Gazete Emek-  Merak Akşener, çıplak aramayı reddeden AKP Grup Başkanvekili Özlem Zengin’e tepki gösterdi. Akşener, "Tecavüze, tacize uğrayan kadınlar için şikâyet süresi mi var? 3 iş günü içinde şikâyetçi olmayana namussuz mu diyeceksiniz? İster 1 gün sonra ister 10 yıl sonra söylesin hakkını arayan her kadın onurludur" diye konuştu.

HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan, Meclis Grup Toplantısında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun iddialarına yanıt verdi. Buldan, “Biz, çözüm sürecini üç ayak üzerinden yürüttük. Birinci ayak İmralı’ydı, ikinci ayak Kandil’di üçüncü ayak Hükümet-Devlet kanadıydı. O süreçte İmralı’da Sayın Öcalan’la yaptığımız her görüşme, devletin ve hükümetin bilgisi ve onayı dâhilinde yapılmıştır” ifadelerini kullandı.

GÜNÜN ÖZETİ

Pervin Buldan beklenen tarihi konuşmayı yaptı: Soylu'nun iddialarına karşı çözüm sürecinde yaşananlar ve belgelerle cevap verdi

HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan, Meclis Grup Toplantısında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun iddialarına yanıt verdi. Buldan, “Soylu efendi bak iyi dinle! Sana televizyonlarda gösterdiğin fotoğrafın hikâyesini de anlatayım” diyerek çözüm sürecinde yaşananlara ilişkin detayları paylaştı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

AKP’li Özlem Zengin hakkında paylaşımda bulunan avukat tutuklandı

Sosyal medyada AKP Grup Başkanvekili Özlem Zengin'e hakaret ettiği gerekçesiyle gözaltına alınan avukat Mert Yaşar "Cumhurbaşkanına hakaret" suçundan tutuklandı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

50 gündür direnen Migros depo işçileri: Biz sadece işimizi istiyoruz

Sendikaya üye olmaları gerekçesiyle ücretsiz izne çıkartılan Migros depo işçileri, “Biz 50 gündür direniyoruz. Bizi 50 gündür tanımadıysanız yazıklar olsun. Biz onun villasını değil, zenginliğini değil sadece işimizi istiyoruz.”diye konuştu.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

İktidar’ın HDP’yi ‘temelli kapatma ve ömür boyu siyasi yasak’ planı kulislere yansıdı

Cumhur İttifakı'nın HDP’nin temelli kapatılması, HDP'lilerin de ömür boyu siyasi yasaklı kalmasını sağlayacak Anayasa değişikliği üzerinde çalıştığı iddia edildi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Maltepe Belediyesi'nde işçiler greve başladı

Maltepe Belediyesi ve Genel- İş Anadolu Yakası 2 Nolu Şube arasındaki TİS görüşmelerinden sonuç alınamaması üzerine işçiler greve başladı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Akşener’den  AKP’li Özhaseki’ye: Türk siyasi tarihinde utançla hatırlanacak bir terbiyesizlik

İYİ Parti lideri Meral Akşener partisinin grup toplantısında konuştu. Akşener, HDP seçmenini hedef alan AKP’li Mehmet Özhaseki’ye tepki gösterdi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Hüseyin Aygün: PKK tarafından alıkonulan üst düzey kamu görevlileri var

Sözcü yazarı Saygı Öztürk, CHP'li eski Milletvekili Hüseyin Aygün'ün açıklamalarını köşesine taşıdı. Aygün, “Hâlâ PKK tarafından alıkonulan üst düzey kamu görevlileri var. Bunlar için biz kendi çapımızda çaba harcamaya devam ediyoruz” dedi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

HDP'li 5 vekile daha soruşturma

Van Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından HDP'li beş milletvekili hakkında soruşturma başlatıldı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

AKP eski ilçe Başkanı Avukat Zeki Kartal uyardı;“Yeni il başkanı Şeyh’tir, sakın karalamayın sizi çarpar”

Ak Parti Diyarbakır’da yarın yapılacak olan il kongresi için çalışmalarını yürütürken, il başkanlığına aday olması kararlaştırılan Avukat Şerf Aydın için hemşerisi olan eski Bismil AKP ilçe başkanı Zeki Kartal’dan ilginç bir uyarı geldi. Kartal, sosyal medya hesabından yeni il başkanı Aydın’ın Şeyh olduğunu belirterek, “Sakın on karalamaya kalkışmayın sizi çarpar kitlenir kalırsınız” diye bir paylaşımda bulundu.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

AKP’li Özhaseki: ‘Lanet olsun onların oy kaygısına’ demek istedim

HDP seçmenine yönelik “Onların oylarının Allah belasını versin” diyen AKP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki yazılı bir açıklama yaptı. Özhaseki, “Birkaç puan oyumu artıracağım’ diye teröre ve terör destekçisi HDP’ye karşı vatansever tutum geliştirmeyen siyasi tavrın oy alma kaygısını eleştirdim” dedi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Yoksulluk AKP kongrelerinde de kendini gösteriyor: Sandviçleri alabilir miyim?

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katılımı ile gerçekleşen  AKP İzmir Kongresi'nde bir yurttaş, yarısı yenmiş yiyecekleri topladı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

SML Etiket işçileri, Decathlon önünde eylem düzenledi

SML Etiket fabrikasında işten çıkarılan aralarında DİSK/Tekstil ve Dev Tekstil üyelerinin de bulunduğu işçilerin direnişi devam ediyor.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Kademeli normalleşme sürecine ilişkin 5 kriter açıklandı

Prof. Dr. Kemalettin Aydın, 1 Mart itibariyle başlayacak olan kademeli normalleşmenin kriterlerini açıkladı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Hasankeyf’te bir kişinin cansız bedeni bulundu

Batman'ın Hasankeyf ilçesinde Mehmet Mehdi Yaman isimli bir yurttaşın cansız bedeni bulundu.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Bitcoin ve kripto paralarda sert düşüş: Milyarlarca dolar zarar var

Bitcoin tarihi yüksek seviyelerine yükselmesinin ardından düşüş yaşadı. Günlük düşüş yüzde 10'u aşarken, bazı teknik göstergeler de kripto parada aşırı alım sinyalleri verdi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Editör: TE Bilişim