Gazete Emek- Ankara Barosu Başkanı Kemal Koranel, görevinden istifa ettiğini açıkladı. Koranel, "Baronun üzerinden elini çekmemekte ısrarlı olan kirli siyasete dahil olmayacağım" dedi. 

 

 

Akaryakıta peş peşe gelen zamlar, yurttaşların belini bükmeye devam ediyor. Petrol fiyatlarının ve dolar kurunun artması, akaryakıtta zam olarak yurttaşa yansımaya devam ediyor. Bugünden geçerli olmak üzere motorinin litre fiyatına 1 lira 59 kuruş, benzine 1 lira 68 kuruş zam geldi.

 

 

 

GÜNÜN ÖZETİ 

 

 

Kemal Özkiraz'dan 'Süleyman Soylu'' iddiası: "Önce görevden alacak, sonra da karalayacaklar"

 

Avrasya Araştırma’nın sahibi Kemal Özkiraz, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından görevden alınacağını iddia etti.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

 

Ankara Barosu Başkanı Koranel istifa etti: Kirli siyasete alet olmayacağım

 

Ankara Barosu Başkanı Kemal Koranel, görevinden istifa ettiğini açıkladı. Koranel, "Baronun üzerinden elini çekmemekte ısrarlı olan kirli siyasete dahil olmayacağım" dedi. 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

 

 

 

Yemeksepeti işçilerinden Nevzat Aydın'a suç duyurusu

 

Yemeksepeti işçileri, kendilerine ‘nankör’ diyen şirketin eski CEO'su Nevzat Aydın hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

 

Kobanê Davası'nın eski başkanı 'suç örgütü üyeliği'nden gözaltına alındı 

 

HDP eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın da aralarında bulunduğu birçok HDP’linin yargılandığı Kobanê davasının eski mahkeme başkanı, suç örgütü ‘Atadedeler’ çetesine üye olduğu iddiasıyla gözaltına alındı.

 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

 

Benzin ve motorine bir zam daha! 

 

Benzine 1 lira 68 kuruş, motorine 1 lira 59 kuruş zam geldi. 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

 

 

TÜİK açıkladı: 2021'de işsizlik yüzde 12'ye geriledi

 

TÜİK'in açıkladığı istatistiklere göre 2021'de işsizlik yüzde 12, istihdam oranı yüzde 45,2 ve genç işsizliği yüzde 22,6 oldu. 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

 

Diyarbakır’da ucuz et için Et ve Süt Kurumu önünde uzun kuyruk 

 

Et ve Süt Kurumu kırmızı et ürünlerinde yüzde 48 oranında zam yapıldığını duyurdu. Diyarbakır Et ve Süt Kurumu şubesi önünde ucuz et almak için kuyruğa girdi.

 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

 

 

 

 

Et ve Süt Kurumu Genel Müdürü'nden zam açıklaması: "Uzun kuyruklar oluşuyordu bu yüzden zam yaptık"

 

Et ve Süt Kurumu Genel Müdürü Osman Uzun'un, et fiyatlarına yapılan zamla ilgili "Çok uzun kuyruklar oluşuyordu, bu yüzden zam yaptık" dedi.

 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

 

 

 

Editör: TE Bilişim