Gazete Emek- 
 

Bazı medya kuruluşların fon almasını eleştiren AKP’li Bülent Turan, “Düne kadar kendilerini ‘solcu’ diye ifade edenler, Amerikan fonlarıyla basın çalışması yaparak aslında emperyalizme hizmet alt yapı hazırlamışlar. O yüzden sağcı da biziz, solcu da biziz.” dedi

GÜNÜN ÖZETİ

Alman polisinden Hasip Kaplan’a suikast uyarısı

Eski HDP Milletvekili Hasip Kaplan, Alman polisinin kendisini arayarak “Suikast listesinde adınız var” uyarısı yaptığını açıkladı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Araştırma: Koronavirüs zeka seviyesini düşürüyor ve tedavisi mümkün değil

İngiltere’nin ünlü tıp dergisi The Lancet dergisinde yayımlanan bir araştırmaya göre Covid-19‘dan iyileşenlerin bilişsel kabiliyetlerinde önemli düşüş saptandı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

AKP’li Bülent Turan: Sağcı da biziz solcu da biziz

AKP Grup Başkanvekili Bülent Turan, “Düne kadar kendilerini ‘solcu’ diye ifade edenler, Amerikan fonlarıyla basın çalışması yaparak aslında emperyalizme hizmet alt yapı hazırlamışlar. O yüzden sağcı da biziz, solcu da biziz.” dedi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

https://www.gazeteemek.net/gundem/akpli-bulent-turan-sagci-da-biziz-solcu-da-biziz-h22242.html

İshak Paşa Sarayı ihtişamı ile insanı tarihi bir yolculuğa çıkarıyor

Kürt kültüründe önemli bir yere sahip olan İshak Paşa Sarayı, nice güzel ve kötü dönemlere tanıklık etmiş. İshak Paşa Sarayı, Ehmedê Xanî Türbesi ve Urartu Kalesi ihtişamları ile insanı tarihi ve derin bir yolculuğa çıkarıyor.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Diyarbakır'da iki mahalle karantinaya alındı

Diyarbakır Çınar'da kırsal Yuvacık ile Bellitaş mahalleleri koronavirüs tedbirleri kapsamında karantinaya alındı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Nagehan Alçı ve Fatih Altaylı arasında ‘faşist’ tartışması

Habertürk yazarlarından Fatih Altaylı, düzensiz göçü eleştirenleri "Kaba ırkçılık ve vandal faşizmden bile çok daha tehlikeli" olarak nitelendiren Nafehan Alçı'ya çok sert ifadeler ile yanıt verdi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

MHP’den itiraz geldi; Seçim barajının ‘yüzde 5 olması’ ve ‘ittifak içi baraj’ formülü üzerinde duruluyor

Sözcü gazetesi yazarı Deniz Zeyrek’in aktardığı kulis bilgilere göre, AKP, MHP’nin itirazlarını ilettiği ‘dar bölge’ uygulamasını artık gündeme getirmeyecek. Yine kulislere göre; Cumhur İttifakı, seçim barajının ‘yüzde 5’ olması ve ’ittifak içi baraj’ formülü üzerinde duruyor.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Editör: TE Bilişim