Gazete Emek- İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), 'grev kırıcı' eleştirilerine yönelik açıklama yaptı. "İBB'ye yönelik 'grev kırıcı' yakıştırmasının, içinde bulunduğumuz salgın ortamı şartlarında kabul edilmesi mümkün değildir" denilen açıklamada, "Bu yakıştırmayı, İBB ailesi olarak sözün sahiplerine iade ediyoruz" ifadeleri kullanıldı.

Daha önce yüz yüze eğitime ilişkin tepki çeken yazısında, "Öğretmenler ve öğrenciler rahata alıştı" diyen Nagehan Alçı, ilk defa AKP’yi eleştirdi. Alçı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Artık yeter! Burası Afrika ülkesi mi?” diyerek tepki gösterdi.

HDP Diyarbakır Milletvekili Garo Paylan’ın "Sevgili Selahattin Demirtaş için, Figen Yüksekdağ için ve sevgili Leyla Güven" sözleri, "suçu ve suçluyu övmek" olarak değerlendirilerek dokunulmazlığının kaldırılması istendi.

GÜNÜN ÖZETİ

Yüksekdağ’dan, Kobanê iddianamesine ilişkin açıklama: “Bir 6-8 Ekim katliamı, bir de direnişi vardır”

Kandıra Cezaevinde tutuklu bulunan HDP eski Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ, Kobanê iddianamesine ilişkin soruları yanıtladı. Yüksekdağ, "Saraydaki hesap yaşama uymaz. Çünkü Kobanê davası, HDP ana davasından çok, 21. yüzyıl tarihini geçecek bir halk, haklılık ve hakikat davasıdır" diye konuştu.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Maltepe’de çöpleri toplamaya başlayan İBB’den açıklama

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ise yaptığı açıklamada, çöplerin toplanmaması nedeniyle kendilerine şikayet iletildiğini bu nedenle Maltepe'de çöplerin toplandığını savundu.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Kemal Kılıçdaroğlu’na saldırıda 21 kişiye daha dava açıldı

Ankara'da cenaze töreninde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik linç girişimi ile ilgili 21 kişi hakkında daha dava açıldı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

HDP’li Paylan‘ın ‘Sevgili Demirtaş’ sözü fezlekede suç unsuru sayıldı

HDP Diyarbakır Millletvekili Garo Paylan için dokunulmazlığının kaldırılması istemiyle hazırlanan fezlekelerin birinde HDP'nin eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş için kullandığı "Sevgili Selahattin Demirtaş" ifadesi suç sayıldı

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Yüz yüze eğitim başlamadan bir kez daha ertelendi

Milli Eğitim Bakanlığı’ndan okulların açılmasına ilişkin yapılan açıklamada "Yüz yüze eğitime ve sınavlara, 2 Mart 2021'de illerin salgın koşullarına göre başlanılması kararlaştırılmıştır" denildi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Maltepe Belediyesi'nde grev kırıcılığına işçilerden tepki

Maltepe Belediyesi işçilerine karşı grev kırıcılığı başlatan belediye yönetimine İBB de dahil oldu. İşçiler grev kırıcılığı yapmaya çalışan Belediye Başkanı Ali Kılıç’a tepki gösterdi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

İstanbul’da kağıt işçilerine pompalı tüfekle saldırı

İstanbul Başakşehir'de daha önce aralarında husumet bulunan 2 kağıt toplayıcıya pompalı tüfekle 5 el ateş eden kişi serbest bırakıldı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Nagehan Alçı ilk defa AKP’yi bu kadar sert eleştirdi: Artık yeter!

HaberTürk yazarı Nagehan Alçı, sosyal medya hesabından İstanbul ve Ankara Valiliği'nin pazartesi günü başlayacak yüz yüze eğitime ilişkin aldıkları kararı eleştirdi. İlk defa hükümete bu kadar sert çıkışan Alçı, "Çocukları mahvettiniz!" diye tepki gösterdi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Hemşire’den tüyler ürperten itiraf! “5 bin bebeğin yerini zevk için değiştirdim”

Zambiya'da ölüm döşeğinde olan emekli bir hemşire, yeni doğmuş 5 bin bebeğin yerini zevk için değiştirdiğini itiraf etti.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Diyarbakır’da operasyon: Çok sayıda gözaltı

Diyarbakır'da sabah saatlerinde yapılan ev baskınlarında aralarında  DBP, HDP, TJA ve MEBYA-DER üye ve yöneticilerinin bulunduğu çok sayıda kişi gözaltına alındı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Editör: TE Bilişim