Gazete Emek- Erdoğan’ın Gezi eylemcileri için kullandığı “sürtük” sözleri için “Bunu yapanlara her şey söylenir” diyen Metiner, camide içki içildiği iddialarını tekrarlayarak şunları söyledi:

“Cumhurbaşkanı dediğinde inanmıyorsun. Müezzinin söylediğini bize karşı kullanmak neyin nesi? Müezzin orada mıydı?”

 

 

 

 

Van Büyükşehir Belediye eski Eşbaşkanı Bekir Kaya'nın da aralarında olduğu 13 isim hakkında 2012 yılında açılan "KCK Van Ana Davası"nda verilen hapis cezaları Yargıtay tarafından onandı.

 

 

 

GÜNÜN ÖZETİ 

 

 

 

 

 

 

Bakan Bilgin asgari ücret zammına ilişkin tarih verdi: "Görüşmeler sürüyor"

 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, "Asgari ücrete zamla ilgili görüşmeler devam ediyor. Önümüzdeki hafta açıklayacağız" dedi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

 

 

 

 

Yargıtay, 13 Kürt siyasetçiye verilen hapis cezalarını onadı

 

Yargıtay, Van Büyükşehir Belediye eski Eşbaşkanı Bekir Kaya'nın da aralarında olduğu 13 Kürt siyasetçi hakkında 2012’de açılan "KCK Van Ana Davası"nda verilen hapis cezalarını onadı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

 

 

 

 

 

 

AKP ve MHP  'orman yangınları araştırılsın' önergesini reddetti 

 

TBMM Genel Kurulu'nda CHP ve HDP'nin orman yangınlarının araştırılması amacıyla verdiği önergeler AKP ve MHP oylarıyla reddedildi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

 

Naci Görür'den İstanbul depremi uyarısı: "Uzatmaları oynuyoruz, Haliç-Silivri arası cehennem gibi!"

 

Yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür, uzun süredir beklenen İstanbul'da  depremle ilgili hazırlıkların yeterli olmadığını belirterek, ''30 sene içerisinde deprem olma olasılığı yüzde 64 olarak karşımıza çıkıyor. 2022 yılına geldiğimize göre artık uzatmaları oynuyoruz''' ifadelerini kullandı.

 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

 

 

 

 

 

Son anket yayımlandı: AKP'nin oy oranında sert düşüş!

 

ORC Araştırma, Nevşehir, Afyonkarahisar ve Bilecik'teki oy dağılımını aktardı. 3 şehirdeki anket sonuçlarına bakıldığında, AKP'nin oy oranındaki düşüş dikkat çekti.

 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

 

 

 

AKP’li Mehmet Metiner ile Enver Aysever arasında Gezi ve cami tartışması

 

Tele1’de Enver Aysever’e konuşan AKP eski Milletvekili Mehmet Metiner, “Bizim İslamcılık anlayışımız demokrasiyi küfür, şirk olarak gören bir anlayıştı. Sonradan demokrasinin aslında siyasal bir aparat olduğunu anladık. Demokrasiyi böyle uyguladıkları için demokrasiyi şirk olarak algıladı bizim kuşak” diye konuştu.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

 

 

 

Soylu'dan orman yangınlarına karşı çözüm önerisi: "İdamın da kendine ait bir caydırıcılık süreci söz konusu" 

 

Marmaris'in Bördübet ilçesinde 21 Haziran'da başlayan orman yangını 4. gününde de devam ediyor. Binlerce canlı yaşamını yitirirken, havadan yapılan çekimlerde vicdanları sızlatan manzara ortaya çıktı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

 

 

 

 

AKP'li eski vekilden dikkat çeken iddia: Parlamenter sistemi ilk AKP isteyecek 

 

Eski AKP'li vekil Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Feramuz Üstün, parlamenter sistemin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın isteyeceği iddiasında bulundu. 

 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

Editör: TE Bilişim