Gazete Emek- Partisinin grup toplantısında konuşan AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan sınır ötesi operasyon mesajı vererek, "Uçaklar, SİHA'lar, toplarla yaptığımız operasyonlar sadece başlangıçtır. Bizim için en uygun olan zamanda karadan da teröristlerin tepesine bineceğiz" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Katar'da düzenlenen Dünya Kupası'nda Mısır Devlet Başkanı Abdulfettah Sisi ile görüşmesinin ardından başlayan tartışmaları değerlendiren Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi, "Grand Strateji"nin olumlu sonuçlar verdiğini söyledi. "Şimdi sıra Suriye ile ilişkilerin düzeltilmesine geldi" diye Selvi, Erdoğan ile Beşar Esad'ın seçimlerden önce görüşeceğini belirtti.

GÜNÜN ÖZETİ

Tahir Elçi davasında Ahmet Davutoğlu'nun dinlenmesi talebi bir kez daha reddedildi

Diyarbakır Barosu Başkanı Tahir Elçi davasında mahkeme, dönemin Başbakanı Ahmet Davutoğlu'nun dinlenmesi kararından vazgeçmişti, bu duruşmada da talebi bir kez daha reddetti.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Düzce’de deprem! İçişleri Bakanlığı ve İstanbul valiliğinden açıklama

Marmara bölgesinde hissedilen şiddetli bir deprem meydana geldi. AFAD ve Kandilli Rasathanesi depremin merkez üssünü Düzce'nin Gölyaka, şiddetini ise 5,9 olarak açıkladı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Taksim saldırısının araştırılması için verilen önerge reddedildi

HDP Grup Başkanvekili Meral Danış Beştaş, önergenin AKP ve MHP tarafından reddedildiğini açıkladı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN


 

IKBY Başbakanı Barzani: Kürdistan Bölgesi topraklarına saldırmak için çeşitli bahaneler uyduruldu

Irak Kürdistan Bölgesel Yönetimi Başbakanı Mesrur Barzani, Türkiye ve İran'ın düzenlediği hava saldırılarına ilişkin, "Egemenlik ihlali için çeşitli bahaneler uyduruldu" diye konuştu.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN


 

Mazlum Abdi: Taksim saldırısını gerçekleştiren kadının 3 kardeşi IŞİD için savaşırken öldü

SDG Genel Komutan Mazlum Abdi, Taksim'deki bombalı saldırının ardından tutuklanan Ahlam Albashir’in biri Rakka’da, biri Minbiç’te ve üçüncüsü Irak’ta olmak üzere üç erkek kardeşinin IŞİD’teyken öldürüldüğünü açıkladı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Celal Şengör'den deprem yorumu: İstanbul'dan taşının

Jeolog Celal Şengör, Düzce'de meydana gelen depremi 'kötü haber' olarak nitelendirirken İstanbul'u 'bir kez daha uyardığını' söyledi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN


 

Erdoğan’dan kara harekatı sinyali: “En uygun vakitte tepelerine bineceğiz”

Cumhurbaşkanı Erdoğan sınır ötesi operasyon mesajı vererek, "Uçaklar, SİHA'lar, toplarla yaptığımız operasyonlar sadece başlangıçtır. Bizim için en uygun olan zamanda karadan da teröristlerin tepesine bineceğiz" ifadelerini kullandı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN


 

Akşener'den Katar’da Sisi ile bir araya gelen Erdoğan'a: Rabia ile Esma'yı değil artık Napolyon'u hatırlarsınız

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'masayı terk et' çağrısına yanıt veren Akşener, "Bizden dahil olmamızı istedikleri masa bir kumar masasıdır. Biz o kumar masasını dağıtmaya, saray görünümlü kumarhanenizi de başınıza yıkmaya geliyoruz" dedi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN


 

Abdülkadir Selvi: “Erdoğan Esed’le görüşecek”

Gazeteci Abdulkadir Selvi, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad'la seçimlerden önce görüşeceğini söyledi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN


 

Uzmanlar Düzce depremini yorumladı: İstanbul depremini tetikler mi?

Uzmanlar Düzce Gölyaka'da meydana gelen 6.0 büyüklüğüneki depremin olası İstanbul depremini tetikleyip tetiklemeyeceğini yorumladı. Uzmanlar, bu büyüklükteki depremin sürpriz olduğunu belirtti.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Editör: TE Bilişim