Gazete Emek- İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Tarkan'ın yeni şarkısı 'Geççek' ile Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi. Akşener, "Ağlasanız da, sızlansanız da, milletin başına bela ettiğiniz bu ucube sistem, geldiği gibi “gitçek”. Siz isteseniz de, istemeseniz de, bu çile “bitçek” dedi.

 

 

 

 

Adalet Bakanlığı önünde oturan Gülistan Doku’nun ailesine polis müdahale etti.

 

 

 

 

GÜNÜN ÖZETİ 

 

Çantadan para alma görüntüsü ortaya çıkan Metin Özkan, TV 100'deki programdan çıkarıldı

 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin eski basın danışmanı gazeteci Metin Özkan’ın bir kadının çantasından para aldığı görüntülerinin ortaya çıkmasının ardından TV 100’deki programdan çıkarıldı.

 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

Akşener'den Cumhur İttifakı'na 'Tarkan' göndermesi: "Bu kabus, elbette 'geççek'"

 

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Tarkan'ın yeni şarkısı 'Geççek' ile Cumhur İttifakı’na seslendi. Akşener, "Ağlasanız da, sızlansanız da, milletin başına bela ettiğiniz bu ucube sistem, geldiği gibi “gitçek”. Siz isteseniz de, istemeseniz de, bu çile “bitçek” dedi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

 

Fazıl Say, cumhurbaşkanı adayını açıkladı

 

Piyanist Fazıl Say, sosyal medya üzerinden bir paylaşım yaptı, CHP'nin cumhurbaşkanı adayının Kemal Kılıçdaroğlu olmaması gerektiğini söyledi. Say, "Açık ve net; Aday Ekrem İmamoğlu olmalıdır" dedi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

CHP'li Erkek 6'lı zirve öncesi detayları paylaştı: 4 temel kritik madde

 

 

CHP Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek, 6 muhalefet parti liderinin 28 Şubat'ta yapacağı açıklama öncesinde dikkat çeken ifadeler kullandı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

 

Türkiye'den Birleşik Arap Emirlikleri'ne Sedat Peker talebi

 

 

Adalet Bakanlığı, Birleşik Arap Emirlikleri'nden, hakkında kırmızı bülten çıkarılan Sedat Peker'in Türkiye'ye iadesi amacıyla geçici tutuklanmasını talep etti.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

 

Metin Özkan'ın çantasından parasını aldığı öne sürülen kadın konuştu

 

 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin eski basın danışmanı Metin Özkan’ın bir restoranda çantasından 700 dolar aldığı öne sürülen Ufuk Enginler açıklamalarda bulundu. Şikayetçi olmadığını belirten Enginler, "Biraz siyasi tarafından çekindim, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin danışmanı olmasından" dedi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

Raporsuz ilaç vermek istemeyen doktor saldırıya uğradı

 

Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde çalışan Nöroloji Uzmanı Doktor Ebru Ergin, farklı bir ilaç yazmadığı gerekçesiyle hastası tarafından darbedildi. 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

TKP, ‘Demokrasi İttifakı’ toplantılarına katılmama kararı aldı

 

HDP’nin çağrısıyla oluşturulan ve 8 sol, sosyalist, devrimci yapının katıldığı çalışmanın ikinci toplantısına sayılı günler kala TKP katılmama kararı aldı. 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

Gülistan Doku’nun ailesine polis müdahalesi 

 

Adalet Bakan Bekir Bozdağ ile görüşmek isteyen Gülistan Doku’nun ailesi polisler, tarafından engellendi. Gülistan Doku’nun annesi, babası ve ablası polisler tarafından gözaltına alındı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

 

 

 

VOA ve DW, RTÜK’ün lisans şartını yargıya taşıyacak

 

Almanya’nın uluslararası yayın kuruluşu DW, RTÜK lisans başvurusunda bulunmayacağını belirterek, konuyu yargıya taşıyacağını açıkladı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

 

Putin: Doğrudan ve dürüst diyaloğa her zaman açığız

 

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin uluslararası ilişkilerde doğrudan ve dürüst diyaloğa açık olduklarını belirtti. 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

 

Editör: TE Bilişim