Gazete Emek- Taliban ile görüşmeler yapıldığını söyleyen Erdoğan, "Bizim de nerede, kiminle, ne zaman, ne gibi görüşmeler yapacağımızla ilgili kimseden izin almak gibi bir lüksümüz yok" ifadelerini kullandı. 



Eski AKP milletvekili ve Yeni Şafak yazarı Mehmet Metiner, "Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme" programına telefonla bağlanan Türkan Taşçı’ya  "Halayla bir konuşun, doğru düzgün Türkçe konuşsun, burası Türkiye Cumhuriyeti. O dili bilmiyoruz. Bilsek anlayacağız da konuşacağız da bilmiyorum"  diyen ve Taşçı’yı programdan alan Didem Arslan Yılmaz'ı eleştirdi.




GÜNÜN ÖZETİ


Erdoğan açıkladı: Kim ne eleştiri yapar bilmem ama; Taliban ile görüşme yapıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Afganistan'da Taliban ile görüşme yapıldığını açıkladı. Erdoğan, "Kimseden izin almak gibi bir lüksümüz yok. Görüşmeler sürecek" diye konuştu.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN



Ümit Özdağ’ın hedef gösterdiği Afgan Market adını değiştirdi

Sosyal medyada Ümit Özdağ tarafından hedef haline getirilen Afgan genç, marketinin ismini değiştirdi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN



Kılıçdaroğlu'na 'Çocuğuma dokunma, Haydi yürü, yürü' diyen kadın sosyal medyada tepki çekti

Çorum'da sokakta çocuklarıyla bekleyen bir kadının yanına doğru ilerleyen Kemal Kılıçdaroğlu, beklenmedik tepki ile karşılaştı. Kılıçdaroğlu'nun çocuklarına yaklaşmasına izin vermeyen kadının  "Hadi yürü, yürü" diye bağırması sosyal medyada gündem oldu.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

https://www.gazeteemek.net/m/gundem/kilicdaroglu-na-cocuguma-dokunma-haydi-yuru-yuru-h22651.html


Armağan Çağlayan'ın programına katılıp Kılıçdaroğlu ile ilgili de eleştirilerde bulunan Selvi Kılıçdaroğlu'na destek mesajı yağdı

Armağan Çağlayan’ın YouTube’da yayınladığı programa katılan Kemal Kılıçdaroğlu’nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu, “Kemal’i en çok eleştirenlerden biriyim.” diyerek eşinin bütün görüşlerine katılmadığını söyledi.  

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN



Irkçı açıklamaları ile gündem olan CHP’li Başkan: Kılıçdaroğlu beni arattırdı

CHP'li Başkan Tanju Özcan,  yaptığı göçmen çıkışına ilişkin,  "Genel Başkan beni aramadı, arattırdı. Sözlerimi düzeltmemi istedi. Ben de arayan arkadaşa sözlerimin net ve anlaşılır olduğunu söyledim. Pişman olmadığımı ifade ettim." dedi. 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN


Fenerbahçe ve Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakipleri belli oldu

UEFA Avrupa Ligi ve Konferans Ligi'nde 2021-2022 sezonu grup kuralarının çekimi bugün yapıldı. UEFA Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe ve Galatasaray'ın grupları belli oldu.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN


Taliban’ın atadığı Merkez Bankası başkanının diploması olmadığı ortaya çıktı

Taliban, merkez bankası başkanlığına Hacı Muhammed İdris’i tayin etti. İdris'in herhangi bir ekonomi eğitimi almadığı belirtildi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN


600 bin liraya lüks araç alan AKP'li isimden tepki çeken savunma: Şahin alacak halimiz yok ya

600 bin TL'ye makam aracı alan Elazığ Yurtbaşı Belde Belediye Başkanı Yasin Yılmaz, "4 ay arkadaşlarımın araçlarına binip geziyordum. Hangi belediye başkanı bunu yapar." dedi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN




Mehmet Metiner'den Didem Arslan Yılmaz'a tepki: Ciddi bir tehdit unsurudur 

Yeni Şafak yazarı Mehmet Metiner, Didem Arslan Yılmaz'ın Kürtçe konuşan kadını hattan almasına ilişkin "Sahi, bir insan bu ülkenin bir başka insanına “Burası Türkiye Cumhuriyeti” deme gereğini niye hisseder?" diyerek tepki gösterdi. 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN



Konya'da TIR ile kamyonetin çarpışması sonucu 6 kişi yaşamını yitirdi

Konya'da TIR ile kamyonetin çarpışması sonucu 6 kişi öldü, 2 kişi yaralandı. 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN


Polisten Berkin Elvan'ın annesine: Ben mi öldürmüşüm, iyi yapmışım

Açlık grevinde hayatını kaybeden avukat Ebru Timtik için yapılan anmaya katılan Gülsüm Elvan, kimlik kontrolü yapan polislere “Öldürdüğünüz çocuğu tanımıyor musunuz?” diyen Gülsüm Elvan’a bir polis “Ben mi öldürdüm, iyi yapmışım o zaman” yanıtını verdi.

HABERİN  DETAYI İÇİN TIKLAYIN






Editör: TE Bilişim