Gazete Emek-Günün öne çıkan gündem başlıkları şu şekilde: 

TBMM'de CHP, HDP ve MHP'nin grup toplantıları gerçekleştirilecek. (TBMM/12.45/10.45)

 
 

Meram’da Dedeoğulları ailesinden 7 kişiyi katleden tetikçi Mehmet Altun ile Keleş ve Çalık aile fertleri hakkında açılan dava, Konya 4'ncü Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülecek. (Konya/09.00)




 

 Kobanê Davası’nın duruşması, Sincan Cezaevi Kampüsü’nde devam edecek. (10.00)



 

İHD, 2021 yılı Türkiye hapishanelerinde hak izleme raporunu, derneği genel merkezinde açıklayacak. (13.00)



 

 İHD ve TİHV, "26 Haziran İşkenceye Karşı Mücadele ve İşkence Görenlerle Dayanışma Günü"ne ilişkin İHD İstanbul Şubesi önünde basın açıklaması düzenleyecek. (13.00)



 

 Roboski İçin Adalet Girişimi, Roboski Katliamı’nın 126’ncı ayında İHD Ankara Şubesi önünde açıklama yapacak. (13.30)






 

 Cezayir'de düzenlenen 19. Akdeniz Oyunları'nda müsabakalara devam edilecek. (Oran)



 

2022 IIHF Buz Hokeyi 18 Yaş Altı Kadınlar Dünya Şampiyonası 2. Klasman mücadelesi sürecek; Türkiye, A Grubu'nda ilk maçında Meksika ile karşı karşıya gelecek. (İstanbul/20.00)



 

 HDI Sigorta Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi play-off final serisinin ilk maçında Gazişehir Gaziantep ile Fenerbahçe, karşı karşıya gelecek. (Yalova/13.00)



 

Teniste sezonun üçüncü grand slam turnuvası Wimbledon'da ana tablo maçları sürecek. (Londra)




 

Almanya'nın ev sahipliğinde düzenlenen G7 Zirvesi üçüncü günündeki çalışma toplantılarının ardından sona erecek. (Münih)




 

NATO Zirvesi Madrid'de başlıyor. NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg ile İspanya Başbakanı Pedro Sanchez, zirveyle ilgili basına açıklamalarda bulunacak. Stoltenberg, zirve dolayısıyla düzenlenen NATO Kamu Forumu'nun açılış konuşmasını yapacak.   Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan da NATO Zirvesi'ne katılacak. (Madrid)






 

Editör: TE Bilişim