Gazete Emek- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Edirne F Tipi Cezaevi'nde tutulan eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın "HDP, PKK'nin uzantısı, sözcüsü ya da destekçisi değildir" açıklamalarını önemli bulduğunu söyledi. 

 

 

 

Ankara 75. Asliye Ceza Mahkemesi, bir televizyon programında HDP milletvekilleri Hüda Kaya ve Ömer Faruk Gergerlioğlu’na “terörist” diyen Cem Küçük’e 6 bin 620 TL adli para cezası verdi. Gergerlioğlu, mahkeme kararı için “İfade özgürlüğü kazanacak. İftiracılar kaybedecek” dedi.

 

 

 

GÜNÜN ÖZETİ 

 

 

Kılıçdaroğlu, Demirtaş'ın açıklamalarını değerlendirdi: Devamının gelmesi lazım

 

 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Edirne F Tipi Cezaevi'nde tutulan eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın "HDP, PKK'nin uzantısı, sözcüsü ya da destekçisi değildir" açıklamalarını önemli bulduğunu söyledi. 

 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

 

 

 

 

 

 

Erdoğan'dan Babacan ve Davutoğlu açıklaması: "O makamlara layık oldukları için gelmediler"

 

 

Erdoğan, partisinin iktidarında uzun yıllar bakanlık koltuğunda oturan Ali Babacan ve hem bakanlık hem de başbakanlık koltuğunda oturan Ahmet Davutoğlu için "Onlar o makamlara kendileri layık oldukları için gelmediler" açıklaması yaptı.

 

 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

 

 

 

 

 

 

Kılıçdaroğlu'nun vaadinin ardından dikkat çeken karar: Cumhurbaşkanı’na otomotiv ÖTV’sinde yeni yetki! 

 

Kılıçdaroğlu'nun ÖTV vaadinin ardından Resmi Gazete'de yayımlanan kararla, Cumhurbaşkanı motorlu araç ÖTV ve matrahlarının alt ve üst sınırını 3 katına kadar artırabilecek ya da sıfıra indirebilecek.

 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

 

 

 

 

Yolsuzluklarla gündeme gelmişti; AKP’li Artuklu Belediye Başkanı istifa etti

 

Adı sık sık yolsuzluklar ile anılan Mardin'in Artuklu ilçesinin AKP'li belediye başkanı Abdülkadir Tutaşı, sağlık sorunlarını gerekçe göstererek görevinden istifa etti.

 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

 

 

Demirtaş'tan hakkında çıkan haberlere tepki: Ahmet Hakan mısın nesin paramı ver 

 

 

Kobane Davası duruşmasında konuşan HDP eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, iktidara yakın medyada yer alan haberlere tepki göstererek, “Seçime doğru giderken bu algı operasyonları devam edecek” dedi. 

 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

 

 

 

Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Özlü: Virüs, soğuk algınlığına döndü

 

 

 

Prof. Dr. Özlü, "Gençseniz, kronik hastalığınız yoksa ve aşılıysanız hastalanabilirsiniz ama hafif atlatacaksınız" dedi.

 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

 

 

 

 

 

HDP'li  Hüda Kaya ve Gergerlioğlu'na 'terörist' diyen Cem Küçük'e para cezası

 

Türkiye gazetesi yazarı Cem Küçük, HDP milletvekilleri Hüda Kaya ile Ömer Faruk Gergerlioğlu’na ‘terörist’ dediği gerekçesiyle hakkında açılan davada 6 bin 620 lira adli para cezasına çarptırıldı.

 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kemal Söbe yazdı: Devlet ve tarihsel-güncel toplumsal yaşam üzerine 

 

 

Devletin tarihsel ve güncel icraatları dikkate alındığında, toplumun devletten bir şey beklemeleri toplumu devlete muhtaç hale getirip kullaştırıyor.

 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

 


 

Editör: TE Bilişim