Gazete Emek- Bugünün öne çıkan gündem başlıkları şu şekilde; 

 Marmaris'te devam etmekte olan orman yangınlarına ilişkin gelişmeler takip edilecek  

 CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Büyükşehir Belediyesinin "Hizmette 3. Yıl" sunumuna katılacak, Arnavutköy Kültür Merkezi'ni ziyaret edecek, Büyükçekmece sahil çalışması ile Ambarlı Liman Yolu Caddesi yapımını inceleyecek, Beylikdüzü Yaşam Vadisi ile Beylikdüzü Galeri Ekrem İmamoğlu Koleksiyonu'nu ziyaret edecek. (İstanbul/11.00/14.30/15.30/16.00/16.20/17.30) 

  

 TMMOB ve bağlı meslek odaları, Gezi davasında verilen karara karşı başlattığı Adalet Nöbeti’nin ikinci ayında Mimarlar Odası Ankara Şubesi'nde basın toplantısı düzenleyecek. (11.30) 

PSAKD bölge şubeleri, Madımak Katliamı’nın 29’uncu yıldönümü nedeniyle Malatya Sabancı Kültür Merkezi’nde anma programı düzenleyecek. (13.00) 

 

 

HDP, HDK, MKM ve GKSM'nin ortaklığıyla Dengbej Şakiro'yu anmak için Bakırköy'de bulunan Cem Karaca Kültür Merkezi'nde etkinlik düzenlenecek. (19.00-22.00)  

 

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, haziran ayına ilişkin iktisadi yönelim istatistikleri ve reel kesim güven endeksi ile imalat sanayi kapasite kullanım oranını açıklayacak. (Ankara/10.00) 

 Türkiye İstatistik Kurumu, haziran ayı hizmet, perakende, ticaret ve inşaat güven endeksleri ile 2021 yılı ölüm ve ölüm nedeni istatistiklerini duyuracak. (Ankara/10.00) 

 Modern Pentatlon 2022 Dünya Kupası Finali, erkeklerde yarı final mücadelesiyle sürecek. (Ankara/10.05) 

İzmir'de hak savunucusu Emine Akbaba, İrem Çelikbaş ve TİHV çalışanı Aytül Uçar hakkında “Cumhurbaşkanına hakaret” iddiasıyla açılan dava, İzmir Adliyesi’nde görülecek (14.00)

 Galatasaray futbol takımında teknik direktörlüğe getirilen Okan Buruk için Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek'in de katılımıyla imza töreni düzenlenecek. (İstanbul/11.00)

Editör: TE Bilişim