Gazete Emek- Sendika ve meslek örgütleri tarafından  “Her gün 1 Mayıs, her yer 1 Mayıs” sloganıyla ülkenin dört bir yanında pandemi koşulları dikkate alınarak yaygın bir biçimde 1 Mayıs kutlamaların gerçekleştirileceğini  belirtildi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu partisinin Meclis grup toplantısında yaptığı konuşmada iktidarı özellikle dış politika konusunda eleştirdi.  Kılıçdaroğlu, Recep Tayyip Erdoğan'ın Türkiye Cumhuriyeti için artık bir milli güvenlik meselesi haline geldiğini söyledi.

Bağımsız İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ, 'Ermeni Soykırımı' tartışmaları üzerinden HDP Diyarbakır Milletvekili Garo Paylan’ı hedef aldı.

GÜNÜN ÖZETİ

Grup Yorum'un eski üyeleri Dilan Ekin ile ilgili "ihanet" paylaşımına sosyal medyada tepki yağdı

Grup Yorum, sosyal medya hesabından gruptan ayrılan eski üyeleri  Dilan Ekin için yayınladığı açıklama tepkilere neden oldu.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Mehmet Metiner: Ermeni vatandaşlarımızın acısı bizim de acımızdır

AKP’li Mehmet Metiner, ‘Ermeni soykırımı’na ilişkin kaleme alığı yazısında “Elbette Ermeni vatandaşlarımızın acıları da bizim acımızdır.” İfadelerine yer verdi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Kılıçdaroğlu: "Erdoğan artık bir milli güvenlik sorunu haline gelmiştir"

Partisinin grup toplantısında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Erdoğan artık bir milli güvenlik sorunu haline gelmiştir" ifadelerini de kullandı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Ümit Özdağ'dan Garo Paylan'a: Sen de zamanı gelince bir Talat Paşa deneyimi yaşayacaksın

Bağımsız Milletvekili Ümit Özdağ, HDP Milletvekili Garo Paylan'ı “Talat Paşa” paylaşımına sosyal medya üzerinden "Sen de zamanı gelince bir Talat Paşa deneyimi yaşayacaksın ve yaşamalısın"diyerek hedef aldı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Diyarbakır Barosu'na ‘Ermeni Soykırımı’ soruşturması

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı, Diyarbakır Barosu yönetimi hakkında Ermeni Soykırımı’na ilişkin yayımladıkları bildiri nedeniyle soruşturma başlattı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

17 günlük tam kapanma süreci boyunca  alkol satışı yapılmayacak

Tam kapanma süreci boyunca içki satışının da yasaklanacağı iddia edildi. Tekel Bayileri Platformu Başkanı Özgür Aybaş, bilginin kendilerine de ulaştığını söyledi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Sendika ve meslek örgütlerinden 1 Mayıs çağrısı

DİSK, KESK, TTB ve TMMOB, bu yıl, “Her gün 1 Mayıs, her yer 1 Mayıs” sloganıyla gerçekleştirilecek 1 Mayıs programını açıkladı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Diyarbakırlılar, kripto para borsası Thodex’e milyarlarca dolar kaptırdı

Thodex hisselerinin yüzde 5.44’ünü ise Diyarbakır’daki vatandaşların satın aldığı belirlendi. Paranın toplam karşılığının 100 milyon dolar olduğu öğrenildi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Kemal Kılıçdaroğlu: Bir dilim ekmeğe savaş açtılar

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu İBB'nin yeni Halk Ekmek büfeleri açmasının AKP tarafından engellenme girişimlerine tepki gösterdi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Süleyman Soylu’dan alkol satışına yasak açıklaması

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 'tam kapanma' süresince alkol satışı yapan iş yerlerinin kapalı olup olmayacağına ilişkin açıklama yaptı. Soylu, "İstisnada yer almıyor ve kapalı. Bu açıdan hem bir muafiyet yok hem de soru işareti de söz konusu değil" dedi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Kulüp başkanı sahaya indi, hakemin penaltı kararını iptal ettirdi

Kuveyt Premier Lig'de 12.hafta mücadelesinde Al Salmiya ile Al Qudisiya arasında oynanan karşılaşmada Al Salmiya başkanı Talal Al Fahd Al Sabah, sahayı bastı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Editör: TE Bilişim