Gazete Emek- Günün konu başlıkları şu şekilde;

-Cumartesi Anneleri’nin kaybedilen yakınlarının akıbetini sormak için her hafta Galatasaray Meydanı önünde  düzenledikleri eylemin 700'üncüsü  polisin müdahalesi sonucu gözaltına aldığı 46 kişi hakkında açılan davanın ilk duruşması İstanbul Adliyesi 21’inci Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülecek. (13.00)

- KESK Ankara Şubeler Platformu, DİSK Bölge Temsilciliği, TMMOB, ASMMMO ve ATO, “Çalışma Hakkımı-İşimi İstiyorum” şiarıyla KESK ve bağlı sendikaların İstanbul’dan Ankara’ya başlattıkları yürüyüş sonrası 26 Mart'ta Çalışma Bakanlığı önünde yapacakları açıklamaya çağrı için basın toplantısı düzenleyecek. (12.30)

-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Toprak ve Yenidoğan mahallelerinde esnaf ziyaretinde bulunacak, Hacılar Beldesi'nde çiftçilerle bir araya gelecek. (Kırıkkale/11.00-17.00)

- Emine Şenyaşar ile oğlu Ferit Şenyaşar'ın "Adalet" talebi ile Urfa Adliyesi önünde başlattıkları oturma eylemi 17'nci gününde devam ediyor.

-DTK Eşbaşkanı Berdan Öztürk ile DBP Eş Genel Başkanları Saliha Aydeniz ve Keskin Bayındır, Urfa Adliyesi önünde "Adalet" talebiyle nöbet eylemini sürdüren Şenyaşar ailesini ziyaret edecek. (12.00)

- HDP Halklar ve İnançlar Komisyonu, “Herkes İçin Adalet” kampanyası çerçevesinde din alimlerinin katılacağı “Hak, Adalet ve Vicdan Buluşması”nı Ankara Hilton Otel’de gerçekleştirecek. (10.00)

-TBMM Genel Kurulu, gündemindeki konuları görüşmek üzere toplanacak. (TBMM/14.00)

Editör: TE Bilişim