Gazete Emek- Cumhurbaşkanı Erdoğan Meclis’e gelen  fezlekelerle ilgili olarak, "Süreç neyse o süreç aynen işleyecektir. Bu konularla alakalı Meclis komisyonlarında müzakereler yapılıp Genel Kurul'a gidecektir. Genel kurulda da hemen eller iner kalkar" dedi.

Partisinin İstanbul Kongresinde Kanal İstanbul'la ilgili konuşan Erdoğan "İnadına yapacağız" ifadelerini kullandı.

AB Yüksek Temsilcisi Josep Borrell, "HDP'ye yönelik süregelen baskılar nedeniyle" derin endişe duyduklarını belirterek Türkiye'ye hukukun üstünlüğü ve masumiyet karinesi ilkelerini hatırlattı.

GÜNÜN ÖZETİ

Diriliş Ertuğrul dizisine ilişkin paylaşım yapan gazeteci Candemir’e takipsizlik

Diriliş Ertuğrul dizisine yönelik sosyal medya paylaşımda bulunan gazeteci Oktay Candemir hakkında açılan  soruşturmada takipsizlik verildi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İnsan hakları eylem planını milletimizle paylaşacağız

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AKP İstanbul 7. Olağan İl Kongresi'nde Kanal İstanbul'a ilişkin konuştu. Erdoğan, “"Kanal İstanbul'u inadına yapacağız" dedi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Bakan Koca, mesafe kurallarının unutulduğu cenaze törenine ilişkin özür diledi 

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Muhammed Emin Saraç'ın cenaze töreninde tepki çeken kalabalık görüntülere ilişkin özür diledi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Diyarbakır tarihinin 8 bin yıllık olduğu kanıtlandı

Dicle Üniversitesi Rektörlüğü ve Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın işbirliği ile yapılan kazılarla Diyarbakır’ın günümüzden 8.000 yıl önce burada yerleşimin başladığı ve özellikle kesintisiz olarak her dönem yerleşimin olduğu kanıtlandı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Nedim Şener'den çok tepki çeken yazı: HDP'ye oy vermek sorumlu yurttaşlık bilinciyle bağdaşmıyor

Hürriyet gazetesi yazarı Nedim Şener, kaleme aldığı yazısında,” HDP’ye oy vermenin sorumlu yurttaşlık bilinciyle bağdaşmayacağını düşünüyorum" dedi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Ekmekçioğulları işçilerinin İŞKUR itirazı sonuçlandı: Kod29'la işten çıkarma hukuksuzdur

Çorum’da sendikalı oldukları için Kod29 kullanılarak işten çıkarılan Ekmekçioğulları işçilerinin mücadelesi sonuç verdi. İŞKUR müfettişleri, 90 işçinin Kod29'la işten çıkarılmalarını yasalara ve mevzuatlara aykırı buldu.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Alex de Souza'ya Türkiye'den sürpriz talip ve Alex'ten dikkat çeken Beşiktaş paylaşımı

Fenerbahçe'nin Brezilyalı efsanesi Alex De Souza'ya Türkiye'den teklif yapıldı. Alex'in Beşiktaş paylaşımı da sosyal medyada gündem oldu.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Erdoğan’dan fezleke açıklaması: Süreç neyse aynen işleyecektir

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, aralarında HDP’li vekillerinin de olduğu 33 dokunulmazlık fezlekesinin Meclis’e  ulaştığını duyurdu. Cumhurbaşkanı Erdoğan’da konuya ilişkin“Süreç neyse o süreç aynen işleyecektir” diye konuştu.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Erdoğan,  ‘128 milyar dolar nerede?’ diye soran Kılıçdaroğlu’na yanıt verdi

Erdoğan, Kılıçdaroğlu’nun, ‘128 milyar dolar nerede?’ sorusunu yanıtladı. Erdoğan,  "Salgının yol açtığı sıkıntıları aşmak için çok ciddi destek paketlerini hayata geçirdik. 311 milyar lirayı bulan kaynak kullanarak her bir vatandaşımızın yanında olmaya çalıştık." diye konuştu.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Hilafet videosu çeken 4 kadın Ankara'da gözaltına alındı

Afyonkarahisar'ın  Amuriye bölgesinde, video çeken 4 kadın 'hilafet çağrısı yaptıkları' gerekçesiyle gözaltına alındı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Avrupa Birliği'nden Türkiye'ye Selahattin Demirtaş uyarısı

AB Dış İlişkiler ve Güvenlik Politikaları Yüksek Temsilcisi Josep Borrell, "AB'nin HDP ve üyelerine yönelik süregelen baskılardan derin endişe duyduğunu" belirtti.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

AKP kulislerinde dikkat çeken tartışma: Erdoğan'ın kongresinde Erdoğan'a tuzak kurulabilir

Son zamanlarda gündeme getirilen Erdoğan’ın “AKP genel başkanlığını bırakacağı” iddiaları yeniden dolaşıma sokuluyor. Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi,“Erdoğan’a bir tuzak kuruluyor” diye yazdı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

AYM, Fahrettin Altun'un Anadolu Ajansı'ndaki yetkisini iptal etti

AYM, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı’nın Anadolu Ajansı’nın “faaliyet” ve “örgütlenme ve insan kaynakları yönetimi” üzerindeki denetim yetkisini anayasaya aykırı bularak iptal etti.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

“MHP'nin hangi nedenle HDP'nin kapatılması ısrarından vazgeçtiğini zaman içinde göreceğiz”

Evrensel gazetesi başyazarı İhsan Çaralan, “AKP, MHP ile anlaştı. MHP, HDP’nin kapatılması ısrarından vazgeçti. Hangi nedenle vazgeçtiğini zaman içinde herkes görecek.” dedi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Gelecek Partisi Nusaybin ilçe yönetimi istifa etti

Gelecek Partisi Nusaybin İlçe Başkanı Abdulvehap Akan ve beraberindeki ilçe yöneticileri ile istifa ettiklerini açıkladı. 

HABERİN DETAYLARI İÇİN TIKLAYIN

Bilim Kurulu üyesi İlhan, normalleşmeye yakın illeri açıkladı

Bilim Kurulu üyesi Prof. Dr. Mustafa Necmi İlhan, 15-21 Şubat tarihlerini kapsayan haritada 'düşük riskli' görülen 5 ilin yanında normalleşmeye yakın diğer illeri de değerlendirdi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Editör: TE Bilişim