve son derece etkili olduğu açıklandı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN


Cem Yılmaz'dan Metin Akpınar'ın 'oyunculuk kumaşı çok zayıf' sözlerine yanıt

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, kendisi hakkında "Oyunculuk kumaşı iyi değil" diyen usta oyuncu Metin Akpınar'a "Ben onun her işini dikkatle izledim, o da beni sahnede izlerse çok mutlu olurum" diyerek yanıt verdi.
 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN


Altın ve Dolar rekor üstüne rekor kırıyor! Jet hızıyla yükseliyorlar

Dolar rekor seviyesini 13 TL, Euro ise İlk kez 14 liranın üzerini gördü. Türk Lirası, gelişen ülkeler arasında en fazla değer kaybeden para birimi oldu.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN


Tartışma yaratan tarife kabul edildi! Bolu’da yabancılara su dolarla, nikah 100 bin TL

Bolu Belediye Meclisi tarafından yabancılardan su ücretlerinin dolar kuru üzerinden alınması ve yabancı uyrukluların nikah ücretlerinin 100 bin TL olmasıyla ilgili karar Millet İttifakı oylarıyla kabul edildi.
 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN



Pervin Buldan'ın da aralarında olduğu 13 HDP'li vekilin dokunulmazlık fezlekesi Meclis'te

HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan'ın da aralarında bulunduğu 13 HDP milletvekilinin dokunulmazlık fezlekesi Meclis'e sunuldu.
 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN



Nagehan Alçı'dan Erdoğan'a: Asgari ücret 5 bin olmak zorunda

Habertürk gazetesi yazarı Nagehan Alçı, köşe yazısında Türkiye ekonomisinin durumuna isyan etti.
 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN



Demirtaş'tan kumpas kurulan Boji'ye çağrı: "Bir ara bizim kumpas davasını izlemeye gel" 

Selahattin Demirtaş, tramvayı 'pislediği' iftirasıyla kumpas kurulan Boji'ye seslendi. Demirtaş,  "Bir ara bizim kumpas davasını izlemeye gel, göreceksin ki aynı b.kun laciverdi" ifadelerini kullandı.
 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN



A Haber: ABD’de enflasyon zirvede, temel gıdaya erişilemiyor

A Haber, tüm Türkiye'nin doları konuştuğu sırada ABD'de deki enflasyon oranını eleştirdi.
 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN



Merkez Bankası'ndan döviz kuru açıklaması: Sağlıksız fiyat oluşumları gözlemlenmekte

Merkez Bankası, "Döviz kurları, serbest piyasa dinamiklerince arz ve talep koşullarınca belirlenmektedir. Merkez Bankası belli koşullar altında kalıcı yön amacı taşımadan sadece aşırı oynaklığa müdahale edebilmektedir" açıklamasını yaptı.
 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN



TGS, dokuz8HABER'de toplu sözleşme imzaladı

TGS, dokuz8 Haber'de toplu iş sözleşmesi imzaladı. Çalışanlar birinci yıl yüzde 20, ikinci yıl enflasyona ek olarak 3 puan maaş zammı alacak. 
 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN


Bir çocuk sapan ile Fransa’nın İHA’sını düşürdü

Burkina Faso'da Fransız ordusunun geçişine karşı düzenlenen protestolarda bir çocuk sapan ile insansız hava aracını (İHA) düşürdü.
 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN


Gübre ve zirai ilaç satışları durduruldu

Kurdaki sert yükseliş bir yandan tarımsal girdi fiyatlarını hızla artırırken, öte yandan satışları da durma noktasına getirdi. Gübre ve zirai ilaç şirketleri, Türkiye’nin farklı bölgelerindeki bayilerine “satışlarımız geçici olarak durdurulmuştur” şeklinde genel duyuru ilanı göndermeye başladı. 


HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN


AKP'li vekil Uğur Aydemir: Aylarca soğan ekmek yiyeceğiz ama kimseye taviz vermeyeceğiz

AKP Manisa Milletvekili Uğur Aydemir, bu kez de “Belki soğan ekmek yiyeceğiz aylarca ama güvenliğimizden kimseye taviz vermeyeceğiz” ifadesini kullandı.


HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Editör: TE Bilişim