Gazete Emek- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu 6 milyarlık ‘yolsuzluk’ belgesini açıkladığı videoda, "Devleti ailesinin isteklerine boyun eğdirdi, ben de bürokratlara seslendim. Bu devletin bürokrasisinin hala kalbi atıyor. Yolsuzluklarla ilgili belge yağıyor." dedi. 




 

Piyanist Fazıl Say'ın, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun balıkçıya gitmesi hakkındaki tartışmalara, MHP lideri Devlet Bahçeli'yi de katarak esprili bir dille yanıt vermesine MHP'den tehdit geldi. MHP'li İsmail Özdemir, "Sen sen ol, nasıl öteceğini iyi bil! Yoksa Maazallah sesim çıksın diye uğraşırken, o sesin başkaca ayıplarını ortaya dökmesin" dedi.



 

GÜNÜN ÖZETİ 


 

Fazıl Say'ın İmamoğlu paylaşımına MHP'den tehdit: "Nasıl öteceğini iyi bil"


 

Dünyaca ünlü piyanist Fazıl Say,"'Fotoğrafı çeken de Devlet Bahçeli" diyerek yaptığı paylaşım üzerine MHP'den tehdit dolu bir yanıt geldi. 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 


 

DBP Diyarbakır il binasına polis baskını


 

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından "örgüt propagandası yapmak" iddiasıyla yürütülen soruşturma kapsamında, DBP Diyarbakır İl Örgütü'nün Bağlar ilçesinde bulunan binasına polisler tarafından baskın düzenlendi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 


 


 

Yolda kalan araçlara 2 bin Euro tazminat ödenebilir

Yunanistan’ın başkenti Atina’yı diğer kentlere bağlayan Attiki Odos otoyolunda yaklaşık 12 saat mahsur kalan araçlara otoyol şirketi tarafından 2 biner Euro tazminat ödenmesi talimatı verildi. 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 


 

 



 

Uğur Işık yazdı: Türkiye ve modern hukuk çelişkisi

Modern hukuk; Tüm bireylerin cins, sınıf, kimlik ve ırk olarak ayrılmaksızın herkesin hukuk önünde eşit olduğu iddiasındadır. Bu hukuk Geleneksel toplumlarda olan Dini-dogmatik ve ideolojik refleksler yerine birey hürriyetini esas alır. 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 


 



 

Kılıçdaroğlu: Önemli bir konu hakkında bilgi vereceğim

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Sevgili Halkım, Bu akşam saat 22.00'de önemli bir konu hakkında size bilgi vereceğim. Burada buluşmak üzere" dedi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 


 

Fazıl Say kendisini hedef alanlara cevap verdi: Seven ve sevmeyene bir çift sözüm var

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun balıkçıya gitmesine ilişkin yaptığı paylaşım sonrasında MHP’li Özdemir'den tehdit alan Fazıl Say, "Güzel günler göreceğiz. Bunun uğruna da, bu çok ince ve çok yaralı çizgiden geçmek durumundayız" dedi.


 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 


 


Veysel Ayık yazdı:  Mutsuz olma hakkımız

Her gün havasını soluduğumuz popüler kültür bir çok şeyle beraber mutsuz olma hakkımızı da elimizden almaya çalışıyor ve bunu gelişen teknolojinin nimetlerini de sonuna kadar kullanarak tüm platformlarda gözümüze sürekli mutluluk ve haz pompalayarak yapar

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 


 


 

Ezgi Mola suç duyurusunda bulundu: "Tek başıma sokağa çıkamaz hale geldim"


 

Ezgi Mola, 6 yıl önce reklamda birlikte oynadıkları Kemal Kahraman hakkında suç duyurusunda bulundu, mahkeme Kahraman hakkında 2 ay uzaklaştırma kararı verdi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 


 

 

Meteoroloji'den 32 il için turuncu ve sarı kodlu uyarı

Meteoroloji'nin son hava durumu raporunda bugün 32 kente sarı ve turuncu kodlu uyarıda bulunuldu.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 


 


 

Fed faiz kararını sabit tuttu

ABD Merkez Bankası (Fed) faiz kararını açıkladı. Banka, fonlama faizini yüzde 0-0,25 aralığında tuttu. 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 


 




 

Kılıçdaroğlu, 6 milyarlık ‘yolsuzluk’ belgesi açıkladı ve bürokratlara çağrı yaptı


 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu 6 milyarlık ‘yolsuzluk’ belgesini açıkladığı videoda, "Devleti ailesinin isteklerine boyun eğdirdi, ben de bürokratlara seslendim. Bu devletin bürokrasisinin hala kalbi atıyor. Yolsuzluklarla ilgili belge yağıyor." dedi. 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 


 



 

Sanayide elektrik kesintileri Diyarbakır’daki birçok işletmede üretimi durdurdu


 

 İran'ın soğuklar nedeniyle doğalgaz tüketiminin arttığı bir dönemde Türkiye'ye gaz sevkiyatını durdurmasının ardından DİSİAD Başkanı Nurullah Edemen, yaşanan sıkıntıya ilişkin yetkililere çağrıda bulundu.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

Editör: TE Bilişim