Gazete Emek-İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu,İçişleri Bakanlığı’nın belediye çalışanları hakkında başlattığı ‘özel teftiş’ ile ilgili partisinin genel merkezinde açıklama yaptı. İmamoğlu, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından teftişle ilgili sorunu olmadığını belirterek, “Belediyelerimiz şimdiye kadar teftiş edilmiştir ve edilmeye de devam edecektir. Bizim müfettişleri nasıl saygın bir şekilde ağırladığımızı en müfettişlerimiz bilirler. Bu bağlamda sorunumuz yok” dedi.

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, "20 Aralık bundan sonra Türkiye'nin en önemli günlerinden birisi olarak anılacaktır. Türkiye'nin siyasal gelişimini gösteren en önemli günlerden bir tanesi oldu" açıklamasını yaptı.

GÜNÜN ÖZETİ 

Alkol ve sigaraya bandrol zammı

İçki ve sigaraya yeni yılda gelecek Yİ-ÜFE (Yurt İçi Üretici Fiyat Endeksi) zammına bir de ‘bandrol’ zammı eklendi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

TÜİK Başkanı Dinçer, Kılıçdaroğlu'na neden randevu vermediğini açıkladı

TÜİK  Başkanı Sait Erdal Dinçer, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na neden randevu vermediğini açıkladı. Dinçer, “Kurumu siyasi tartışmaların bir parçası haline getirmek istemedim” dedi. 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

Soylu'dan İBB açıklaması: Sosyal medya çığırtkanlığıyla terörle mücadele etmiyoruz 

İçişleri Bakanı Soylu, İBB'ye yönelik ‘terör teftişi’ başlatılmasıyla ilgili açıklama yaptı. Soylu, "Bizim kimsenin belediyesiyle işimiz yok, bizim terörle mücadeleyle işimiz var ve bunun için Türkiye’yi alarmda tutmak zorundayız" dedi. 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

İmamoğlu'ndan Soylu'ya 'özel teftiş' yanıtı: Millet buna artık gülüyor

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu, İçişleri Bakanlığı'nın İBB'de teftiş başlatmasına ilişkin açıklama yaptı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

Kemal Söbe yazdı: Türkiye'nin demokrasi denizi HDP'dir

Geçenlerde HDP'den istifa eden Ayhan Bilgen, HDP'nin kimlik eksenli siyaset yaptığını söyledi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

Akşener'den İBB'ye özel teftiş tepkisi: Kendi kendinize sandıkta şamar yemenin taşlarını döşemeyin

İBB'ye yönelik özel teftiş tartışmasına katılan Meral Akşener, AKP için "Kendi kendinize sandıkta şamar yemenin taşlarını döşemeyin" dedi. 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

Diyarbakır-Kocaköy’deki kazılarla ilişkinyolsuzluk ve kayıp tarihi eser soruşturması

Diyarbakır'ın Kocaköy ilçesindeki kazı çalışmalarında yolsuzluk yapıldığı iddiasıyla başlatılan soruşturma kapsamında Müze Müdürü Vehbi Yurt açığa alındı. Salgın döneminde kazı yapılmamasına rağmen kazı için malzeme alındığı iddiaları üzerine Kültür ve Turizm Bakanlığı iki müfettiş gönderdi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

Muharrem Sarıkaya,Gazeteciler Cemiyet'tinden istifa etti: Amacım tarihe not düşmek

Yayın sırasında bir muhabire tokat atan HaberTürk sunucusu Muharrem Sarıkaya kendisini disiplin kuruluna sevk eden Türkiye Gazeteciler Cemiyeti’nden istifa ettiğini duyurdu.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

Fenerbahçe için 'Şike kumpas' davası sona erdi; Ali Koç: Şimdi hesaplaşma zamanı

Fenerbahçe eski başkanı Aziz Yıldırım, eski yöneticiler Şekip Mosturoğlu, İlhan Ekşioğlu hakkında verilen beraat kararları Yargıtay 5. Dairesi tarafından onandı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 


 

Kahve fiyatlarında yüzde 50'ye varan zam!

Doların düşmesi ile birlikte fiyatlarının düşmesi beklenen kahve fiyatları daha da zamlandı. Sene başında fiyatı 30 lira olan kahve fiyatları yıl sonunda 200 lirayı görünce, 100 gramlık paketler yerine 50 gramlık paketler ilgi görmeye başladı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

BBDK'dan 26 sosyal medya hesabı hakkında suç duyurusu

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK), kurda yaşanan hareketlilikle ilgili sosyal medyadan manipülatif paylaşım yapan 26 kişi hakkında suç duyurusunda bulunulduğunu açıkladı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

Gökhan Özoğuz’dan Ekrem İmamoğlu'a destek paylaşımı

Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz, "Tabii ki de yanındayız İmamoğlu. Yalanla dolanla yıldırmaya kışkırtıp yoldan çıkarmaya çalışsalar da" ifadeleri ile İBB Başkanı İmamoğlu'na destek verdi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

Nureddin Nebati: “20 Aralık gecesi asla arka kapıdan dolar satılmadı"

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, doların büyük düşüş yaşadığı 20 Aralık akşamında piyasaya 40 milyar dolar sürüldüğü iddialarına yanıt verdi. 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

Editör: TE Bilişim