Gazete Emek-  Partisinin Diyarbakır’daki çalışmalarına ilişkin konuşan İYİ Parti Diyarbakır İl Başkanı Vejdin Ensarioğlu,  “Diyarbakır'da iktidar partisi kanadında herhangi bir muhatap gözükmediği için gençlerimiz bana daha rahat ulaşabiliyor. Mesela HDP'li gençler dahi parti binasına gelip benimle tanışmak istiyorlar.” İfadelerine yer verdi.

GÜNÜN ÖZETİ

İYİ Parti Diyarbakır İl Başkanı Ensarioğlu: HDP’li gençler il binasına gelip benimle tanışmak istiyor

İYİ Parti Diyarbakır İl Başkanı Vejdin Ensarioğlu, Kürt sorununda muhatap tartışmasına ilişkin, “Bizim muhatabımız meclistir. Bizler HDP'yi secilmiş bir parti olarak görmek zorundayız. 6 milyona yakın seçmeni ve Diyarbakır'da 9 temsilcisi var. Bizim meclisi işaret etmekten başka bir yolumuz yok.” dedi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

İlkokul öğrencisini tehdit eden öğretmen hakkında soruşturma

Konya’da birinci sınıf öğrencisini “Ulan sizi bana sayıyla mı verdiler?” diyerek öğrenciyi tehdit eden sınıf öğretmeni Ayşe I. hakkında soruşturma başlatıldı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Diyanet’in pazarlık usulüyle yaptığı ihaleler kanuna aykırı bulundu

Sayıştay'ın 2020 yılı Diyanet İşleri Başkanlığı raporunda, "İdarenin uygun olmayan ihale usulleri ile alımlarını gerçekleştirmesi 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu’nun rekabet, eşit muamele ilkelerine aykırıdır. İhalelerin zamanında ve uygun usullerle gerçekleştirilmesi, ihtiyaçların uygun şartlarla ve zamanında karşılanması gerekmektedir" değerlendirmesi yapıldı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

İstanbul ve İzmir’de ‘yurtsuzlar’ eylemine polis müdahalesi

İstanbul ve İzmir'de barınma sorununa dikkat çekmek için parklarda yatan öğrencilere polis müdahale etti. Çok sayıda öğrenci gözaltına alındı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Kayıp olduğu sanılan kişi, arama ekibiyle beraber saatlerce kendisini aradı

Bursa İnegöl’de kayıp olarak Beyhan Mutlu isimli bir kişi kendisini arayan ekiplere katılarak saatlerce kendisini aradı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Ahmet Türk: “Biz, bütünleşmeyi esas alıyoruz ayrışmayı değil”

Kürt sorununda çözüm ve HDP’nin açıkladığı tutum belgesine ilişkin önemli açıklamalarda bulunan Ahmet Türk,  "Biz seçim ittifakı arayışı içinde değiliz ama demokrasi için bir ittifakın içinde yer almak konusunda da HDP'nin kapıları açıktır. Biz bütünleşmeyi esas alıyoruz ayrışmayı değil” ifadelerini kullandı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Cübbeli Ahmet Hoca'dan AKP'ye tavsiye: İktidar, parlamenter sisteme dönerse kaybetmez

Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, "iktidarın durumu riske atmak istemiyorsa yapması gereken şey parlamenter sisteme dönmektir” iddiasında bulundu.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

İçişleri Bakanlığı'ndan  genelge: Yolcu almayan taksi trafikten men edilecek

İçişleri Bakanlığı, 81 il valiliğine 'Ticari Taksi Denetimleri Genelgesi' gönderdi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Dersim'de öğrenciler barınma sorunu için rektörlüğe yürüdü

Gece yarısı yurttan atılan Munzur Üniversitesi öğrencileri, yaşadıkları barınma sorunlarına dikkati çekmek için rektörlük binasına yürüyüş düzenledi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

CHP'li başkan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hakaretten tutuklandı

Erdoğan'a hakaret ettiği gerekçesiyle gözaltına alınan CHP Denizli Gençlik Kolları Başkanı Tugay Odabaşıoğlu, tutuklandı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

 

Editör: TE Bilişim