Gazete Emek- İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun suç örgütü lideri Sedat Peker'e koruma polisi verilmesinde sorumluluğuna işaret ettiği Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Çalışkan, hakkındaki iddialara cevap verdi. Çalışkan, yaptığı açıklamada "Bence toplum Soylu'nun açıklamalarından rahatsız" dedi. Emniyet kulislerinde açığa alınacağı iddiaları konuşulan Çalışkan, "Benim gibi bir insanı açığa kim alacak, nasıl alacak? Bir görelim bakalım" açıklamasında bulundu.

Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi, "2023 Cumhurbaşkanlığı seçiminde HDP’nin eğiliminin etkili olacağına inanıyorum. İşin espri kaldırır yanı yok. AK Parti’nin de dikkate alması gereken ciddi bir proje" düşüncesini dile getirdi.

GÜNÜN ÖZETİ

Bilim Kurulu üyesi maske zorunluluğunun kalkacağı tarihi açıkladı

Bilim Kurulu üyesi Prof. Dr. Serap Şimşek Yavuz ise yüzde 70 aşılama olduğu takdirde salgının kontrol altına alınacağını ve maskelere veda edileceğini açıkladı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Soylu’nun suçladığı Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Çalışkan: Hodri meydan

Sedat Peker’e verilen 'koruma' tartışması yeni kavganın fitilini ateşledi. Bakan Soylu’nun suçladığı isimlerden Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Çalışkan’ın açığa alınacağı konuşuluyor.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Leyla Aydemir davasında ses kaydı ortaya çıktı: ‘ses etme duyulursa beni öldürürler’

Ağrı şehir merkezinde yaşayan Şükran ve Nihat Aydemir çiftinin 7 çocuğundan 6’ncısı olan Leyla Aydemir, 2018 yılında Ramazan Bayramı dolayısıyla geldikleri dedesinin yaşadığı Ağrı’nın Bezirhane köyünde 15 Haziran günü kaybolmuştu. Leyla Aydemir davasında dikkat çeken bir ses kaydı ortaya çıktı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Abdülkadir Selvi: 2023 seçiminde HDP’nin eğiliminin etkili olacağına inanıyorum

AKP’li yazar Abdulkadir Selvi, "2023 Cumhurbaşkanlığı seçiminde HDP’nin eğiliminin etkili olacağına inanıyorum.” dedi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Ekrem İmamoğlu hakkında hapis istemi

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında YSK üyelerine 'Alenen hakaret' gerekçesiyle iddianame hazırlandı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Kübra Par, Soylu ile katıldığı canlı yayını anlattı: “Mesele gazetecilerin soru sormaması değil”

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun katıldığı canlı yayının moderatörlüğünü yapan Kübra Par, "Mesele gazetecilerin soru sormaması değil, cevapların uzun ve karışık olmasıydı" dedi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Van’da mermer ocağına karşı eylem yapan köylüler yaşananları anlattı

HDP, Van’ın Gürpınar ilçesinde yapılmak istenen mermer ocağına karşı tepki gösteren köylülere jandarma ve korucular tarafından ateş açılarak müdahale edildiğini duyurdu.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Mehmet Ağar'dan Yalıkavak Marina’daki görevinden alındığı iddiasına ilişkin açıklama

Eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar’ın Bodrum Marina’daki görevine son verildiği iddia edildi. İddialara yanıt veren Ağar, “Ben bu olaylar başladığı anda Yönetim Kurulu Başkanlığı’ndan ayrılmak istediğimi ifade ettim.” dedi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Taksim Camii açılışı öncesi meydana 25 ton gül suyu sıkıldı

Taksim Camii açılışı öncesi, Isparta Belediyesi tarafından Taksim Cami ve çevresine 25 ton gül suyu sıkıldı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

CHP'li Fikri Sağlar'dan Sedat Peker'e çağrı

CHP eski milletvekili Fikri Sağlar, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun "Sedat Peker'den ayda 10 bin dolar alan siyasetçi" iddiasıyla ilgili suç örgütü lideri Sedat Peker'e çağrı yaptı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Demirtaş'ın yargılandığı davada karar belli oldu

HDP eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, eski Ankara Cumhuriyet Başsavcısı Yüksel Kocaman'a yönelik sözlerinden dolayı yargılandığı davada 2 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Müdessir Oğur yazdı: Hem ekolojik hem ekonomik hem de onkolojik tevatürler

Bir miktar da olsa bu tradisyon belki değişir diye, ses seda edemez oldu kimseler. İnsanların aklı ile dalga geçme ve tezyif etme hiyerarşisi iptila hâline geldi. Bu dakikadan sonra müessir sonuçlar almak muhayyelin ötesine geçmiştir.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Editör: TE Bilişim