Gazete Emek-   Süleyman Soylu, organize suç örgütü lideri Sedat Peker’e ilişkin dikkat çeken bir iddiada bulundu. Soylu, “ Peker, tecavüzden dolayı karakola götürülüyor, orada her şey kapanıyor.” Dedi. Bu iddiara Twitter hesabından yanıt veren Peker ise, “Bahsi geçen tecavüz olayı ile ilgili karakola hiçbir zaman gitmedim. Sadece beykoz savcılığına giderek basına bu yanlış bilgiyi veren polislerle ilgili şikayet dilekçesi vermeye gittim. süslü sülü yine yalan söylüyor. Delilleriyle kanıtlamaya hazırım.” İfadelerine yer verdi.

İzmir Barosu, suç örgütü lideri yöneticisi Sedat Peker’in 2 Mayıs 2021 – 23 Mayıs 2021 tarihleri arasında YouTube kanalından yayınlanan 7 ayrı videoda iddia ettiği hususlarla ilgili, Sedat Peker, Süleyman Soylu, Mehmet Ağar, Tolga Ağar, Erkan Yıldırım ve videolar incelenip gerekli araştırmalar yapıldığında savcılıkça tespit edilecek diğer kişiler hakkında suç duyurusunda bulundu.

GÜNÜN ÖZETİ

"Cumhurbaşkanı, Soylu ve Ağar ekibine sahip çıkarsa, parti içerisinde bölünmeye neden olacaktır"

BBC Türkçe'ye konuşan AKP'li bir hükümet yetkilisi, Soylu ile ilgili “Parti için çok ciddi bir kriz söz konusu” dedi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Cezaevinde çekildiği fotoğrafta gülümsediği gerekçesiyle Demirtaş'a kimlik kartı verilmedi

HDP  eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın eşi Başak Demirtaş, Demirtaş'a fotoğrafta gülümsediği gerekçesiyle kimlik kartının verilmediğini söyledi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Süleyman Soylu'nun canlı yayında açıklamalarına Sedat Peker sosyal medya hesabından cevap verdi

Peker yayın sürerken Twitter hesabından açıklamalara yanıt verdi. Peker'in programa katılan Merdan Yanardağ, İsmail Saymaz ve Kübra Par'ı da "mention"layarak yaptığı paylaşımlarda “Bahsi geçen tecavüz olayı ile ilgili karakola hiçbir zaman gitmedim.” İfadelerine yer verdi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Süleyman Soylu, Sedat Peker'in iddialarına ilişkin ilk kez canlı yayında gazetecilerin sorularını yanıtlıyor

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Sedat Peker'in iddialarına ilişkin ilk kez Habertürk canlı yayınında gazetecilerin sorularını yanıtlıyor. Soylu'nun canlı yayında söyledikleri şu şekilde...

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Sedat Peker'in videolarında gösterdiği kitapların ortak özellikleri ve kitaplarla verilen mesaj

Sedat Peker'in milyonlarca kişiye ulaşan videolarında gösterilen kitaplar dikkat çekiyor. Peki Sedat Peker bu kitaplarla hangi mesajları veriyor?

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

CHP'den Binali Yıldırım’a 'test kiti ve maske götürdü' yanıtı

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, oğlu için “Venezuela’ya test kiti ve maske götürdü” diyen Binali Yıldırım’a “Keşke Ticaret Bakanlığı'na dezenfektan yardımında da bulunsaydı da kazıklanmasaydık!" diyerek yanıt verdi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Cumartesi Anneleri’nden Peker’in iddialarına ilişkin açıklama

Sedat Peker’in iddiaları üzerine Cumartesi Anneleri tarafından yapılan açıklamada eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar'ın devletin bilgisi dahilinde bir suç örgütü kurduğu vurgulanarak, "Bu suç örgütünün faaliyetleri kapsamında evlatlarımız kaydebildi, öldürüldü" denildi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Selahattin Demirtaş: Kim bu devlet içindeki çeteler, hangi merkezden yönetiliyor?

HDP eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Sedat Peker’in iddiaları üzerine kalame aldığı yazısında, “Peki bu yarı gizli, gizli çetenin açık ve örtülü faaliyetleri sizce nereden, hangi merkezden yönetiliyor? Kim finanse ediyor, kim koruyor bunları? Sorularına yanıt aradı. 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Sedat Peker, Süleyman Soylu, Mehmet Ağar, Tolga Ağar ve Erkan Yıldırım hakkında suç duyurusu

İzmir Barosu, Sedat Peker, Süleyman Soylu, Mehmet Ağar, Tolga Ağar ve Erkan Yıldırım hakkında suç duyurusunda bulundu.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

“Sedat Peker, Cumhurbaşkanlığı’na ‘beni kullanın’ mesajı veriyor”

Eski İçişleri Bakanı Sadettin Tantan, Sedat Peker’in iddialarına ilişkin konuştu. Tantan, Cumhurbaşkanlığı’na üstü örtülü “Beni yabancı servislere terk ettirmeyin, beni siz kullanın” mesajı verdiğini ileri sürdü.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Öztürk Türkdoğan’dan Ağar için çağrı: Türkiye’den kaçabilir, acilen tutuklanmalı

Mehmet Ağar hakkında acilen tutuklama kararı çıkarması gerektiğini söyleyen İHD Eş Genel Başkanı Öztürk Türkdoğan, "Ağar ve ekibi kaçabilir, acilen tutuklanmalı" çağrısı yaptı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Adana'da ev baskınları: Çok sayıda kişi gözaltında

Aralarında HDP ve DBP’li yöneticilerin de bulunduğu Adana merkezli 3 ilde yapılan ev baskınlarında 20 kişi gözaltına alındı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Kılıçdaroğlu’ndan erken seçim çağrısı: Erdoğan, gel helalleşelim

Sosyal medya üzerinden erken seçim çağrısında bulunan Kemal Kılıçdaroğlu,Türkiye’yi mafyaya, çetelere, sureti haktan görünen yağmacılara yedirmeyeceğiz." vaadinde bulundu.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

FED'den kripto paralara ilişkin açıklama

FED Yönetim Kurulu Üyesi Brainard, CoinDesk tarafından düzenlenen bir video konferans etkinliğinde, merkez bankası kripto  para birimlerine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Kemal Söbe yazdı: Sistem dökülüyorken muhalefet ne durumda?

Türkiye kuruluşundan günümüze kadar bir rejim-sistem sorunu yaşamıştır. Kürt sorununun çözülmemesi, hatta Kürtlerin inkara uğraması, asimilasyon kıskacında olmaları, rejimi her şeye düşmanlaştırmıştır.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Habertürk’teki işine son verilen Hande Sarıoğlu’ndan dikkat çeken paylaşım: Benim g.tüm sizin yaşantılarınız için fazla şerefli

Oryantal yaptığı bir videosunu sosyal medyada paylaşması sebebiyle Habertürk’teki işine son verilen sunucu Hande Sarıoğlu, konuya ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Editör: TE Bilişim