Gazete Emek-  Günün öne çıkan gündem başlıkları şu şekilde;

-Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Demokrasi ve Özgürlükler Adası'nda partisinin Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'na katılacak. (12.00)

-İnşaat-Sen Kayı Holding'in 28 Mayıs'ta İstanbul'da görülecek konkordato davası öncesinde Dışişleri Bakanlığı önünde eylem yapacak. (12.30)

-Şenyaşar ailesinin "Adalet" talebiyle Urfa Adliyesi önünde başlattığı nöbet eylemi 80'inci gününde devam ediyor.

-DTK Eş Başkanı Berdan Öztürk ve DBP Eş Genel Başkanları Saliha Aydeniz, Keskin Bayındır’ın katılımıyla DBP Genel Merkezi İrtibat Bürosu’nda tecrit ve açlık grevlerine ilişkin açıklama yapılacak. (12.00)

-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Senirce Yolu Küme Evleri'nde gül bahçesi çalışanlarıyla bir araya gelecek. Burdur'da muhtarlar ve kanaat önderleriyle buluşacak Kılıçdaroğlu, Burdur ve Gönen belediyeleri ile esnafı ziyaret edecek. (Isparta/Burdur/06.15-14.30)

-HDP Eş Genel Başkanı Mithat Sancar, Hakkari’nin Derecik ilçesinde askerlerin açtığı ateş sonucu yaralananlara ilişkin Şemdinli İlçe Örgütü önünde açıklama yapacak. (14.30-15.00)

-Suruç'ta IŞİD saldırısında 33 gencin yaşamını yitirmesine ilişkin açılan davanın 19'uncu duruşması Urfa 5'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülecek. (10.00)

-Eskişehir'de EMEP, Halkevleri, HDP, Sol Parti, TİP, TKP, "Yaşanabilir bir ülke için suçlular ittifakıyla mücadeleye" şiarıyla Hamamyolu'nda basın açıklaması yapacak. (19.00)

-Koronavirüs salgınına ilişkin yaşanan gelişmeler takip edilecek.

Editör: TE Bilişim