Gazete Emek- 
 

Sedat Peker, sosyal medya hesabından yeni bir paylaşım yaptı. Peker bu paylaşımında Defne Hanım diye birisinden bahsetti. Peker'in bu paylaşımına sosyal medyadan binlerce tepki geldi. Peker'in "Defne hanım" diye bahsettiği kişinin Defne Samyeli olması iddiası üzerine Defne Samyeli de sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. Samyeli, Sedat Peker'e çağrıda bulundu.

Selahattin Demirtaş’ın, dönemin başkanı Ahmet Davutoğlu’na yönelik “Başbakan’a hakaret” suçlaması ile yargılandığı davanın duruşması görüldü. Suçlandığı iddialara ilişkin savunma yapan Demirtaş, “Demirtaş ‘siz çocuk katilisiniz’ dediğinde hakaret etmiş oluyor. Ancak o kentleri yakıp yıktıkları için ödüllendirilenler, kahraman ilan edilenler 15 Temmuz’u yaptı.”dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin grup toplantısında, Meral Akşener'e yönelik Rize'deki provokasyona ilişkin tepki çeken sözler sarf etti. Erdoğan, “Dua et ki gelin hanıma çok ileriye gitmeden ders verdiler. İkizdere yetmedi, Çayeli'ne gittin. Orada da gerekeni yaptılar. Daha neler olacak neler, bunlar iyi günler.” dedi.

GÜNÜN ÖZETİ

Sedat Peker’in iddialarının araştırılması için verilen önerge reddedildi

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker’in iddiaların araştırılması ve gerçeklerin ortaya çıkarılması için verilen önerge AKP-MHP oylarıyla reddedildi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Sessiz kaldığı için eleştirilen Erdoğan, Sedat Peker-Süleyman Soylu kavgasına ilişkin ilk kez konuştu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin grup toplantısında, organize suç örgütü lideri Sedat Peker ve Süleyman Soylu arasında yaşanan kavgaya ilişkin konuştu. Erdoğan, “Sözde babaların racon kestiği Türkiye’yi hukuktan başka yöntemlerin geçerli olmadığı bir seviyeye getirdik” dedi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Sedat Peker'den yeni açıklama: Söz ettiğim 'Defne', Defne Samyeli değil

Sedat Peker sosyal medya hesabı Twitter'dan yeni bir açıklama yaptı. Sedat Peker'in "Defne hanımın evinde kim kalp krizi geçirdi" söylemi gündem oldu. Defne Samyeli açıklama yaptı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Demirtaş, Davutoğlu'na hakaretten yargılandığı davada konuştu: Memleketin bütün namuzsuzları dışarıda

Eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, dönemin Başbakanı Ahmet Davutoğlu'na hakaret ettiği iddiasıyla yargılandığı davanın 4’üncü duruşması görüldü. Demirtaş,savunmasında “Demirtaş ‘siz çocuk katilisiniz’ dediğinde hakaret etmiş oluyor. Ancak o kentleri yakıp yıktıkları için ödüllendirilenler, kahraman ilan edilenler 15 Temmuz’u yaptı" ifadelerine yer verdi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Saadet Partisi'nden Erdoğan'a sert tepki

Saadet Partisi Sözcüsü Birol Aydın, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın parti grup toplantısında yaptığı açıklamaların son derece talihsiz olduğunu belirterek, "Milletimizi derin bir hayal kırıklığına uğratmıştır" dedi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

AKP'den Sedat Peker'in iddialarına ilişkin ilk açıklama

AKP Sözcüsü Ömer Çelik, ''Sedat Peker'in iddialarını AK Parti MYK'sı en güçlü şekilde reddediyor' dedi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Gazeteci Gökhan Biçici, suç duyurusu üzerine ifade verdi

Dokuz8Haber Genel Yayın Yönetmeni Gökhan Biçici hakkında 31 Mart Yerel Seçimleri öncesi Mansur Yavaş hakkında asılsız iddialarda bulunan Necmettin Kesgin’in şikayeti üzerine “yakalama kararı” çıkarıldı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

İşsiz olan genç Erdoğan'a mesaj bırakarak intihar etti

Antalya’da İhsan Bekkaya (24) isimli genç, sosyal medyada AKP ve Recep Tayyip Erdoğan'ı etiketleyerek "Gençliğimi alamadım. Diğer tarafta iki elim yakanızda AKP- RTE iktidarı” paylaşımının ardından yaşamına son verdi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Abdullah Çatlı'dan bilgi aldığını söyleyen Doğu Perinçek'den dikkat çeken İYİ Parti iddiası!

Doğu Perinçek, İYİ Partili bir milletvekilinin geçmişte kendisine suikast girişiminde bulunduğunu ileri sürdü ve suikast bilgisini Susurluk kazasında ölen Abdullah Çatlı'dan aldığını söyledi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Sedat Peker'in kardeşinin ismini verdiği emekli Orgeneral Galip Mendi iddiayı doğruladı

Emekli Kurmay Albay Galip Mendi,  Korkut Eken’in Atilla Peker ile kendisine geldiğini kabul etti. Mendi, “Korkut Eken Özel Kuvvetler Komutanlığında görev yapmış bir büyüğümüz. Beni de ziyaret etti. Yanında da Atilla Peker isimli kişi vardı” dedi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Abdulkadir Selvi’den dikkat çeken Sedat Peker yorumu: Erdoğan bitti demeden bu iş bitmez

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, köşesinde organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in yayımladığı videolara ilişkin “Henüz Erdoğan konuşmadı. Kimse merak etmesin. Erdoğan bitti demeden bu iş bitmez.” yorumunda bulundu.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Erkan Baş: Barış Atay'a saldıranlar Sedat Peker'in adamları çıktı

TİP Genel Başkanı Erkan Baş, Kadıköy'de Milletvekili Barış Atay'a yönelik saldırının Süleyman Soylu'nun hedef göstermesinin ardından gerçekleştiğini ve arkasında Sedat Peker'in adamlarının olduğunu iddia etti.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

“Erdoğan sular durulmadan asla Soylu'yu görevden almayacak”

Sedat Peker’in Süleyman Soylu’ya yönelik iddiaları karşısında Adalet Bakanlığı’nın da ‘Erdoğan’ın talimatı üzerine’ karşı hamlede bulunmak için yakın süreçte adım atacağı belirtiliyor.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Akşener, ‘bu günler daha iyi günlerin’ diyen Erdoğan’a yanıt verdi

İYİ Parti lideri Meral Akşener, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Gelin hanıma Rize'de gayet güzel bir ders verdiler. Gerekeni yaptılar. Bu daha bir, daha neler olacak neler.. Bunlar iyi günler" ifadesine yanıt verdi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Davutoğlu, Soylu’nun iddialarını yanıtladı: “Bana kumpas kurdular”

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Süleyman Soylu’nun kendisine yönelik iddialarını yanıtladı. Davutoğlu, “Binali Yıldırım, Süleyman Soylu ve Berat Albayrak Cumhurbaşkanı’nın koordinasyonuyla bana kumpas kurdular” açıklamasında bulundu.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Meral Akşener, Erdoğan’a seslendi: Bu kepazeliğe ne kadar sessiz kalacaksın?

Partisinin grup toplantısında Sedat Peker’in dile getirdiği iddialara ilişkin konuşan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a, “Bu kepazeliğe daha ne kadar sessiz kalacaksın?” diye seslendi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Diyarbakır'da bulunan hastanedeki bazı doktorlar hakkında dikkat çeken iddia! SES suç duyurusunda bulundu

SES Diyarbakır Şubesi, Dicle Üniversitesi Hastanesi’nde görev alan bazı doktorlar hakkında Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulundu.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

ABD'den dikkat çeken araştırma: Koronovirüse karşı ömür boyu antikor oluşabilir

ABD’li bilim insanları tarafından yapılan yeni bir araştırmaya göre, koronavirüsü hafif geçirenler ömür boyu sürecek bir antikor düzeyine sahip olabilirler.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

İbrahim Tatlıses çok tepki çeken videoya ilişkin konuştu: İnşallah Oğuz Yılmaz hakkını helal etmiştir

Bir dönem programında türkücü Oğuz Yılmaz ile gerginlik yaşayan İbrahim Tatlıses, ünlü sanatçının hayatını kaybetmesinin ardından açıklama yaptı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Editör: TE Bilişim