Gazete Emek- Bugünün öne çıkan gündem başlıkları şu şekilde; 

HDP Eş Genel Başkanları Pervin Buldan ve Mithat Sancar, Gelecek Partisi Genel Merkezi'ni ziyaret edecek. (16.00)

Diyarbakır Tabip Odası, cezaevinde yaşanan ölümlere ve sağlığa erişim hakları engellenen tutuklulara ilişkin Koşuyolu Parkı'nda açıklama yapacak. (12.00)

HDP İl Örgütü, Deniz Poyraz’ı katleden Onur Gencer'in 29 Aralık'ta İzmir Adliyesi'nde başlayacak olan duruşmasına ilişkin açıklama yapacak. (11.00)

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ege Sanayicileri ve İşinsanları Derneğinin toplantısına katılacak, İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'ni ziyaret edecek.

(İzmir/12.30/17.00)

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin MYK Toplantısı'na başkanlık edecek.

(Ankara/12.55/13.30) 

DİSK Enerji-Sen üyesi Başkent EDAŞ işçileri, keyfi işten çıkarılmalar ve aldıkları ücretlere ilişkin, Enerjisa Başkent Elektrik Dağıtım A.Ş. önünde açıklama yapacak. (14.00)

İkizdere Çevre Derneği, İkizdere ilçesinde iş makinalarından kurtardıkları fidanları İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin oluşturduğu Konak metro çıkışındaki turuncu bahçeye dikecek. (10.30)

Muğla'da Datça Kadın Platformu ve Datça Kent Konseyi Kadın Meclisi, Mesudiye ilçesinde gerçekleşen cinsel şiddetin faili O.G. adli kontrol ile serbest bırakılmasına ilişkin Datça Adliyesi önünde açıklama yapacak. (14.00)

HDP Sözcüsü Ebru Günay, Halklar ve İnançlar Komisyonu'ndan Sorumlu Eş Genel Başkan Tülay Hatımoğulları, HDP Ankara Milletvekili Filiz Kerestecioğlu ve bölge milletvekilleri Şırnak ve Cizre'de esnaf ziyareti yapacak. (11.00)

Editör: TE Bilişim