Gazete Emek- İmralı Adası Yüksek Güvenlik F Tipi Kapalı Cezaevi’nde tutulan PKK Lideri Abdullah Öcalan ve Hamili Yıldırım aileleriyle telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Telefon görüşmesine ilişkin konuşan Mehmet Öcalan, görüşmenin sabote edildiğini, kaygılarının daha da arttığını söyledi.

Yeniçağ gazetesi Ankara Temsilcisi Orhan Uğuroğlu, görevden istifa ettirilen Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Melih Gökçek’in yeni kurulacak olan bir bakanlığa getirileceğini iddia etti.

GÜNÜN ÖZETİ

KHK ile ihraç edilen akademisyen iş cinayetinde yaşamını yitirdi

KHK ile görevinden ihraç edilen Doç. Dr. Mustafa Çamaş, Samsun’da çalıştığı sünger fabrikasında meydana gelen iş cinayetinde yaşamını yitirdi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Erdoğan hakkında HES uygulaması üzerinden şikayet yağıyor

AKP’nin 7. Olağan Büyük Kongresi’nde koronavirüs tedbirlerine uymadığı gerekçesiyle pek çok vatandaş, Cumhurbaşkanı Erdoğan hakkında Hayat Eve Sığar uygulaması üzerinden ihbarda bulundu.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

 Fahrettin Koca: Salgın mayıs veya haziran sonunda kontrol altına alınabilir

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, video konferans yöntemiyle toplanan Koronavirüs Bilim Kurulu sonrası açıklama yaptı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Artı TV’den çalışanların mobbing iddialarına cevap: Bize destek verin

DİSK Basın-İş’le imzalanan protokol sonrası istifa baskısı ve işten çıkarmalara ilişkin Artı TV ve Artı Gerçek’ten açıklama geldi. Yapılan açıklamada,”Halen geçerli saydığımız protokol çerçevesinde sendikamızla mutabakat sağlamak istiyoruz” denildi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

AKP’li Cahit Özkan’dan kongre savunması: “Yatay kamera çekiminin yanılttığını düşünüyorum”

AKP Grup Başkanvekili Cahit Özkan, partisinin Ankara’da gerçekleşen ve  koronavirüs tedbirlerinin hiçe sayıldığı kongresine ilişkin “Yatay çekimde, insanlar adeta üst üste binmiş gibi gözüküyor. Ben kamera çekiminin yanılttığını düşünüyorum” savunmasını yaptı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Öcalan ile görüşme gerçekleşti: Avukatlarından açıklama

Asrın Hukuk Bürosu, İmralı Cezaevi’nde bulunan PKK Lideri Abdullah Öcalan’ın ailesiyle telefonla görüştüğünü ancak, görüşmenin yarıda kesildiğini duyurdu.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

AYM’den HDP’li yöneticilere tazminat hakkı kararı

2016’da HDP İstanbul İl Örgütü’nün polisler tarafından basılmasına ilişkin AYM’ye yapılan başvuruda karar çıktı. 8 HDP’liye 40’ar bin TL manevi tazminat ödenecek.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Avrupa Konseyi’nden Türkiye’ye Demirtaş çağrısı

AİHM kararlarının uygulanmasını denetlemekle yükümlü olan Avrupa Konseyi Bakanlar Komitesi’nden, Türkiye’ye,  HDP eski  Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş için çağrıda bulundu.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Melih Gökçek’in bakan olacağı iddia edildi

Yeniçağ gazetesi Ankara Temsilcisi Orhan Uğuroğlu, görevden istifa ettirilen Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Melih Gökçek’in yeni kurulacak olan bir bakanlığa getirileceğini öne sürdü.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Adalet nöbetindeki Şenyaşar ailesine müdahale

Adalet’ talebiyle 17 gündür Şanlıurfa Adliyesi önünde oturma eylemi yapan Şenyaşar ailesine polis müdahale etti.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Sosyal medyada maskesiz görüntü paylaşanlara ceza

Kırklareli Valisi Osman Bilgin, bugün itibarıyla sosyal medya hesaplarında maskesiz görüntü ve sosyal mesafeyi ihlal eden görseller paylaşanlar hakkında işlem yapılacağını bildirdi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Gezici’nin son anketi açıklandı: Cumhur İttifakı’nın oy oranı yüzde 38

Gezici Araştırma’nın sahibi Murat Gezici, son yaptıkları anketini canlı yayında açıkladı. Gezici, son anketlerde AKP ve MHP’nin toplam oy oranının yüzde 40’tan az olduğunu söyledi. Son anket sonuçları ne oldu?

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

KESK Ankara yolunda: Demokrasi ve adalet için yürüyoruz

 Üyelerine yönelik yaşandığını belirttikleri baskı, ihraç ve sürgünlere karşı İstanbul’dan Ankara’ya yürüyüş başlatan Kamu Emekçileri Sendikası (KESK), Bursa’ya ulaştı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Aydın’da homofobik saldırı: Şiddet anlarını sosyal medyadan paylaştı

Aydın’da, ‘Fırat Delikanlı’ adlı bir erkek, “Eşcinsel” olduğu gerekçesiyle işitme engelli E.E.’ye uyguladığı şiddet anlarını sosyal medya hesabından paylaştı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Editör: TE Bilişim