Gazete Emek- Eski YSK Başkanı Güven, İBB Başkanı İmamoğlu'nun YSK üyelerine hakaret iddiasıyla yargılandığı davaya ilişkin konuştu. Güven, "İmamoğlu’nun sözlerini savcıya ben bildirdim” dedi.

 

 

 

 

Gezi davasında yargılamaya katılan tüm sanıkların mahkum edilmesi ve iş insanı Osman Kavala’nın ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırılması uluslararası toplumdan yoğun tepki aldı. ABD Dışişleri Bakanlığı kararı kınarken, Avrupa Parlamentosu ve uluslararası hak örgütlerinden de sert açıklamalar geldi. 

 

 

 

 

GÜNÜN ÖZETİ 

 

 

Prof. Dr. Mehmet Ceyhan'dan maske tepkisi: Bunlar salgınla mücadele değil

 

Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Enfeksiyon Hastalıkları Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Mehmet Ceyhan maskenin kaldırılması kararına ilişkin tepki gösterdi

 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

 

 

Eski bakan Fakıbaba'nın 'Şenyaşar itirafı' AKP'de kriz yarattı: AKP’li Yıldız'dan sert tepki 

 

AKP eski bakanlardan Ahmet Eşref Fakıbaba, 2018 yılında Şenyaşar ailesinden 3 kişinin öldürüldüğü olaya ilişkin yaptığı açıklamasını eleştirerek "Kendimi affedemiyorum" dedi.

 

 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

 

 

Birçok ilde Gezi Davası protestoları sürüyor: "Gezi onurumuzdur" 

 

Aralarında iş insanı Osman Kavala'nın ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası aldığı Gezi Davası’nda, verilen cezalara tepkiler ikinci gününde devam ediyor

 

 

 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

 

 

Erdoğan, Bilim Kurulu kararını açıkladı: Kapalı alanda maske zorunluluğu kaldırıldı 

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bilim Kurulu toplantısı sonrası açıklama yaptığı açıklamada "Kapalı mekanlardaki maske kullanma zorunluluğu tümüyle kaldırılmıştır. Sadece toplu taşıma ve sağlık kuruluşlarında devam edecek." dedi.

 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

 

 

 

 

TRT’den AKP'li yandaşlara ödenen ücretin aylık ortalaması ortaya çıktı: Aralarında Hilal Kaplan da var

 

 

TRT’nin 2021 yılında yönetim kurulu üyeleri için yaptığı ödeme, 2020 yılına göre yüzde 23 arttı.  Aralarında Hilal Kaplan’ın, bakanının oğlunun ve Cumhurbaşkanlığı personelinin de olduğu 9 kişiye, sadece bir yılda 964 bin 872 TL ödendiği ortaya çıktı. 

 

 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

 

 

 

 

Canlı yayınında 'sığınmacı' tartışması: Mehmet Metiner stüdyoyu terk etti 

 

AKP'li Mehmet Metiner ve TÜRKSAM Başkanı Sinan Oğan, canlı yayında Suriyeli sığınmacılar hakkında tartıştı. İkili birbirlerine hakaret edince Metiner stüdyoyu terk etti.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

 

 

 

Eski YSK Başkanı Sadi Güven: İmamoğlu'nu savcılığa ben bildirdim 

 

Eski YSK Başkanı Güven, İBB Başkanı İmamoğlu'nun YSK üyelerine hakaret iddiasıyla yargılandığı davaya ilişkin konuştu. Güven, "İmamoğlu’nun sözlerini savcıya ben bildirdim” dedi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

 

 

 

ABD ve AP'den Osman Kavala tepkisi: Karar Türkiye’deki mevcut sistemin otoriter karakterini yeniden doğruladı 

 

ABD Dışişleri Bakanlığı, Avrupa Parlamentosu ve uluslararası hak örgütlerinden, Gezi davasında yargılamaya katılan tüm sanıkların mahkum edilmesi ve iş insanı Osman Kavala’nın ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırılmasına sert tepkiler geldi. 

 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

 

Editör: TE Bilişim